Odwołuje krem pistacjowy z dm , jednak warto czytać skład . Tylko 25% pistacji reszta to chyba cukier .
W tej cukierni chyba był robiony samodzielnie.
Odwołuje krem pistacjowy z dm , jednak warto czytać skład . Tylko 25% pistacji reszta to chyba cukier .
W tej cukierni chyba był robiony samodzielnie.
dzień dobry w poniedziałek :kwiatek dla ciebie: życzę wszystkim dobrego tygodnia, spokojnego i ładnej pogody bo wiadomo że ze słoneczkiem zawsze fajniej . macie jakieś szczególne plany albo wyzwania w tym tygodniu? ja bym chciała trochę koło domu w ogrodzie popracować.. czas najwyższy jakieś kwiatuszki podosadzać , skalniak ogarnąć... :zakochany2:
Pewnie bym byka w domu to na bank zrobiłabym pierwsze mycie okien w nowym domu. Wiem, że może to bez sensu bo jeszcze trochę do przeprowadzki i nie wszystko skończone ale muszę zrobić pierwsze mycie okien w tym roku. A moj ogród? Szkoda gadać 🙈. Może za rok dwa będzie ładniejszy.
Dzień dobry Opiekunkowo 😊 pada :pada_deszcz: nic nie zapowiadało deszczu . Plany ? Trzeba zmienić :najlepszego2:
Tak to z planami bywa. My wczoraj miałyśmy zaplanowany wyjazd do Kolonii,do przyjaciółki babci na party w ogrodzie,,basen,jacuzzi i inne atrakcje. Niestety ,musiałam odmówić. Pdp całą prawie noc wędrowała na trasie sypialnia-kibelek,nad ranem zdarzyło się nie nie dotrzeć na czas :-)
Prysznic,pranie,przed południem była wykończona i nie miała ochoty jechać. Szkoda,cieszyłam się na ten wyjazd,tym bardziej że pogoda była piękna.
I dzień dobry wszystkim ☀️. Słoneczko tylko na obrazku,ochłodziło się znacznie i zaczyna kropić,zapowiada się raczej nudnawo :-(. Po śniadaniu Pedepcia pod prysznic,muszę koniecznie umyć Jej włosy,jutro byłoby nerwowo trochę,bo wyjeżdżamy do Bad Neuenahr. Ona z córką na pogrzeb a ja poszwendam się po pięknej okolicy. Może moja przyjaciółka z Bonn do mnie dojedzie.
Dzisiaj po południu przyjedzie córka seniorki na kilka dni,będę miała sporo luzu,ale nic nie planuję,pogoda nieciekawie się zapowiada.
Przyjemnego,spokojnego dnia życzę :angel3:
☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️
Na ogród przyjdzie pora. dobrze go sobie zaplanuj najpierw. dużą masz działkę? :kwiaty_serca: