W firmie ktorej pracuje tak jest, poki co jestem zadowolona....
W firmie ktorej pracuje tak jest, poki co jestem zadowolona....
hej dziewczyny, które firmy przeprowadzają rozmowę przez telefon i jak to wygląda?
ja zamierzam niektóre agencje sprawdzić zanim wyjadę, chcę wyjeżdżać ale pierwszy raz jest taki trudny.
Witajcie, pytałam już na innym forum i nie otrzymałam odpoeiedzi.
Co, Waszym zdaniem, należy rozumieć przez dostateczną znajomość języka niemieckiego?
Doswiadczyłam dzis dwóch telefonicznych weryfikacji jezyka niemieckiego.Obie przeszlam dosc pomyslnie zważywszy na moja komunikatywną umiejetnośc posługiwania się tym językiem i na to ,ze jednak mimowolnie przez ostatnie 2 lata u babuszki cofnełam sie jezykowo-z lenistwa jak sadzę bo nie bylo potrzeby iśc do przodu za bardzo:)Ale-pierwsza rozmowa była łatwa,szkolnie łatwa -pani zadawala krótkie pytania,wszystko było zrozumiałe ,odpowiadałam dobrze.Natomiast druga -długaśne zdania złożone,mówione bardzo płynnie i szybko-musiałam porządnie sie skupiać i parę razy poprosic o powtorzenie,ale udało sie i zaliczyłam. Było to ciekawe doświadczenie bo juz b dawno nie musiałam sie poddawać takiej weryfikacji no i nauczka ,że nie ma co siadac na laurach:):):)
Wiecie co? aż mnie korci kolejną gwiazdeczkę zaznaczyć:)Kilka weryfikacji za mną i dziś to juz mnie niemal zatkało z wrażenia:)Pani powiedziała,że świetnie!!!!ha ha ha mówię :):)Tylko przez grzecznośc nie zaprzeczałam ,gdyż ja osobiscie na "świetnie" to bym się nie określiła.Ale mam patent na te weryfikacje,który mi się doskonale sprawdza-pełen luzik,zero nerwów i jedziemy z tym koksem:):):Polecam:):):)Zaliczę ok,nie zaliczę -świat się nie zawali:):):)
Edytuj, edytuj... Moderator
Edytuj dziewczyno a uwagi Cię ominą::)
Chciałabym ,oj chciała gdym tę opcje miała:):):)
Było mi nie zabierać:)To raz,a dwa to nowy post był z dzisiejszą datą:):):)
Jak nie możesz edytować to musisz czekać aż jakaś dobra dusza Ci odpowie? :-)
To jak? Znalazłaś już jakąś fajną robotę?
Szukam:)Jest tak dużo ofert ,że jest w czym wybierać:)Coś znajdę fajnego:)