19 listopada 2015 10:31 / 12 osobom podoba się ten post
kasia63My juz na szczęście wiemy z kim mamy nieprzyjemnośc i raczej na te słodkie słówka zadna z nas się nie nabierze:)Ale takich posredników jak ten pan sa setki i setki naiwnych bądź zdesperowanych kobiet,nie znajacych dobrze realiów nabiera się codzień ....W tym przypadku ciekawostką jest ,że jeszcze nie odezwały się oburzone obrończynie tego zbawcy :):):):)
Ja mam zaasdę,że im bardziej intratna oferta tym bardziej podejrzliwa jestem i tym wnikliwiej staram się sprawdzic potencjalnego pracodawcę.I zawsze mówię,że lepiej mniej zarobic a otrzymac swoją kase niz czekac miesiącami na obiecane kokosy......Za dużo chcieć częściej się mści......
Obrończynie tego pana pewnie w Polsce na tańce chodzą, ale zjawia się i bedą bronić niegodziwca. Tyle razy były wpisy że nieodpowiedzialny, że takim się nie ufa, to wina nasza, że na forum buszuje. Sama pisałam, że jak dla mnie to facet miernota.
Zawsze podkreślam, że wyjazdy ze sprawdzonymi firmami to komfort. Zero stresu czy pieniądze na koncie, czy wszystko opłacone. Dla większych pieniędzy zadawać się ze złoczyńcami to kompletny idiotyzm. Takich Robercików i jego obrończynie opluć. I przestańcie wierzyć, że pomagaja bezinteresownie.