Uwaga na oszusta w HOMBURG-ERBACH

23 listopada 2015 14:37 / 1 osobie podoba się ten post
kotka

Tylko moje wpisy czytasz. To sie opamietaj :-(

????????
23 listopada 2015 14:39 / 1 osobie podoba się ten post
Trzecie czy czwarte. Czytam forum, nie chcę pisac bo dostałam po glowie po pierwszym wpisie. Zaraz jakies podejrzenia. Załozyłam nowy temat bo chcialam pomocy. Ale radze sobie sama. Nie dla wszystkich sa porady - niestety.

23 listopada 2015 14:41 / 1 osobie podoba się ten post
kotka

Trzecie czy czwarte. Czytam forum, nie chcę pisac bo dostałam po glowie po pierwszym wpisie. :-) Zaraz jakies podejrzenia. Załozyłam nowy temat bo chcialam pomocy. Ale radze sobie sama. Nie dla wszystkich sa porady - niestety.

wejdz na skypa
23 listopada 2015 14:44
kika1

????????

Nie pytaj, ile razy jestem na forum mleczko1 pranie ma.
23 listopada 2015 14:47
MeryKy

Mleczko opamiętaj się! Tu jest o pośrednikach a nie o tym kto z kim śpi i za ile? I czy po zdjęciu poznać, że dotychczas tylko jednego partenara miała ta pani? Jest już chyba gdzieś temat o "wróżbach" ???? :lol2:

Juz nie będę odpowiadała na cytowany moj wpis. Poczytaj wyzej, mam tez takie zdanie. Ciągle mnie atakujesz i po prawiasz . Naucz się czytać .

23 listopada 2015 14:58 / 1 osobie podoba się ten post
Dzieki , na razie czytam. A problemy to są, tak w tej pracy bywa. Dziekuje Andrea   dobre slowo pomaga. Zwłaszcza,że zanosi się na dłuższy pobyt w tej samej rodzinie. Zdenerwowałam się.
23 listopada 2015 15:00 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

wejdz na skypa :-)

A dopiero niedawno pisalas tu na forum, ze Skyp ci nie dziala  
23 listopada 2015 15:04 / 1 osobie podoba się ten post
Do Ciebie pisałam ? bo nie pamietam. Ty nie tak dawno pisałas ,że jesteś chora! teraz ty jesteś zdrowa a ja  zainstalowałam nowego skypa. I nie ja pisałam . Coś ci z pamiecia nie tak. Daj mi świety spokuj chociaz jeden tydzień.
23 listopada 2015 15:09
mleczko1

Do Ciebie pisałam ? bo nie pamietam. Ty nie tak dawno pisałas ,że jesteś chora! teraz ty jesteś zdrowa a ja  zainstalowałam nowego skypa. I nie ja pisałam . Coś ci z pamiecia nie tak. Daj mi świety spokuj chociaz jeden tydzień.

Nie nerwujsja  odpowiadalas do swojej margolci  i to nie byl prywatny watek? 
23 listopada 2015 15:23 / 1 osobie podoba się ten post
kotka

Trzecie czy czwarte. Czytam forum, nie chcę pisac bo dostałam po glowie po pierwszym wpisie. :-) Zaraz jakies podejrzenia. Załozyłam nowy temat bo chcialam pomocy. Ale radze sobie sama. Nie dla wszystkich sa porady - niestety.

Kotka a tak po prawdzie to ja jeszcze z toba ani jednego slowa nie wymienilam i w zadnej twojej dyskusji nie bralam udzialu. Wiec co  oznacza twoj wpis? Mozna sie az tak pomylic? Czuje sie zaszczycona ze śledzisz moje wpisy  
23 listopada 2015 15:30
MeryKy

Nie nerwujsja :-)  odpowiadalas do swojej margolci :-)  i to nie byl prywatny watek? 

No to przeczytaj jeszcze raz. Nie denerwuję sie, bo nie mam powodu. Ale mam dość twojej uperdliwosci. DAJ MI SW. SPOKUJ . Może teraz dotrze do Ciebie.

Nawet jak ktos ma problem i chce cos napisaś to skutecznie to załatwisz. A ty niby masz tu prywatne wątki ? i mozesz opisać prywatne problemy?. Coś Ci sie pomyliło, myśle że po to jest forum.

Posłużę sie zwrotem amelki. amen.
23 listopada 2015 15:33 / 1 osobie podoba się ten post
kotka

Nie pytaj, ile razy jestem na forum mleczko1 pranie ma.

Zrozumialam;)
23 listopada 2015 15:35 / 6 osobom podoba się ten post
Zacytuje tylko po to, zeby w maglu nie zaginelo I jak trzeba bedzie to bede cytowac w nieskonczonosc
23 listopada 2015 15:39 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Zacytuje tylko po to, zeby w maglu nie zaginelo:-) I jak trzeba bedzie to bede cytowac w nieskonczonosc:-)

Reklama dzwignią kazdy to wie do nieskończoności
23 listopada 2015 15:47 / 5 osobom podoba się ten post
mleczko1

Reklama dzwignią :-) kazdy to wie do nieskończoności :-)

No tak...niewazne czy mowia dobrze czy zle. Wazne, ze nazwisko dobrze wymawiaja