11 sierpnia 2013 13:11 / 1 osobie podoba się ten post
judoraPopieram ivanilio w całej rozciągłości :) Co prawda jak jestem z moim przyjacielem to czasem popalę zwykłe, bo tak czy siak śmierdzi ale na wyjazdach bardzo mi to ułatwia życie. No i rzeczywiście koszty mniejsze. Jaką masz e-fajeczkę i jaki smak płynu używasz ?
Ja lubię liquid z lekką nutką wanilii,bardzo słaby,zadawala mnie sam dymek.
Co do szkodliwości to zanim zakupiłam e-papierosa bardzo dokładnie wyczytałam wszystko na ten temat w necie.Oczywiście spotkałam się również z negartwami,ale to chyba same koncerny takie plotki sieją,bo coraz więcej ludzi zamiast normalnych papierosów kupije e-papierosy.
O to,że wycofają nie słyszałam,natomiast słyszałam,że pojawił się projekt rządowy co do nałożenia akcyzy na liquid..he,he wszędzie szukają kasy...
Rozmawiałam także z pewnym facetem,który napisała pracę doktorską na temat e-papierosów i uspokoił mnie całkiem,że są znacznie mniej szkodliwe od zwykłych.Oczywiście nie można przesadzac z paleniem,wszystko w granicach rozsądku,ale jestem przekonana,że są znacznie mniej szkodliwe.
Najbardziej podoba mi się to,ze cera znacznie bardziej mi się poprawiła i zęby bielsze,potwierdzam,że zadyszki nie mam i tego uporczywego kaszlu rano też.
Uwielbiam leżeć w łózeczku i sobie pykać,bez wychodzenia na dwór .