No właśnie...świadczy to tylko o tym ,jak bardzo są szkodliwe papierosy. Jakby palił e-fajeczkę, to pewnie by do tej pory wymieniał się doświadczeniami o zapachach liquidów...
No właśnie...świadczy to tylko o tym ,jak bardzo są szkodliwe papierosy. Jakby palił e-fajeczkę, to pewnie by do tej pory wymieniał się doświadczeniami o zapachach liquidów...
Jak całkiem e-fajek zabronią, to może działać z podziemia...
Nie zabronią,kasy z akcyzy potrzebują. Po NR pewnie liquid w Polsce będzie w cenie niemieckiej... Przestanę wozić z sobą litrami,a będe na miejscu kupować.
Tylko że ten niemiecki jest bardzo esencjonalny, ale bazę mają dobrą, można rozcieńczyć. W Polsce jak masz niedaleko sklep e-dym, to się wybierz. Mają bardzo dobre liquidy i w przystępnych cenach, a i coś do mieszania też kupisz.
Tak własnie robię . Jak wchodzę do mojego ulubionego sklepu z "e" ,zanim zdążę coś powiedzieć ,to pan już czeka na mnie z kartonem :smiech3:
Jak byś była w Wigilię, to by Cię jeszcze na sankach do domu podwiózł...:hihi:
Chyba nie,ma rower a nigdy nie zaproponował...
To wszystko jasne- sam woli jeżdzić pomiędzy i bez...:hihi:
witam--temat papierosów ---moje drogie Panie nie palcie a jeżeli to do czego innego,hihi. Zmieniałem zmiennika ,który palił co prawda facet ,ale to nie ma znaczenia ,pet na pecie-zgroza! Przykład --moja szwagierka paliła od 18 roku życia -kiedy ją otworzono ,zaszyto,dlaczego ? nie muszę pisać--nie chorowała całe życie ,m-c i jej nie było, już 4 lata jak nie żyje. Nie Pal!!!Lepiej kielicha ,ale też z umiarem.NIE PAL !!!!
O ja pier...pierdziu!
Ja też ...pierdziuuu...i jeszcze o jeżuńkuu ...
Po prostu przebieglam sie po kilku watkach. Tutaj juz nie wytrzymalam. Niektorych "madrosci" nie da sie przelknac bez pol litra. A ja jednak w pracy jestem i tego politerka nie posiadam...
Też znajduję się w chwili obecnej na robotach . Może kiedyś ...na jakimś urlopie będzie dane nam się spotkać . Wtedy laptopy na kolana i ...za każdy nierozebrany ...nierozkminiony post ....po kielonku . Kuźwa ...nie dam rady tyle wypić . Teraz to na poważnie - ja pier....ja pierdziuuuu !