I znowu jakas kryptoreklama.A niech kazdy jezdzi jak chce a co mi do tego.Praca przymusowa to byla w czasach niewolnictwa teraz to czy na czarno czy na biało o przymusie nie ma mowy
I znowu jakas kryptoreklama.A niech kazdy jezdzi jak chce a co mi do tego.Praca przymusowa to byla w czasach niewolnictwa teraz to czy na czarno czy na biało o przymusie nie ma mowy
Mi się wydaje, że jak się jedzie na czarno to jak się ktoś pakuje i jedzie to grozi mu nie wypłacenie pieniędzy. a z firmą to jednak masz większą pewność. Ja wyjeżdżając z moją firmą jeżeli chce wrócić to wracam, przecież to nie jest praca przymusowa. Najważniejsze to żeby być uczicwym i nie uciekać ze zlecenia bo wtedy zostawiamy złe wrażenie po sobie i możemy mieć problem w przyszłości z wyegzekowaaniem różnych rzeczy od firmy.
Zgadzam się z tobą. Każdy ma swój rozum, zdrowy rozsądek i powinien wiedzieć , który kolor lepiej mu pasuje. Biały czy czarny. Ja tam wolę biały.
Ooo to jest pomysł:-) !
Odp na posta andrei o wyegzekwowaniu jeszcze wiekszej kasy,a owego posta nie widze
ja wolałabym niemiecką umowę o pracę i mieszkanie służbowe :DDDDDDDDDD