Dzisiaj gotuje nic jak mówi nasz obywatelski
Tak wycyrkluje czas, że stawie się w pracy w porze obiadowej
Będzie coś na " poznaniaka '
Dzisiaj gotuje nic jak mówi nasz obywatelski
Tak wycyrkluje czas, że stawie się w pracy w porze obiadowej
Będzie coś na " poznaniaka '
Kurczak pieczony , ale kupiony. Jutro se pogotuje. Od tego, że dzis kurak nie przyrządzany w domu- nikt nie umarł :)
O,podsunęłaś mi pomysł na niedzielną obiadokolację . Pobiegnę do Aldika jutro rano,może mają te gotowe do pieczenia połówki kuraków. Wystarczy tylko do piekarnika wsadzić i upiec. Jakoś o nich zapomniałam ,a są naprawdę smaczne. Z Lidla już nie tak smakowicie doprawione i nie wychodzą takie chrupiące.
To twoja pedepcia musi byc bardzo niecierpliwa, że musisz biegac do sklepu :lol1:
O tak,bardzo niecierpliwa :-).
Ostatnio zaniedbałam się sportowo,każde samotne wyjście,czy to na małe zakupy,czy na spacer ,wykorzystuję na szybki marsz :-). Naprawdę! Wybieram trasę z przeszkodami w postaci schodów,górek itd,bo coś mało się ruszam :-(
A co w tym złego? Szwajcarzy do pracy i rowerem a jak sie da to i pieszo do pracy się udają. To naród ekologczny i wysportowany. Robia to nawet ci, którzy posiadają superdrogie samochody. Mi wstyd było wyjść na zramolałą mieszczankę i z Klusplatz w Zurychu celowo jeszcze do pracy szlam okolo 800 m pod górkę i czasami dość stromą . To swietne kardio i za darmo :) No dobra - w naprawdę zimne dni autem. Każdego stac, tylko trzeba chcieć. Teraz system pracy bardzo mi się zmienił - nie narzekam nawet bardzo nie narzekam i szczęscliwie i sukcesywnie sama sobie tego narobiłam , ale boję się , ze zacznę rdzewieć :)
Może profilaktycznie,na tę rdzę ewentualną,w WD40 się zaopatrz?:lol1:
Juz mi tu supli nie polecaj :-)
Mam ochotę na jajko w sosie musztardowym i tłuczone ziemniaczki . Jeśli wyjadę przed 11 tą to nici z obiadu
Zjem coś po drodze i nawet wiem co .
Bliny z maczanką robioną na żeberkach wieprzowych .