Tak tak Rentgena mamy w oczach
Tak tak Rentgena mamy w oczach
Ja proponuje dystans :-)
do Espana69 - zaprosiłeś / zaprosiłaś ??? mnie do przyjaciół - dzięki ale sorry nic z tego - nie ta liga , Wejdziesz do ekstraklasy to pogadamy . Okregówka mnie nie interesuje . A tak nawiasem mówiąc wynika z twojego profilu , że masz tutaj już spore grono przyjaciółek - ciekawe zjawisko w kontekście powszechnej krytyki twojego "poczucia humoru " prezentowanego na tym forum .
do Espana69 - zaprosiłeś / zaprosiłaś ??? mnie do przyjaciół - dzięki ale sorry nic z tego - nie ta liga , Wejdziesz do ekstraklasy to pogadamy . Okregówka mnie nie interesuje . A tak nawiasem mówiąc wynika z twojego profilu , że masz tutaj już spore grono przyjaciółek - ciekawe zjawisko w kontekście powszechnej krytyki twojego "poczucia humoru " prezentowanego na tym forum .
....idąc więc....tym tokiem myslenia.......idę sobie na kijki:) . Może schudnę ze 20 dkg :-)
Zaś co do oszustów, matrymonialnych i nie tylko, to ....wyczuwam w przedbiegach gości, w przedbiegach. No tak mam :-):-):-)
Tez jestem zdziwiona...
Ja proponuje dystans :-)
Żeby życie miało smaczek,raz dziewczynka raz chłopaczek
Jeśli mogę, to słowo w kwestii formalnej :D.
Spierałabym się bardzo o to, czy rządy doopy mają cokolwiek wspólnego z wpadaniem w macki oszustów matrymonialnych (piękne sformułowanie, szczególnie te "macki" działają mi na wyobraźnię :D). Według mnie chęć zaoobrączkowania się i matrymonialnego podpięcia do osoby płci przeciwnej ma niewiele wspólnego z innymi potrzebami, na które polecasz podrapanie się :D.
Idę już, idę z tego poważnego tematu, bo chyba jeszcze nie doszłam do siebie po weekendzie ;).
ha..ha..ha...:-), może to następna opiekunka z cyckami, skompromitowana w poprzednim wcieleniu na forum, wróciła jako macho i jaja sobie robi.
A może sam RS powrócił :-). Narzeczoną ma nową to i IP komputera nowe i Moderator może nawet nie wie, ze gadzina na forum się wślizgnęła i ma z nas niezłą polewkę. Mnie tylko zastanawia, czemu to tak chętnie i bez proszenia Espana wysyła swoje zdjęcie na pocztę mailową osób , które mają maila w profilu?
Niestandardowe to dość posunięcie, przyznacie chyba:-), no chyba ze chodzi o to, żeby umocnić swoje nowe, niekonieczne zgodne z rzeczywistoscią wcielenie.
Espana ty to ty, czy on czy kto?????