Uwaga na oszusta w HOMBURG-ERBACH

20 listopada 2015 09:20 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Ja juz znalazlam' ale tylko na Fb ta niby firma wyskakuje? Stella Nowak. Ale moze zle szukalam
Prosze skasowac ten post nie chce robic reklamy.

Meryky nie chodzi o robienie reklamy. Po prostu w tym wątku jest wiele niedomówień. Wyjaśnijmy to, żeby każdy miał jasny obraz sytuacji.
20 listopada 2015 10:47 / 1 osobie podoba się ten post
Nie wiem czy jedna firma drugiej firmie " świń" nie podkłada.Jestem za mała na takie rzeczy i daleko mi do tego.Podzieliłam się tylko informacją którą przeczytałam wczoraj.I tyle .Dostałam sporo info na ten temat na meila.
Dopóki nie będzie ewidentnie osób poszkodowanych ,które wniosą oskarżenie to wszystko może być rozdmuchane na wszystkich portalach opiekuńczych.
I teraz pytanie.Dzielić się na forum taki informacjami ,czy mieć to w nosie?
20 listopada 2015 10:48
teresadd

Nie wiem czy jedna firma drugiej firmie " świń" nie podkłada.Jestem za mała na takie rzeczy i daleko mi do tego.Podzieliłam się tylko informacją którą przeczytałam wczoraj.I tyle .Dostałam sporo info na ten temat na meila.
Dopóki nie będzie ewidentnie osób poszkodowanych ,które wniosą oskarżenie to wszystko może być rozdmuchane na wszystkich portalach opiekuńczych.

Ja bym się z Modusiem podzieliła i niech on zdecyduje czy sie na foum tez dzielić:)
20 listopada 2015 11:02 / 5 osobom podoba się ten post
kasia63

Ja bym się z Modusiem podzieliła i niech on zdecyduje czy sie na foum tez dzielić:)

Kasia często czytam niepochlebne opinie o firmach.Ale jeśli ktoś pisze,że firma kasy nie płaci przez dłuższy czas ,to wypada napisać o tym.Ale czy to zawsze idzie z literą prawa to już jest inna rzecz.Bo konkurencja jest nieuczciwą,a my o tym nie wiemy.I potem wychodzą różne kwiatki.Czasami się zastanawiam co pisać na forum ,a czego nie.I bezpieczne jest gotowanie ,powitajki i może parę innych.W pozostałych można po głowie dostać.Chyba nie mam na to ochoty.
20 listopada 2015 11:07 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Wieloma informacjami się dzielimy dlaczego taką nie? powinnaś, mnie sie wydaje. Jak cos nie tak to informacja bedzie usunietą. Mnie osobiscie nie chodzi o podawanie informacji ale o odbior. Dlaczego zawsze  jest to uwarunkowane pierwszym wpisem?pierwszą odpowiedzią. Czy nie mozna napisac własnego zdania albo nie pisac nic jak sie nie ma informacji? Powstaje seria dziwnych wpisów - domniemywać, komu ma to słuzyć?

Krętaczy trzeba likwidowac na pniu - ale nie róbmy wielkiego hallo na podstawie jakiegos linku z fb. Przeciez tam jest wszystko , ale przeważaja ploty
20 listopada 2015 11:09 / 2 osobom podoba się ten post
Jeśli facet ma coś na sumieniu to prawda i tak wyjdzie na jaw.Tak bylo z firmą Carrer Investment,długo tu na forum mydliła oczy opiekunkom ale w końcu sprawa w prokuraturze jest.Tylko przykre to,że forum jest używane przez firmy do takich celów,aby uspokajać wkurzone brakiem zapłaty opiekunki- te ich posty apele aby się nie denerwowały,aby poczekały cierpliwie na pieniądze bo awaria komputerów itp ...Z niesmakiem przeczytałam cały wątek opinie o firmach - Carrer Investment.Ewidentnie wykorzystali forum dla swoich celów,a to bardzo nieładnie...delikatnie mówiąc.
23 listopada 2015 08:44 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Wszyscy chcą się dzielić, ale jakoś nie na forum
23 listopada 2015 10:33 / 1 osobie podoba się ten post
Pomoc forum1

Wszyscy chcą się dzielić, ale jakoś nie na forum :-)

Też mnie wkurza jak ktoś zaczyna temat a potem myk w chaszcze:)I cisza:( Ale z drugiej strony obawa przed oberwanienim egzotycznym owocem....
23 listopada 2015 10:48 / 3 osobom podoba się ten post
No nie przesadzaj Kasiu, egzotyczne owoce rzadko tutaj latają.
23 listopada 2015 10:57 / 1 osobie podoba się ten post
Pomoc forum1

Wszyscy chcą się dzielić, ale jakoś nie na forum :-)

Uważam ,że podawać nalezy sprawdzone informacje. Wstyd bowiem powielac plotki dodając jeszcze swoj komentarz. Każdy pisze co uważa i nie wierzę w to ,że to z obawy przed banem  skypy sa czerwone i maile też. To już taki zwyczaj utarł sie na forum,że informacja podana poczta pantoflowa jest wiarygodna.

Tu już nie ma czym sie dzeilić, wszyscy wszystko wiedzą. Tylko czy to prawdą jest?
23 listopada 2015 13:42 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea ,Ty nasz Inspektorze Niuch:):):)Wyniuchasz wszystko:):):):)
23 listopada 2015 14:15 / 2 osobom podoba się ten post
W necie znalazłam jeszcze jedna firme nie osmielę sie napisac , że to krzak, bo nie wiem na 100 % ale Wurzel tez siega naszego forum. Uważam ,że dorosli ludzie pracuja w opiece i kazdy ma szanse załozyc sobie firme net jest pojemny.

Muszę przyznac ,że Aneta ładnia kobieta ( na zdjęciu) a czyją jest partnerką to nie wiem. Ale z oczu jej patrzy,że raczej nie lubi zmieniac partnerów.
23 listopada 2015 14:30 / 10 osobom podoba się ten post
mleczko1

W necie znalazłam jeszcze jedna firme nie osmielę sie napisac , że to krzak, bo nie wiem na 100 % ale Wurzel tez siega naszego forum. Uważam ,że dorosli ludzie pracuja w opiece i kazdy ma szanse załozyc sobie firme net jest pojemny.

Muszę przyznac ,że Aneta ładnia kobieta ( na zdjęciu) a czyją jest partnerką to nie wiem. Ale z oczu jej patrzy,że raczej nie lubi zmieniac partnerów.

Mleczko opamiętaj się! Tu jest o pośrednikach a nie o tym kto z kim śpi i za ile? I czy po zdjęciu poznać, że dotychczas tylko jednego partenara miała ta pani? Jest już chyba gdzieś temat o "wróżbach" ???? 
23 listopada 2015 14:31
MeryKy

Mleczko opamiętaj się! Tu jest o pośrednikach a nie o tym kto z kim śpi i za ile? I czy po zdjęciu poznać, że dotychczas tylko jednego partenara miała ta pani? Jest już chyba gdzieś temat o "wróżbach" ???? :lol2:

Tylko moje wpisy czytasz. To sie opamietaj
23 listopada 2015 14:35 / 7 osobom podoba się ten post
kotka

Tylko moje wpisy czytasz. To sie opamietaj :-(

A tobie co kotka? Jakieś drugie wcielenie? Bo nie panimaju twojego przesłania? 
Ciekawie się tu robi, no, no?