i jesli dobrze pamietam zwiazki zawodowe opiekunek chcial zrzeszac.........:pisanie na forum:
i jesli dobrze pamietam zwiazki zawodowe opiekunek chcial zrzeszac.........:pisanie na forum:
Ktos poslal topik w niebyt, wiec go wyjme.
Ogloszenia o pracy od tego "posrednika" byly normalne. Zadnych oszalamiajacych zarobkow. Z dopiskiem ze niemiecka agencja lub nawet niemiecko-szwajcarska. I ze wszystko legalnie jest i nie pobieraja prowizji. Sa nawet ogloszenia o pracy dla lekarzy, pielegniarek, radiologow, aptekarzy. Nie zarzucajcie wiec tym opiekunkom chciwosci. Naiwne tez wlasciwie nie sa, bo jak niby maja sprawdzic? Opinii o "firmie" do tej pory nie bylo. Zadnych. Ani dobrych, ani zlych.
Też tak myślę.....to że ktoś chce lepiej zarabiać to nic złego......każdy też może źle na początku ocenić sytuację, bo takie osoby wydają się być bardziej wiarygodne od innych..........ale moim zdaniem ..jeśli taka oszukana osoba...ze wstydu lub dla świetego spokoju....nie walczy i nie informuje innych....to w jakimś procencie staje się współwinna......
Jestem pełna podziwu, takim poszkodowanym osobom, że tego się nie wstydzą , bo i nie ma czego.....ale informują wszem i wobec o zaistniałej sytuacji...........szacunek.... i dziekuję......... im się należy............
nie z "miłosci" do wymienianego tutaj Roberta ale po prostu zdroworozsądkowo i bez emocji : dla mnie wpis o nieuczciwości jednego pośrednika na stronie drugiego pośrednika - wpis enigmatyczny , co by nie powiedzieć i powielanie go na kilku forach - to nic innego jak PR-owa walka pomiędzy dwoma konkurującymi pośrednikami . Stella N - to tez przecież nowy pośrednik - z Krakowa :)
nie z "miłosci" do wymienianego tutaj Roberta ale po prostu zdroworozsądkowo i bez emocji : dla mnie wpis o nieuczciwości jednego pośrednika na stronie drugiego pośrednika - wpis enigmatyczny , co by nie powiedzieć i powielanie go na kilku forach - to nic innego jak PR-owa walka pomiędzy dwoma konkurującymi pośrednikami . Stella N - to tez przecież nowy pośrednik - z Krakowa :)
Znam fakty,które mówią przeciwko temu panu.Niestety w toku postępowania przeciw wyżej wymienionemu dla dobra sprawy nic więcej napisać nie mogę.
Możesz powiedzieć o jaką firmę chodzi?