27 września 2014 20:05 / 5 osobom podoba się ten post
agamalagaTak. Bo bym chciala chwile w domu odsapnac i wtedy moglabym wrocic. Chodzi o to,ze oni szukaja zawsze na 2msc. Czyli jest duza szansa,ze nie bede mogla ew na ten tydzien zjechac do pl. I pewnidd chodzi o to,zeby za czesto nie zwracac opiekunce za bilet. Stad ten moj porabany pomysl;-) a jakbym chciala zostac jednym ciagiem do konca grudnia to chyba najpierw gadac z rodzina a potem z agencja.tak mysle.
Ty pytasz nas czy jest ewentualnie szansa żeby pojechać na tydzień do domu????? bo teraz już nic nie rozumiem.
Ja bym zrobiła tak spytaj rodziny czy zostaną z babcią na tydzień żebyś mogła wyskoczyć do domu,jeśli tak to fajnie dla ciebie,zadzwoń do agencji i im powiedz że rodzina się zgadza na twój pomysł. Aha przede wszystkim powiedz rodzinie że owszem wrócisz po tyg.i zostaniesz znowu na 2 miesiące ale muszą pokryć koszty podróży. Jak rodzina będzie coś nosem kręcić to chyba wcale nie jesteś dla nich taka ważna jak ci mówią,a wierz nam tutaj opiekunkom z długim stażem,niemcy potrafią ci powiedzieć wszystko co chcesz usłyszeć żeby mieć cię tylko dla siebie. Jeszcze jedno, dwa miesiące to długi czas ja jak wracam po 2 miesiącach to jestem wypompowana i nie myśle żeby po tyg znowu gdzieś jechać,do tego dochodzi przecież jeszcze długa podróż do domu,