Powitajki przy kawie 77

08 sierpnia 2024 05:36 / 3 osobom podoba się ten post
Witam czwartkowo
W nocy burza nie dała mi spać
Mołego dnia wszystkim
08 sierpnia 2024 06:17 / 2 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie wyspana,bo nocka bez bólu.Wczoraj zaliczyłam wizytę u ortopedy, dostałam dwa zastrzyki w odcinek lędźwiowy,spis ćwiczeń na kolano  bo mięśnie ud są strasznie osłabione.No,a po wizycie w Toruniu ruszamy z ćwiczeniami, bo jest nadzieja odwlec w czasie operację,ale o tym zdecyduje ortopeda z Torunia.Dzisiaj jadę wreszcie obejrzeć nowy dom Syna a potem do Córki i Wnuków . Będzie co robić. 
08 sierpnia 2024 06:53 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Dziś czeka mnie ponownie rozmowa z agencją ale to nie jest temat na forum. Albo zmiana w jednej sprawie albo zjeżdżam stad. Wszystkim życzę spokojnego dnia. 
08 sierpnia 2024 09:12 / 4 osobom podoba się ten post
Może kiedyś los sprawi, że się spotkamy.
Dobrego dnia 
08 sierpnia 2024 10:48 / 3 osobom podoba się ten post
Gosiak54

Może kiedyś los sprawi, że się spotkamy.
Dobrego dnia 

Daj namiary na siebie. Moje namiary mam w profilu
08 sierpnia 2024 19:08 / 3 osobom podoba się ten post
Witam wieczorkiem.Miałam przerwę w opiekunowie jak to na urlopie. Miałam dołączyć do was w połowie sierpnia ale coś nie wyszło,czekam na nowe zlecenie.Spokojnego wieczorku wszystkim. 
09 sierpnia 2024 06:09 / 3 osobom podoba się ten post
Witam w piątek - weekendu początek
Dziś mam się spotkać z koleżanką. Ma do mnie wpaść w porze obiadowej
Miłego dnia wszystkim
09 sierpnia 2024 06:29 / 3 osobom podoba się ten post
Witam ponownie, bo jeden post mi już dzisiaj wcięło.Dziś mam zamiar trochę posprzątać przed wyjazdem,żeby mieć wolny weekend. Wszystkim życzę spokojnego ,bezstresowego piątku.
09 sierpnia 2024 06:31 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Dziś dzień mopa i duszowanie seniora przez Pflege. Ja też czekam na dalsze decyzje względem mnie przez agencję. 
Wszystkim życzę spokojnego i dobrego dnia . 
09 sierpnia 2024 09:38 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w piątek,pogoda ładna, za niedługo wybiorę się na rowerek na targ warzywny. Popołudniu może przejadę się nad wodę lub jakiś spacerek. Obiad mam od wczoraj więc trochę luźniejszy dzionek.Mam na przechowanie kota bo młodzi pojechali na wczasy i babci dali hehe 🐈🐱.Spokojnego dnia wszystkim 😊.
10 sierpnia 2024 04:27 / 3 osobom podoba się ten post
Witam sobotnio
Za oknem jeszcze ciemno, śpijcie jeszcze słodko - ja też spróbuję jeszvze pzytulić się do podusi na chwilkę
Miłego dnia wszystkim
10 sierpnia 2024 06:22 / 3 osobom podoba się ten post
Witam sobotnio. Wczoraj trochę przecholowałam ze sprzątaniem i wczesnym wieczorem wzięłam tabsa i zasnęłam.Dzisiaj tylko spakuję walizkę i nic nie robię więcej.A teraz kawa.
10 sierpnia 2024 07:46 / 3 osobom podoba się ten post
Witam w sobotę.  Seniorzy jeszcze śpią wiec ja klikam. Kawa się parzy, śniadanie nasxykowane. Dziś większych planów nie mam więc może dzień zleci. Tutaj od dziś upały do środy ma być bardzo gorąco. Wszystkim spokojnego i dobrego dnia. 
10 sierpnia 2024 11:22 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w sobotę pogoda upalna ufff.Wczoraj byłam na rowerku nad wodą,pochodziłam trochę po wodzie pooddychałam i szybko minął dzień. Spokojnego dnia życzę
11 sierpnia 2024 06:06 / 2 osobom podoba się ten post
Witam niedzieknie
Dziś mam wolne i jadę z koleżanką do lasu
Wczoraj w końcu moja podopieczna odeszła już się nie męczy
Siostrzenica stwierdziła, że byłam jej pierwszą i ostatnią opiekunką.
Nawet lekarz, który przyjechał stwierdzić zgon podziękował mi za dobrą pielągnację.
Po rozmowach z firmą i rodziną zdecydowałam się na pozostanie na szteli i spakowanie jej garderoby i zrobienie porządków z żywnością i mniejszymi przedmiotami.
Miłej niedzieli wszystkim