Witajcie Dziewczyny..od dłuższego czasu czytam forum jest wiele przydatnych info,,ale mnie interesuje wyplata na konto,,mam pytanie..czy to miesiecznie wplacaja czy po zakonczeniu umowy../nie moge nigdzie nic znalesc,moze cos przeoczylam..dajcie znac.pozdrawiam i dzieki
Konto Usunięte (Usunięty)
11 listopada 2012 15:08
kaya nie rozumie twojego pytania:
cyt:ale czemu zawsze mowisz mini jop ?`??? a nie mini job ????
Konto Usunięte (Usunięty)
11 listopada 2012 15:14
do Reni46-wyplaty przelewane na konto-kiedys mialam tak-to przyklad-od 15.09 do ostatniego dnia miesiaca wrzesnia-pieniazki do 14 dni nastepnego miesiaca,a potem zacaly nastepny miesiac dajmy na to pazdziernik najpòzniej do 14 listopada,ale to nie jest regula...co firma to ma swoja polityke platnosci,no i diety tez inaczej wplywaja na konto...inna sprawa jak w zlotòwkach a inaczej jak na konto w euro...
Tina40 , wiem ! Rodzina mowi mi ze ja jestem juz jak czlonek rodziny, ja nie lubie takich komplementow gdyz wywoluja u mnie presje .... cos w stylu oni cie tak kochaja a ty niewd´zieczna tylko na kase patrzysz.... .
Alutkaa ty piszesz ciagle Mini Jop ! co to ma znaczyc ? Chodzi ci o Mini Job ???
Jeszcze troche takich wpisow a watek ten, bedzie konkurencja dla Powiesci......
ktora czytam z niezwyklym zainteresowaniem;)))
Intrygantki na skale internetowa.....
Dziewczyny piszace Powiesc..... maja ogromne poczucie humory, dystansu do siebie i tolerancji dla innych!!!
Co egipskim dzieciatkiem???
Tak Droga Kika1, to prawda ciesze sie bezgraniczna sympatia na tym forum ;)
Tina40, tak tylko juz koniec z tym . Jak juz pisalam jestem tutaj do lutego tylko lalala. Potem po 6 tyg. moze wroce na 1 miesiac. Ale od lata szukam pracy przez Agenture nie ma co :) To wszystko powiedzialam juz rodzinie babki i jej lekarzowi, zeby nie bylo ze za ich plecami planuje przyszlosc babki !!
Kaya,ty jestes naprawde dobry czlowiek,że jeszcze w tej sytuacji masz jakies skrupuły,tak sobie policz ile masz pieniedzy w plecy pracując u tej babki,znajdziesz szybko wiele lepszych ofert,bo to co oni Ci zrobili ,to jest po prostu podłe
11 listopada 2012 19:30 / 1 osobie podoba się ten post
Uwielbiam was wszystkie!wszystkie!!-Kaye tez-bez niej byloby tu nudno:)
po calym dniu siadam,czytam i czytam-wszystko-nawet tematy ktore mnie nie dotycza-jestescie super-wszystkie razem i karzda z osobna-ciesze sie ze moge nalezec do Waszego grona!!!!!!!!!!!
A i napisze ze mam nadzieje Alutka ze dasz znac po rozmowie telefonicznej,co ze zwrotem-zeby nie bylo uwagi od Moderatora naszego ze wcale nie na temat:)