21 sierpnia 2014 06:47 / 3 osobom podoba się ten post
Magdalena_SewickaI z tego Abonamentu (211pln) na domowe numery, na komórkowe , wszystko w cenie? Też o tym myśle. A jaka jakość rozmów? Ja tylko na komórkowy mojej Mamy dzwonię z domoweg babci pdp(z prefiksem). Babcia dała mi granice 50eur miesięcznie = 3/4 rozmowy na misięcznie po ok 30 minut.
Przepraszam tez mi sie zdarza zaspac z odpowiedzią.W poniedzialek doładowałam skypa teraz tj 243 zł z groszami.Wejdz w opcje doładowanie na skypie i tam odczytasz wszyskie informacje.Można też wysyłać smsy ze skypa na komorki, mozna też przekierowac rozmowy na komorke.Rozmawiam często ze skypa, jak jestem w domu to też to robie.To na stacjonarne.A na telefony komorkowe tez mozna wykupić abonament,ale ja z tego nie korzystałam więc nie wiem.Płacisz kartą albo z konta bankowego jak masz taką usługę.Nie dzwonię nigdy z stacjonarnego moich pdp,ponieważ wiem jak to sobie osoby chore wyobrazają: że drogo,że czekaja na połączenie,że wisze na telefonie.Mam świety spokoj,idę do swojego pokoju i sobie gadam.A ta kwota na cały rok to wyjdzie 20 zł z groszami miesięcznie.Robię to juz kilka lat i jestem zadowolona.Zdarza sie,że słyszalność jest gorsza to wtedy dzwonie za pare minut jeszcze raz i jest ok.Polecam.Komorke mam tylko na wypadek losowy,bo wszystko zdarzyć się może.