Tylko moje wpisy czytasz. To sie opamietaj :-(
Tylko moje wpisy czytasz. To sie opamietaj :-(
Trzecie czy czwarte. Czytam forum, nie chcę pisac bo dostałam po glowie po pierwszym wpisie. :-) Zaraz jakies podejrzenia. Załozyłam nowy temat bo chcialam pomocy. Ale radze sobie sama. Nie dla wszystkich sa porady - niestety.
????????
Mleczko opamiętaj się! Tu jest o pośrednikach a nie o tym kto z kim śpi i za ile? I czy po zdjęciu poznać, że dotychczas tylko jednego partenara miała ta pani? Jest już chyba gdzieś temat o "wróżbach" ???? :lol2:
wejdz na skypa :-)
Do Ciebie pisałam ? bo nie pamietam. Ty nie tak dawno pisałas ,że jesteś chora! teraz ty jesteś zdrowa a ja zainstalowałam nowego skypa. I nie ja pisałam . Coś ci z pamiecia nie tak. Daj mi świety spokuj chociaz jeden tydzień.
Trzecie czy czwarte. Czytam forum, nie chcę pisac bo dostałam po glowie po pierwszym wpisie. :-) Zaraz jakies podejrzenia. Załozyłam nowy temat bo chcialam pomocy. Ale radze sobie sama. Nie dla wszystkich sa porady - niestety.
Nie nerwujsja :-) odpowiadalas do swojej margolci :-) i to nie byl prywatny watek?
Nie pytaj, ile razy jestem na forum mleczko1 pranie ma.
Zacytuje tylko po to, zeby w maglu nie zaginelo:-) I jak trzeba bedzie to bede cytowac w nieskonczonosc:-)
Reklama dzwignią :-) kazdy to wie do nieskończoności :-)