Wierz mi Danusiu,są takie artystki,oj są.......
Wierz mi Danusiu,są takie artystki,oj są.......
Senesu jej nasyp do tych ciast-sraczki dostanie to jej minie apetyt:):):)A swoja droga co to za obyczaje wydzwaniać bez przerwy do PDP i do zmienniczki?! Nie cierpię tego!Co za namolne babsko jakieś.Widzisz Barbarello jakaś Ty bidulo pechowa do tych zmienniczek,boś na mnie nie trafiła:):)Ha ha ha
Działanie wbrew sobie nie jest łatwe ... A jesteś pewny, że zmieni Cię ta sama zmienniczka... ? Żebyś sam nie okazał sie brudasem jak przyjedzie ktoś nowy ... )))
Barbaro niepowtarzalna, Ty nie tylko placków napiecz, ale jeszcze nagotuj i pozamrażaj! Ja lubię mieć zapasy i takie też zostawiam zmienniczce (na ok. tydzień). Zostawiam zawsze namiary na siebie , ale nie wydzwaniam. Otrzymałam ostatnio telefon z miejsca w które nie wracam, że pani wykorzystała wszystkie zapasy, bardzo oszczędzała, urządzała obiadki dla rodziny i....kasę na życie jej obcięli. Ja nie jestem chyba złym człowiekiem, ale głośno się nie pochwalę co poczułam. Dużo można jeszcze opowiadać, ale po co.
Ja nic zamrożonego nie zostawiam - bo sama niczego mrożonego nie jem. W domowej zamrażarce trzymam owoce, zioła, warzywa. Mięso można zawsze kupić. Jem to, co na świeżo przygotowałam.
Tu zastałam ogromną zamrażarkę, a w niej jakieś niespodzianki. Na zakupionych produktach jest data - jeszcze z ubiegłego wieku.
Nie wyrzucam - Pdp raz na jakiś czas otwiera zamrażarkę i cieszy się, że pełna.
Marnotrawstwo prądu.
Znaczy się ta 18-wieczna kura jeszcze zalega???:):):)
Znaczy się ta 18-wieczna kura jeszcze zalega???:):):)
Kilka razy się zetknęłam z pozamrażanymi zbiorami w jakichś zamrażarach w piwnicy:)
Kura jak kura, ale tak się zastanawiałam, czy jakbym głębiej pokopała, to nie dokopałabym się do mamuta jakiegoś :)
U mojej pdp dokopałam się do mrożonek z 2007 r , ale nie wolno wyrzucać ja tego nie jem jak chce jeść mogę jej to gotować. Owoce też są stare zamrożone.
Doda - 2007 to PRAWIE nowalijki.
Ja mam np. czarną porzeczkę- 1994.
Nie wyrzucam. Dobrze robi na wzrok mojej Pdp - popatrzy, że jest i spokój.
Twoja pdp jest jeszcze lepsza od mojej ,a myślałam,że was zaskoczę mrożonkami z 2007 r. Nie szukam dalej bo nie wiem co jest głębiej zamrożone ???