Powitajki przy kawie 77

05 października 2024 15:13 / 2 osobom podoba się ten post
Witam sobotnim już popołudniem i życzę spokojnego reszty dnia. ☀️🍄🍁☕
06 października 2024 08:59 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w niedzielny mrzysty poranek,przez jakiś czas się nie odzywałam bo zmieniałam telefon i teraz na nowo muszę się uczyć go używać bo jak wszyscy wiecie każdy telefon jest trochę inny Zanim się przyzwyczaję to trochę potrwa  Spokojnego dnia wszystkim i nadal dużo słonka ☀️ (u mnie od wczoraj go nie ma)  
06 października 2024 10:20 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  dziś niedziela, więc nawet w pracy nie przemęczajmy się , obowiązki do minimum, reszta luz, jutro też będzie dzień 
Życzę wszystkim spokojnej, przyjemnej niedzieli 
07 października 2024 08:33 / 2 osobom podoba się ten post
Dobrego poniedziałku wszystkim! Ja dziś jakiś niewyspany
07 października 2024 09:51 / 2 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich w słoneczny poniedziałek .Spokojnego dnia życzę.Wcięło mi już dwa posty więc szybko wysyłam .
07 października 2024 09:53 / 2 osobom podoba się ten post
Tak się cieszę że słoneczko do mnie zawitało  oby jak najdłużej czego i wam życzę 
07 października 2024 13:49 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo  miłego popołudnia 
08 października 2024 07:59 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry czas rozpocząć dzień pracy  przede mną jeszcze 3 tygodnie , mam nadzieję że szybko zleci. Spokojnego dnia życzę 
08 października 2024 08:15 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry we wtorek,narazie słonka nie ma  ⛅ ale za godzinę przyjdzie.Spokojnego miłego i słonecznego dnia życzę.Dziś chyba pojadę na rowerek bo jest mały wiaterek.
08 października 2024 16:38 / 2 osobom podoba się ten post
Witam się deszczowym popołudniem życząc spokojnego reszty dnia. 
Ps. Zdążyłam przed ulewa wrzucić z Lidla . Uffff
08 października 2024 17:06 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry w słoneczne popołudnie. Dzisiaj  24 na plusie i o to chodzi . Październik lepszy od września  ( żeby nie zapeszyc ) . Robię wycieczki do lasu ale już nie zbieram grzybów .Zapasy na długo poczynione w postaci suszonych i konserwowanych . 
Dzisiaj mogłabym zostać w lesie tylko obawiam się wilków 
Fajnego,  spokojnego popołudnia. 
08 października 2024 17:16 / 1 osobie podoba się ten post
Tamara

Część Wszystkim ,jestem na szteli gdzie już kiedys 2x bylam( poprosili mnie żebym przyjechała, ale sęk w tym że tu już chyba niewiele będzie do roboty).Pdp. wróci że szpitala z sonda(świadomość tego to od zawsze był jej koszmar).Często tak jest że jak się wali i pali to ratuj... Teraz pytanie, czy edzie współpracować? Chodzenie też już zanika bo nie ma mięśni. Na razie czekam, jest weekend więc 2dni w zawieszeniu. Rodzina na urlopie. Sztela będzie musiała być inaczej ustawiona bo przecież osobny budżet dla mnie(i na pewno nie 50e na tydz.). Żeby się tylko nie okazało że przyjechał i zaraz będę odjeżdżać. Oni nas tak "lubią" kiedy nas potrzebuja... No cóż w razie w...szukam nowej szteli. A tymczasem spokojnego weekendu.:hustawka1:

Powodzenia Tamara 
Szukaj lżejszej pracy . 
09 października 2024 07:42 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  jeszcze chwila dla siebie i zaraz trzeba przygotować śniadanie, i po nim też trochę popracować nic to, dni mijają szybko i oby tak do końca zlecenia.
Spokojnego dnia życzę wszystkim 
09 października 2024 09:30 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry w środę.Dziś słoneczko ☀️ gdzieś odeszło jest pochmurnie i będzie padał deszcz🌧️.Dobrze że wczoraj pojechałam na rowerek  
Spokojnego dnia życzę a tak w sekrecie to chciałabym nazbierać takich pięknych grzybków 🍄‍🟫🍄‍🟫 
09 października 2024 09:32 / 2 osobom podoba się ten post