Powitajki przy kawie 77

12 czerwca 2024 13:07 / 3 osobom podoba się ten post
Witam już po obiadku 
Pauza. Jakże piękne słowo 
Uważam, że w czasie pauzy nie robimy żadnych zakupów do domu. Jedynie dla siebie. Czasami bywa i inaczej. Często łączę spacer z zakupami. Teraz też pójdę na spacerkozakupy, haha, ale słowo wymyśliłem .. muszę wykorzystać okienko pogodowe 🤔😂, bo później może padać.
Spokojnego popołudnia 
12 czerwca 2024 13:57 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Parę dni ok,ale cały wakacyjny lipiec,to już przegięcie. Lipiec zawsze mam dla dzieci, rodziny. Wtedy wszyscy mają urlop i się zlatują lub przyjeżdżają.
Również czuję się zaopiekowana przez rodzinę :-)
I witam wszystkich w pogodny choć chłodny dzień z Bad Neuenahr:-)
Siedzę na ławeczce i czekam na przyjaciółkę.
BN niestety bardzo uszkodzone przez "wysoką wodę". Wszędzie trwają prace renowacyjne,wiele budynków zburzonych, powstają nowe, jeden wielki plac budowy :-(. Lata swoje mam a i tak chyba jestem najmłodsza wśród spacerowiczów i tych, którzy oblegają kawiarniane stoliki :lol1:
Przyjemnego, spokojnego dnia życzę :najlepszego3:

A ja wrzesień kocham i  staram się go spędzać w miłych okolicznościach . Taka jezdem
12 czerwca 2024 14:04 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w dobrą środę,  leżakuje i odurzam się zapachem gotującego się bigosu .Nie mogę się doczekać kiedy fodiadr do stołu i nie będzie to tylko wąchanie 
Objem się na amen .
Dobrego popołudnia 
12 czerwca 2024 18:51 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Odwołuje krem pistacjowy z dm , jednak warto czytać skład . Tylko 25% pistacji reszta to chyba cukier . 
W tej cukierni chyba był robiony samodzielnie. 

Najlepsze smarowidło pistacjowe czy z innych orzechów jest takie bez cukru. Samodzielnie też można zrobić. Orzechy w malakser i gazu :) . Bez lupin rzecz jasna 
12 czerwca 2024 18:58 / 2 osobom podoba się ten post
O qrka  Zapomniałam się przywitać. Dobry wieczór. Mam nadzieję że nincia już uciekła od tej niemieckiej baby Jagi.
12 czerwca 2024 19:44 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

O qrka :-) Zapomniałam się przywitać. Dobry wieczór. Mam nadzieję że nincia już uciekła od tej niemieckiej baby Jagi.

Dzisiaj w nocy 🌛 
12 czerwca 2024 22:10 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

O qrka :-) Zapomniałam się przywitać. Dobry wieczór. Mam nadzieję że nincia już uciekła od tej niemieckiej baby Jagi.

Tak  w nocy o 3,30 mam busa teraz do drugiej pośpię,bo rano jeszcze bet ogarnąć i w drogę  Jak już będę w busie to będę szczęśliwa 
12 czerwca 2024 22:32 / 1 osobie podoba się ten post
nincia

Tak  w nocy o 3,30 mam busa teraz do drugiej pośpię,bo rano jeszcze bet ogarnąć i w drogę :radosc1: Jak już będę w busie to będę szczęśliwa :przytula::przytula::oklaski:

Udanej podróży do domku ☺️ zamknij drzwi, walizka do busa i zapomnij o tej Babie Jadze 🫣
12 czerwca 2024 22:51 / 1 osobie podoba się ten post
nincia

Tak  w nocy o 3,30 mam busa teraz do drugiej pośpię,bo rano jeszcze bet ogarnąć i w drogę :radosc1: Jak już będę w busie to będę szczęśliwa :przytula::przytula::oklaski:

Przyjemnej podróży i miłego urlopu 
13 czerwca 2024 04:12 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry,jestem już w busie 🚐  Miłego i spokojnego dnial wszystkim.  
13 czerwca 2024 04:13 / 1 osobie podoba się ten post
Joanna1983

Udanej podróży do domku ☺️ zamknij drzwi, walizka do busa i zapomnij o tej Babie Jadze 🫣

Joanna dziekuję
13 czerwca 2024 04:14 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Przyjemnej podróży i miłego urlopu :flaga Polski:

Gusiu dziękuję:l
13 czerwca 2024 05:52 / 4 osobom podoba się ten post
Dzien dobry wszystkim 
jakis polamany dzisiaj wstalem
ale juz czwartek , zaraz weekend to pospie sobie dluzej
milego dzionka 
13 czerwca 2024 06:37 / 5 osobom podoba się ten post
Witam już z busika  Miłego i spokojnego dnia wszystkim