Uwaga na oszusta w HOMBURG-ERBACH

28 maja 2014 14:38 / 2 osobom podoba się ten post
greenandy

I znowu jakas kryptoreklama.A niech kazdy jezdzi jak chce a co mi do tego.Praca przymusowa to byla w czasach niewolnictwa teraz to czy na czarno czy na biało o przymusie nie ma mowy

Zgadzam się z tobą. Każdy ma swój rozum, zdrowy rozsądek i powinien wiedzieć , który kolor lepiej mu pasuje. Biały czy czarny. Ja tam wolę biały.
28 maja 2014 14:42 / 2 osobom podoba się ten post
greenandy

I znowu jakas kryptoreklama.A niech kazdy jezdzi jak chce a co mi do tego.Praca przymusowa to byla w czasach niewolnictwa teraz to czy na czarno czy na biało o przymusie nie ma mowy

Tez tak uwazam !!! A apropo placenia w pracy na schwarza to raczej dziewczyny glupie nie sa i biora tygodniowki  . wiec jak ktos chce w balona zrobic to zrobi tylko na tydzien , sama tak robilam to wiem  
28 maja 2014 14:44
Sylwia.Opieka

Mi się wydaje, że jak się jedzie na czarno to jak się ktoś pakuje i jedzie to grozi mu nie wypłacenie pieniędzy. a z firmą to jednak masz większą pewność. Ja wyjeżdżając z moją firmą jeżeli chce wrócić to wracam, przecież to nie jest praca przymusowa. Najważniejsze to żeby być uczicwym i nie uciekać ze zlecenia bo wtedy zostawiamy złe wrażenie po sobie i możemy mieć problem w przyszłości z wyegzekowaaniem różnych rzeczy od firmy.

Tak tak masz taka pewnosc ze hohohho , ja po pierwszym zleceniu dostalam obuchem w łeb ,,miesiac moglam tyrac za darmo bo agencja sciemniala ze rodzina nie zaplacila , dobrze ze znam niemiecki i zapytalam rodzinke !!

28 maja 2014 15:03
A wlasnie,jakie inne rzeczy oprocz kasy mozna wyegzekwowac od firmy,bo ja bym byla zainteresowana
28 maja 2014 15:05 / 2 osobom podoba się ten post
joannagda

Zgadzam się z tobą. Każdy ma swój rozum, zdrowy rozsądek i powinien wiedzieć , który kolor lepiej mu pasuje. Biały czy czarny. Ja tam wolę biały.

A mi tam we wszystkim ładnie ;;))). A w życiu robię to, co dla mnie najlepsze. Opinia ogółu nie ma dla mnie wielkiego znaczenia.
28 maja 2014 15:06
Ooo to jest pomysł !
28 maja 2014 15:07
ja wolałabym niemiecką umowę o pracę i mieszkanie służbowe :DDDDDDDDDD
28 maja 2014 15:07
oddawaj ostatniego posta :PPPP
28 maja 2014 15:08
greenandy

Ooo to jest pomysł:-) !

Odp na posta andrei o wyegzekwowaniu jeszcze wiekszej kasy,a owego posta nie widze
28 maja 2014 15:09 / 1 osobie podoba się ten post
greenandy

Odp na posta andrei o wyegzekwowaniu jeszcze wiekszej kasy,a owego posta nie widze

ja też:))) Andrea wystraszyła się, że jej się spełni i usunęła posta :DDDDD
28 maja 2014 15:10 / 1 osobie podoba się ten post
No to nie usuwaj bo pomysł genialny w swej prostocie
28 maja 2014 15:12
emi

ja wolałabym niemiecką umowę o pracę i mieszkanie służbowe :DDDDDDDDDD

Wszystko przed Tobą. 
28 maja 2014 15:14 / 1 osobie podoba się ten post
myślałam, że zachłanna jestem, ale pobiłaś mnie koncertowo.... :DDDD
28 maja 2014 15:27
Można wyegzekwować większe stawki, jak potrzebujemy jakiś zaświadczeń to można je dostać od ręki, jeżeli jest nam źle na zleceniu to nie ma np problemu z tym żeby wrócić czy przejechać na inne zlecenie. Ważne jest nasze podejście również, nawet jeżeli powrzechna opinia nas nie interesuje. I czy warto palić za sobą mosty? wydaje mi się, że nie...
28 maja 2014 15:38 / 2 osobom podoba się ten post
Ale panie na czarno tez sobie radza,poza tym sa tez inne formy zatrudnienia,np legalnie,bezposrednio przez rodzine badz na wlasna dzialalnosc,nie wychwalajmy wiec agencji pod niebiosa.