I tu sie mylisz Margaretka - w niektórych miastach już sa zakazy palenia e-fajki w tramwajach i autobusach miejskich i za granica tez juz gdzies sa -czytałam o tym ,poszukam:)
Znalazłam - wPoznaniu Warszawie,Rybniku a w Czechach w restauracjach.
I tu sie mylisz Margaretka - w niektórych miastach już sa zakazy palenia e-fajki w tramwajach i autobusach miejskich i za granica tez juz gdzies sa -czytałam o tym ,poszukam:)
Znalazłam - wPoznaniu Warszawie,Rybniku a w Czechach w restauracjach.
Ja e papierosa w Sindbadzie palilam :D
Babka obok w szoku była, co mi za dym nieśmierdzący z ust wychodzi ;D
A ja na zywca ,pale bo moge - nikt nie zrobil i nie zrobi zakazu na e-palenie :D
No to wzieli się już skurczybyli nawet za e-palaczy :(((
Dzięki Kasiu za info ;)
Bede wiedziala ,zeby w Czechach nie palic w knajpie e -fajka do rosołu :D:D
Teraz w niedzielę jechałam do DE i pytałam kierowcę o e-papierosa i powiedział mi, że nie można palić w autobusie.
Filip,ten pies jest kapitalny:)To Twoj?
Jak ja jechalam w busie ,jakies pol roku temu,facet palil e-papierosa.Wychodzimy z busa na fajeczke,a ten dalej pyk-pyk:)
Kierowca sie smial,ze facet jara trawe w oleju,bo z Holandii jedzie:D:D:D:D:D:D:D
Ja nie slyszalam jeszcze o tym zeby w autobusie nie palic e-papierosa,no ale skoro Kasia63,napisala ze gdzies jest takie rozporzadzenie,w PL?
Ja jednak mysle,ze to sa lokalne rozporzadzenia,natomiast w takim autokarze nie ma zakazu.Ja bym poprosila kierowce,zeby pokazal mi rozporzadzenie,bo skoro ja place za bilet?To musze chyba wiedziec za co place i jakie sa zakazy?Prawda?
niestety nie, chyba z facebooka wzięty :)
żadnego zwierzaka mieć nie mogę od kiedy pracuje za granicą, w kraju 3 max 4 miesiące w roku.
to jeden z minusów tej pracy :(
Tez mam zamiar przerzucic sie na e-papieroska, przynajmniej w Niemczech. I tutaj pytanko. Jakiej firmy kupić. Jaka jest różnica między tymi za 100zł a za 300-400zł. Ja mam zamiar wziąć takiego za max 200zł. Ile musiał bym wziąć pojemniczków z liquidem paląc do 10 dziennie i jadac na 2 miesiące. Jaki smak najlepiej wybrać i czy są liquidy o smaku zwykłego papierosa?
I jeszcze jedna sprawa. Ostatnio słyszałem, że można ze sobą wziąć jedynie sztangę fajek. Podobno jedną osobę zatrzymali na granicy bo miała chyba 3 kartony. Dziwne. Mamy Schengen, to co nie wolno na własny użytek więcej zabrać, zwłaszcza jak jedziesz do pracy na kilka miesięcy?
Jak wracalam ostatnim razem to też paliłam w Sindbadzie,ale kierowca zauważył i wrzeszczał na mnie heheh.
A w pociągu bez skrepowania paliłam,ale obawialam się własnie,bo wiem ze są juz zakazy w niektórych miastach.
Jak ja jechalam w busie ,jakies pol roku temu,facet palil e-papierosa.Wychodzimy z busa na fajeczke,a ten dalej pyk-pyk:)
Kierowca sie smial,ze facet jara trawe w oleju,bo z Holandii jedzie:D:D:D:D:D:D:D
Ja nie slyszalam jeszcze o tym zeby w autobusie nie palic e-papierosa,no ale skoro Kasia63,napisala ze gdzies jest takie rozporzadzenie,w PL?
Ja jednak mysle,ze to sa lokalne rozporzadzenia,natomiast w takim autokarze nie ma zakazu.Ja bym poprosila kierowce,zeby pokazal mi rozporzadzenie,bo skoro ja place za bilet?To musze chyba wiedziec za co place i jakie sa zakazy?Prawda?
niestety nie, chyba z facebooka wzięty :)
żadnego zwierzaka mieć nie mogę od kiedy pracuje za granicą, w kraju 3 max 4 miesiące w roku.
to jeden z minusów tej pracy :(
Fifi a On ten pies ma wieszak w pyszczku ???
Czy ja już ślepnę :D?
Ale fajny jest :)
Tez chcę mieć psa ale niestety ,praca i nie ma komu , no mamie nie bardzo, a własciwie takiego Chuachua ( cy jak tam sie pisze Ciułała)
Pasuje mi Ciułała , -Gosia Ciułala kase na mieszkanie :D