,,,,myslicie ze to na miejscu na swoich przerwach popoludniowych jezdzic gdzies dodatkowo na pucki po 2,3 godzinki ??? ,,,,, dodatkowy zarobek,,,
,,,,myslicie ze to na miejscu na swoich przerwach popoludniowych jezdzic gdzies dodatkowo na pucki po 2,3 godzinki ??? ,,,,, dodatkowy zarobek,,,
Droga koleżanko ,tu nie ma żadnej zajadłości, a swoje zdanie to MUSI się mieć, bo co to by był za człowiek bez własnego zdania.
Dyskusja polega na tym ,że ktoś coś mówi (pisze), a drugi chwali ,lub gani.Jeżeli chce się obronić ,to trzeba umotywować.Wyjaśnić dlaczego akurat tak sadzę.
Ja rozumię , że możesz myśleć inaczej niż ja ,czy ktoś tam jeszcze,ale skoro chcesz dyskutować to wyjaśnij to.Mogę napisać mi się to nie podoba , albo daję Ci plusik, bo fajnie napisałaś.
c
plusik , bo fajnie napisałaś.
Na żadnych plusikach mi nie zależy....poza tym albo ktoś rozumie moją myśl ,albo nie....nie będę zawracała Wisły parasolem...jeśli jesteś w stanie to pojąć,to ok.....jeśli nie ,to też ok. koniec dyskusji.
Na żadnych plusikach mi nie zależy....poza tym albo ktoś rozumie moją myśl ,albo nie....nie będę zawracała Wisły parasolem...jeśli jesteś w stanie to pojąć,to ok.....jeśli nie ,to też ok. koniec dyskusji.
Czy ktoś ma za Pfingsten inaczej płacone? Inaczej czyli więcej rzecz jasna:-)