Papierosy, E-papieros - moje przygody z paleniem

28 lutego 2014 22:37 / 2 osobom podoba się ten post

Jesteśmy dobrymi opiekunkami/namy/ ale też mamy swoje małe minusy.Przeleciałam trochę tematów i żadna z Was nie piszę o paleniu papierosów(: nie palicie?
Ja niestety popalam i to mój minusssssssssss , ,ale na mojej stelli nie mam z tym problemu bo Pdp paliła 70 lat . W mieszkaniu nie palę ale czuje dyskomfort jak wychodzę na papierosa. Jak przestac, próbowałam tabletek - 2 miesiące i znowu popalam.
28 lutego 2014 22:40 / 2 osobom podoba się ten post
michalina

Jesteśmy dobrymi opiekunkami/namy/ ale też mamy swoje małe minusy.Przeleciałam trochę tematów i żadna z Was nie piszę o paleniu papierosów(: nie palicie?
Ja niestety popalam i to mój minusssssssssss , ,ale na mojej stelli nie mam z tym problemu bo Pdp paliła 70 lat . W mieszkaniu nie palę ale czuje dyskomfort jak wychodzę na papierosa. Jak przestac, próbowałam tabletek - 2 miesiące i znowu popalam.

Jaram jak smok:)
Teraz jestem w takim miejscu,że jaram z PDP ,hahahahahahahaha,ale Ona więcej:)
Nie jest jednak dla mnie problemem wychodzic z domu Pdp na papierosa,szanuję to.Nie każdy musi znosić zapach dymu  papierosów(delikatnie pisząc):)
28 lutego 2014 22:50 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Jaram jak smok:)
Teraz jestem w takim miejscu,że jaram z PDP ,hahahahahahahaha,ale Ona więcej:)
Nie jest jednak dla mnie problemem wychodzic z domu Pdp na papierosa,szanuję to.Nie każdy musi znosić zapach dymu  papierosów(delikatnie pisząc):)

odetchnełam z ulga - nie jestem sama. Moja Pdp tez mi każe, ale mowy nie ma nie zapalę w mieszkaniu, ze wzgledu na nią, bo nie pali dopiero 10 miesięcy.
28 lutego 2014 22:54 / 3 osobom podoba się ten post
Nie cierpie papierochów i wybaczcie kochane tego smrodu rzućcie to w cholere :)
28 lutego 2014 23:08 / 4 osobom podoba się ten post
fiona

A jeśli ja nie lubię chłopów (oczywiście np. ) to mam pisać " rzućcie ich w cholerę -:)))......dla każdego coś miłego -:))))) Paliłam, palę i będę paliła.....kto nie ma ochoty niech mnie nie wącha i kropka , o !!! -:))))))
28 lutego 2014 23:11 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A jeśli ja nie lubię chłopów (oczywiście np. ) to mam pisać " rzućcie ich w cholerę -:)))......dla każdego coś miłego -:))))) Paliłam, palę i będę paliła.....kto nie ma ochoty niech mnie nie wącha i kropka , o !!! -:))))))

Abrruś chcesz to pal :)) Chłopa tez mozna rzucić ,ja poprostu nie lubie papierochów ale mam wielu znajomych którzy palą i to ich sprawa :))
28 lutego 2014 23:17 / 2 osobom podoba się ten post
Ja też pale, mój poprzedni podopieczny palił cygara i nie miał nic przeciwko memu nałogowi ,a nawet częstował mnie swoimi cygarami hahaha. Teraz też nie mam problemu z paleniem , bo maz PDP i córki palą , tyle ,że tu trzeba palić na balkonie , bo w mieszkaniu czujniki dymu są . Nawet w moim pokoju jest cholerstwo.....pozdrawiam palaczy.
28 lutego 2014 23:19 / 2 osobom podoba się ten post
fiona

Ja też nie cierpię, śmierdzą , fakt...,ale palę, niestety. Próbowałam rzucić, czułam się jeszcze gorzej. Miałam w swoim życiu okresy "palące" i "niepalące", teraz przyszedł  chyba czas na te "nie".Myślę,że mi się uda.
28 lutego 2014 23:32 / 3 osobom podoba się ten post
No to ja w takim razie idę zapalić:D;D;D;D;D;D;D Ktoś leci ze mną na dymka?
28 lutego 2014 23:32 / 1 osobie podoba się ten post
ryba

Ja też nie cierpię, śmierdzą , fakt...,ale palę, niestety. Próbowałam rzucić, czułam się jeszcze gorzej. Miałam w swoim życiu okresy "palące" i "niepalące", teraz przyszedł  chyba czas na te "nie".Myślę,że mi się uda.

Trzymam ryba kciuki :)) Dasz radę :))
28 lutego 2014 23:42 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

No to ja w takim razie idę zapalić:D;D;D;D;D;D;D Ktoś leci ze mną na dymka?

Poczekaj !!!...już lecęęęęę ...:))))) Masz zapalniczkę , czy mam wziąć swoją :))))))
28 lutego 2014 23:43 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Poczekaj !!!...już lecęęęęę ...:))))) Masz zapalniczkę , czy mam wziąć swoją :))))))

Wez bo mi wystrzeliła i nie pali:(
01 marca 2014 00:45 / 2 osobom podoba się ten post
To ja też z Wami zajaram, mogę ?;)
01 marca 2014 00:49 / 3 osobom podoba się ten post
Dzisiaj jest mój obiecany ostatni dzień z papierosami. Guzik z pętelką. Nie paliłam przez 4 lata, szefowa tak mnie z równowagi wyprowadziła, że poszłam do kolegi po papierosa. Wiedział, że nie palę, więc odmówił. Postawiłam go pod ścianą: Jestem Twoim kierownikiem, dawaj papierosa! Później musiałam przestać palić, bo byłam w ciąży. Później musiałam odstawić Małego od piersi, bo zaczęłam palić. I tak już to trwa 5 miesięcy. Od półtorej myślę o rzuceniu, ale na myślach i postanowieniach się kończy.
Na wyjeździe od początku palę na tarasie, a późnym wieczorem wychylam się za okno. Co właśnie zamierzam uczynić, a później spać się kładę. dobranoc.
01 marca 2014 00:51 / 1 osobie podoba się ten post
nianta

To ja też z Wami zajaram, mogę ?;)

To raczej ze mną, bo one dawno skończyły