Dzień dobry już z domu, 🏠 a właściwie z przychodni bo czekam w kolejce :-) .Spokojnego i miłego dnia
Dzień dobry już z domu, 🏠 a właściwie z przychodni bo czekam w kolejce :-) .Spokojnego i miłego dnia
Nincia,samych dobrych wieści od lekarza i przyjemnego urlopu :aniolki:
Dzień dobry Opiekunkowo 😊 ufff Aniołek na rozrabiał , pralka chodzi na maxa , chociaż w poczuciu winy weszła pod prysznic Margaretka :chaplin:.
Jak to Gusia pisze " interes gó...."
Luke nic nie relacjonujesz 😉 a chłopcy niemieccy tak dobrze grali . 5:1. Oglądałam 2:0 . Przełączyłam .
Jutro kciuki trzymamy :aniolki:
Oj,często zdarza się nam ten g...niani interes:-),nawet dwa razy w tygodniu,tylko czemu zawsze w nocy albo nad ranem :-(?. Inge też ze łzami w oczach przeprasza,jest Jej przykro i bez szemrania,nie ważne która godzina,wchodzi pod prysznic.
Mecz oglądałyśmy do końca,Pedepcia nie bardzo rozumie zasady gry,ale cieszyła się jak dziecko. Życzyłam Szkotom żeby chociaż jednego,honorowego gola strzelili,ten samobój Niemców się nie liczy. Druga połowa była już mniej ekscytująca,nie lubię jak gra toczy się na jedną bramkę. Obawiam się,żeby jutrzejszy mecz nie wyglądał podobnie :-(. Zobaczę dzisiaj czy będzie leciała transmisja na telebimie w bistro,jeśli tak,to się wybierzemy. Dzisiaj i jutro jest jakiś festyn przy deptaku,już wczoraj kramy stawiali,jak nie będzie padać to może przejdziemy się na jakiegoś "flammuchena":-).