Ja juz znalazlam' ale tylko na Fb ta niby firma wyskakuje? Stella Nowak. Ale moze zle szukalam
Prosze skasowac ten post nie chce robic reklamy.
Ja juz znalazlam' ale tylko na Fb ta niby firma wyskakuje? Stella Nowak. Ale moze zle szukalam
Prosze skasowac ten post nie chce robic reklamy.
Nie wiem czy jedna firma drugiej firmie " świń" nie podkłada.Jestem za mała na takie rzeczy i daleko mi do tego.Podzieliłam się tylko informacją którą przeczytałam wczoraj.I tyle .Dostałam sporo info na ten temat na meila.
Dopóki nie będzie ewidentnie osób poszkodowanych ,które wniosą oskarżenie to wszystko może być rozdmuchane na wszystkich portalach opiekuńczych.
I teraz pytanie.Dzielić się na forum taki informacjami ,czy mieć to w nosie?
Ja bym się z Modusiem podzieliła i niech on zdecyduje czy sie na foum tez dzielić:)
Nie wiem czy jedna firma drugiej firmie " świń" nie podkłada.Jestem za mała na takie rzeczy i daleko mi do tego.Podzieliłam się tylko informacją którą przeczytałam wczoraj.I tyle .Dostałam sporo info na ten temat na meila.
Dopóki nie będzie ewidentnie osób poszkodowanych ,które wniosą oskarżenie to wszystko może być rozdmuchane na wszystkich portalach opiekuńczych.
I teraz pytanie.Dzielić się na forum taki informacjami ,czy mieć to w nosie?
Ja bym się z Modusiem podzieliła i niech on zdecyduje czy sie na foum tez dzielić:)
Wszyscy chcą się dzielić, ale jakoś nie na forum :-)
Wszyscy chcą się dzielić, ale jakoś nie na forum :-)
W necie znalazłam jeszcze jedna firme nie osmielę sie napisac , że to krzak, bo nie wiem na 100 % ale Wurzel tez siega naszego forum. Uważam ,że dorosli ludzie pracuja w opiece i kazdy ma szanse załozyc sobie firme net jest pojemny.
Muszę przyznac ,że Aneta ładnia kobieta ( na zdjęciu) a czyją jest partnerką to nie wiem. Ale z oczu jej patrzy,że raczej nie lubi zmieniac partnerów.
Mleczko opamiętaj się! Tu jest o pośrednikach a nie o tym kto z kim śpi i za ile? I czy po zdjęciu poznać, że dotychczas tylko jednego partenara miała ta pani? Jest już chyba gdzieś temat o "wróżbach" ???? :lol2:
Tylko moje wpisy czytasz. To sie opamietaj :-(