Uwaga na oszusta w HOMBURG-ERBACH

28 maja 2014 15:39 / 1 osobie podoba się ten post
Ja bym też tak chciała:) no w ostateczności mogę zrezygnować z masażysty:))
28 maja 2014 16:04
kasiachodziez

Ja bym też tak chciała:) no w ostateczności mogę zrezygnować z masażysty:))

Ja mysle ze moglabym to wszystko miec,gdybym zdecydowala sie na emigracje jakies 20 lat temu? No coz,tego juz nie osiagne,ale i tak gratuluje sobie ze teraz pracuje jak pracuję ,oraz tego,ze 20 lat temu wpadlo mi do głowy niemieckiego sie uczyć
28 maja 2014 16:11 / 3 osobom podoba się ten post
To na ktorego posrednika mam uwazac ???? ,tylu ich wymienilyscie ,ze sie pogubilam .:)
28 maja 2014 17:37
greenandy

Ja mysle ze moglabym to wszystko miec,gdybym zdecydowala sie na emigracje jakies 20 lat temu? No coz,tego juz nie osiagne,ale i tak gratuluje sobie ze teraz pracuje jak pracuję ,oraz tego,ze 20 lat temu wpadlo mi do głowy niemieckiego sie uczyć

Gdybyś 20 lat temu to miała to byś nas nigdy nie poznała:)
28 maja 2014 18:01
zosia_samosia

To na ktorego posrednika mam uwazac ???? ,tylu ich wymienilyscie ,ze sie pogubilam .:)

Dla pewności na wszystkich uważaj :DD
28 maja 2014 18:07 / 1 osobie podoba się ten post
kasiachodziez

Gdybyś 20 lat temu to miała to byś nas nigdy nie poznała:)

No wlasnie ,wiec dobrze sie stało 
28 maja 2014 19:07 / 4 osobom podoba się ten post
greenandy

Ale panie na czarno tez sobie radza,poza tym sa tez inne formy zatrudnienia,np legalnie,bezposrednio przez rodzine badz na wlasna dzialalnosc,nie wychwalajmy wiec agencji pod niebiosa.

Móje pierwsze wyjazdy były przez agencję i nie żaluję, ale jak trafiła mi się praca za dużo lepsze pieniądze to też jeżdziłam na czarno , osoba od której miałam to zlecenie naprawdę egsekwowała dobre warunki lącznie z wolnym i dostępem do telefonu, ale gdybym miała pracować na pośredniczkę i zarabiać tyg 300 to nie, wolę firmę i tylko tą która placi składki od średniej krajowej i nie mogę narzekać,  bo tylko raz miałam problem z rodziną i jak to bywa firma stanęla po stronie rodziny, pacjenta nikt nie pytał o zdanie, płakał jak odjeżdzałam i długo nie pożył nie chcialam już pracować w tej firmie bo przecież mnie znali i mogli inaczej to załatwić.
Wiele zależy od szczęścia na jaką rodzine się trafi. Każdy wybiera co komu pasuje choć uważam ,że początkującym bezpieczniej jest przez , bardziej znaną firmę, przynajmniej z wyplatą nie ma problemu, osobiście pracowałam w 3 i wypłata zawsze na czas.
28 maja 2014 19:13
emi

ja wolałabym niemiecką umowę o pracę i mieszkanie służbowe :DDDDDDDDDD

Emi, to przecież masz w zasięgu ręki, wiele alterheimów czekają na ciebie.
28 maja 2014 21:49 / 1 osobie podoba się ten post
joannagda

Zgadzam się z tobą. Każdy ma swój rozum, zdrowy rozsądek i powinien wiedzieć , który kolor lepiej mu pasuje. Biały czy czarny. Ja tam wolę biały.

Czarny wyszczupla,a także daje większe pole manewru.
28 maja 2014 23:14 / 1 osobie podoba się ten post
Czarny nie musi kłocic sie z białym,oba kolory zawsze w modzie tak jak i praca z agencja czy bez,raz na czarno raz na biało,ważne zeby kasa sie zgadzała i każdy był zadowolony.
06 października 2014 17:09
No nie... Poważnie?!?! Po co spamujesz?
08 października 2014 07:07 / 2 osobom podoba się ten post
Ty to jednak jak Sherock Holmes  !!!!!  
08 października 2014 08:00 / 1 osobie podoba się ten post
A ja Wam powiem, że osobiście rozmawiałam z tą sławetną panią. Widziałam umowę opiekunki. Ja rezygnowałam z miejsca i to miejsce przejmowała własnie Firma pani G. Zmienniczka mogła zostać na dłużej, a ja nie  i powiedziałam rodzinie, że nie wiem czy wrócę. Pani G. współpracuje z firmą z Gliwic, no i oczywiście ma też swoją Firmę w Niemczech. Chciała abym przeszła do niej, ale ja za dużo się naczytałam i nie chciałam... chociaż dziewczyna miała umowę zlecenie, na dobrych warunkach, lepszych w każdym razie niż  ja, bo stawka taka sama, a składki od średniej i nie pierwszy raz wyjeżdżała od tej pani, z tym, że później tam wyniknęło jeszcze coś innego i dziewczyna szukała nowej agencji.
08 października 2014 15:08
O jakiego posrednika chodzi?
08 października 2014 15:31
Dziewczyny mam prośbę może mi któraś z was napisac o umowie -zlecenie ,cały czas jezdziłam prywatnie i powiem szczerze ze kompletnie nie wie o co chodzi i na co zwracac uwage ? Pomozecie???