Kasiu , nie jestem w temacie : a co z Twoją PDP-ną , u której tak długo byłaś ? :)
Kasiu , nie jestem w temacie : a co z Twoją PDP-ną , u której tak długo byłaś ? :)
Babuszka by nas chętnie zatrzymała,ale jejs iostrzenica zdecydowała inaczej bo konto babuszki pokazało dno......I po zabawie....
Trafisz jeszcze lepiej :)......Spójrz i przeczytaj wyżej .....ale z tej Gosicy wrednota , wygryzła Cię i jeszcze się chwali :)))))
Żartowniś Basiu,co ja Kasię wygryzłam? osz Ty !!! jeszcze ktoś pomyśli ,że naprawdę
Żartowniś Basiu,co ja Kasię wygryzłam? osz Ty !!! jeszcze ktoś pomyśli ,że naprawdę
Mnie???Wygryźć???Niedoczekanie:):):):):)
Gosia zmęczona domowym urlopem spada na urlop do D:):):)
Kaaaaaaaaasia Ty wiesz...............
Tak będę szubko spitalać ipatrzeć czy za mną nie lecą
Ja też . Kiedyś chciałam wracać do D. po ok. 3 tygodniach , dziś jest czwarty dzień jak jestem i ..........mogę już a tu jeszcze do niedzieli ! :))))
No to jak Wy nie możecie 3 tygodni w domu wytrzymać to jak ja wytrzymam 6 ?? Chyba w dołek wpadne :):):)
Ja tam w domu mogę siedzieć ile wlezie:)Jak możecie chcieć do D uciekać????
Czy myslicie, że to dobry pomysl żebym przeszla rozmowę telefoniczna z firma za koleżankę ze slabym niemieckim ,,,, ?? bardzo chcialabym jej pomóc ... ,,, ona zna tylko kilka slówek ,,,
Czy myslicie, że to dobry pomysl żebym przeszla rozmowę telefoniczna z firma za koleżankę ze slabym niemieckim ,,,, ?? bardzo chcialabym jej pomóc ... ,,, ona zna tylko kilka slówek ,,,