Powitajki przy kawie 77

24 sierpnia 2024 08:16 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

Doberek sobotnio, spać nie mogę i nawet zeszłam po kawę.Oby sobota zleciała spokojnie,bo wczoraj znowu Seniorka miała odwiedziny psiapsiółki i miałam co robić.Teraz spadam na prasówkę a Wy śpijcie dalej.

Maluda do mojej pdp też przychodzą psiapsiółki ale ja wtedy się ulatniam do swojego pokoju albo coś robię innego nie siedzę z nimi i nie obsługuję ich,babka jest na tyle sprawna że sama szykuje kawę czy herbatę. 
24 sierpnia 2024 08:18 / 2 osobom podoba się ten post
nincia

Maluda do mojej pdp też przychodzą psiapsiółki ale ja wtedy się ulatniam do swojego pokoju albo coś robię innego nie siedzę z nimi i nie obsługuję ich,babka jest na tyle sprawna że sama szykuje kawę czy herbatę. 

A moja jest chol...e wygodna i lubi pokazywać się przed znajomymi,niestety. 
24 sierpnia 2024 08:23 / 5 osobom podoba się ten post
Teraz muszę się przywitać ze wszystkimi   Dzisiaj u mnie luz-blus bo pdp o 7,20 pojechała na dializy i wróci dopiero wieczorem bo po tych zabiegach syn zabiera ją do swojej córki  Mogę robić co chcę 🤔🤗😀😆. Wam wszystkim życzę spokojnego dzionka 
24 sierpnia 2024 08:30 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

A moja jest chol...e wygodna i lubi pokazywać się przed znajomymi,niestety. 

To jednak zależy od człowieka są ludzie i ludziska, jak to mówią. Nie przejmuj się jakoś ci zleci a może nakierujesz ją że zrobisz tylko kawy czy herbaty i niech sobie spokojnie gadają ty im nie będziesz przeszkadzać,i zajmujesz się swoimi sprawami
24 sierpnia 2024 09:27 / 4 osobom podoba się ten post
Witam sobotnio
Szybko ten tydzień przeleciał, znowu zapowiadają się upały
Miłej pracy wszystkim, ja zaczynam urlopowanie
24 sierpnia 2024 17:15 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Witam sobotnio:chaplin:
Szybko ten tydzień przeleciał, znowu zapowiadają się upały:moje_wakacje:
Miłej pracy wszystkim, ja zaczynam urlopowanie:angel1:

25 sierpnia 2024 05:12 / 4 osobom podoba się ten post
Dzisiaj wydzieram się od rana-Ta ostatnia niedziela i mój ostatni, roboczy dzień tutaj.Jutro będzie już zmienniczka a ja będę przydeptywać w oczekiwaniu na busa.Najgorsze to to,że znowu zapowiadają kolejną falę upałów.Nie cierpię upałów.No nic,lecę dalej a Wszystkim życzę spokojnej niedzieli. 
25 sierpnia 2024 07:00 / 4 osobom podoba się ten post
Witam się z Wami w niedzielę życząc miłego dzionka 
25 sierpnia 2024 11:02 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobrej w niedzielę. Wczoraj u nas było 28st. a dziś tylko 18-21st. ale przeplatanka Spokojnego dnia życzę.
25 sierpnia 2024 11:05 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Dzisiaj wydzieram się od rana-Ta ostatnia niedziela i mój ostatni, roboczy dzień tutaj.Jutro będzie już zmienniczka a ja będę przydeptywać w oczekiwaniu na busa.Najgorsze to to,że znowu zapowiadają kolejną falę upałów.Nie cierpię upałów.No nic,lecę dalej a Wszystkim życzę spokojnej niedzieli. 

Maluda spokojnej drogi do Polski i miłego urlopowania
25 sierpnia 2024 12:34 / 1 osobie podoba się ten post
nincia

Maluda spokojnej drogi do Polski :flaga Polski1:i miłego urlopowania:moje_wakacje:

25 sierpnia 2024 17:51 / 5 osobom podoba się ten post
A co tu tak pusto  Maluda się pakuje a co z resztą? Odzywajcie się 
26 sierpnia 2024 08:51 / 3 osobom podoba się ten post
dzień dobry w poniedziałek :) upalny weekend mnie wymęczył kochani.. dzisiaj chyba będzie coś lepiej :) biorę kawkę i idę na taras. życzę wam wszystkich dobrego tygodnia 
26 sierpnia 2024 11:09 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w południe cieszy mnie że wreszcie ktoś się odezwał  Dobrego dnia życzę wszystkim i zmykam do gotowania  
26 sierpnia 2024 11:14 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry na urlopie cudownie ale już się kończy i czas wracać do pracy  póki co cieszę się jeszcze wolnym czasem i dopakowuje walizkę 
Dobrego dnia życzę wszystkim