Co zrobić żeby dodać tekst w tym samym poście?
Co zrobić żeby dodać tekst w tym samym poście?
Fajny Ptyś. Tak mi się kojarzy ze słodkim jakims kremowym wypiekiem, bo szczeniaczek chwyta za serce. Jak podrosnie to Yoris bedzie jak znalazł.
Swojego tez jak był smarkaczem przechrzciłam z Jordana na Kajtka, ale tak już został i chyba słusznie :-)
Fajny Ptyś. Tak mi się kojarzy ze słodkim jakims kremowym wypiekiem, bo szczeniaczek chwyta za serce. Jak podrosnie to Yoris bedzie jak znalazł.
Swojego tez jak był smarkaczem przechrzciłam z Jordana na Kajtka, ale tak już został i chyba słusznie :-)
Jeszcze nie widzialam wypieku w futrze :smiech2::smiech2:
A ciacho?
Mamy zmartwienie, nasza pieska :-) źle się czuje .Wczorajsza wizyta u weta jak narazie nie wiele pomogła. Ustały wymioty , jest jednak smutna .Zawsze poranek zaczynał się od zaglądania w oczy a dzisiaj leży na swojej podusi i odpoczywa . Jeszcze dzisiaj ma głodówka do picia też się nie garnie .Serce i pęka. To rasa wybitnie zabawowe :-) zawsze czegoś szukała żeby przynieść i zmusić kogos do współuczestnictwa .Chodzi na długie spacery, może coś znalazła i zjadła? W domu dostaje pożywienie pod kontrolą .