Eveline 8 w 1 ale czy jest w DE może Rossmann
Eveline 8 w 1 ale czy jest w DE może Rossmann
dziewczyny potrzebuje pomocy ...............jakis czas temu sciagnelam zelowki i nie moge sobie poradzic z paznokciami strasznie sie rozdwajaja potrzebujejakiegos sprawdzonego specyfiku tu w DEktos cos wie???
Magdalenko miałam ten sam problem.Na ślub mojej córki coś mnie podkusiło i też zrobiłam sobie "żelówki" a muszę dodać,że paznokcie miałam zawsze bardzo ładne i żadnych z nimi kłopotów.Kłopoty zaczęły się po zdjęciu tego dziadostwa.Moja walka o doprowadzenie paznokci do stanu pierwotnego trwało ok 1,5 roku.Próbowałam różne różności drogeryjne i apteczne.Pierwsza zasada-musisz zakładać rękawiczki za każdym razem gdy zmywasz lub pierzesz,po każdym kontakcie z wodą wcierać krem do rąk i paznokci.Powiem Ci,że bardzo dobry jak dla mnie był krem do rąk i paznokci NIVEA.Ja musiałam bardzo często obcinać paznokcie i to bardzo krótko a piłować tylko papierowym pilniczkiem.Po długiej walce nareszcie odzyskałam "swoje" paznokcie i powiedziałam nigdy więcej żeli.Życzę Ci powodzenia i wytrwałości.
Właśnie teraz przez to przechodzę....zrobiłam na ślub syna, a własne były takie ładne... głupota ludzka nie zna granic !! Teraz obcięłam krótko i maluję lakierem bezbarwnym. :palka:
Właśnie teraz przez to przechodzę....zrobiłam na ślub syna, a własne były takie ładne... głupota ludzka nie zna granic !! Teraz obcięłam krótko i maluję lakierem bezbarwnym. :palka:
Ja zadnym lakierem nie moglam malowac,nawet odzywka,bo caly czas mi sie rozdwajaly a lakier dodatkowo je wysuszal.Zapomnialam wczoraj napisac,ze w paznokcie i skorki wcieralam olejek zwykly taki do ciala.Robilam to w miare czesto a i efekt byl zadowalajacy bo paznokcie byly nawilzone.Tak wiec mozesz rowniez tego poprobowac.
A ktoś tutaj tak zachwalał żele...
Ten lakier essie jest super i maluję podkładowym- trzyma sie świetnie.
Ten lakier essie jest super i maluję podkładowym- trzyma sie świetnie.
A jaki podkład stosujesz?
Jak znaleźć ten lakier essie ?
Tu mam z drogerii tylko Rossmana. Szukałam - nie znalazłam. Może źle szukałam ?
Kupiłam w DM-ie , ale w rossmanie też chyba widziałam stoiska z tymi lakierami.