Powitajki przy kawie 77

09 czerwca 2024 22:53
dorotee

Odwołuje krem pistacjowy z dm , jednak warto czytać skład . Tylko 25% pistacji reszta to chyba cukier . 
W tej cukierni chyba był robiony samodzielnie. 

Dzięki za info. Jutro już miałam po niego lecieć do dm
10 czerwca 2024 05:52 / 3 osobom podoba się ten post
Witam o poranku 
zaczynamy nowy tydzien 
milego dnia
10 czerwca 2024 07:21 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Nowy tydzien czas start. 😁 Póki co bez słońca za oknem. Dziś musi mnie babka podrzucić do sklepu po moje osobiste rzeczy. 
Wszystkim spokojnego dnia . 
10 czerwca 2024 07:34 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim w nowym tygodniu,u mnie krótki bo 3 dni  na tym zleceniu.Dotrwałam jakoś do końca ufff Na dworze nie za ciepło jak dla mnie tylko 11st w tej chwili ale ma być 19st.  Spokojnego dnia wszystkim  
10 czerwca 2024 07:52 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry za chwilkę kolejny dzień pracy czas zacząć  dobrego poniedziałku i całego tygodnia 
10 czerwca 2024 08:26 / 3 osobom podoba się ten post
dzień dobry w poniedziałek  życzę wszystkim dobrego tygodnia, spokojnego i ładnej pogody bo wiadomo że ze słoneczkiem zawsze fajniej . macie jakieś szczególne plany albo wyzwania w tym tygodniu? ja bym chciała trochę koło domu w ogrodzie popracować.. czas najwyższy jakieś kwiatuszki podosadzać , skalniak ogarnąć... 
10 czerwca 2024 08:50 / 4 osobom podoba się ten post
bozena1234

dzień dobry w poniedziałek :kwiatek dla ciebie: życzę wszystkim dobrego tygodnia, spokojnego i ładnej pogody bo wiadomo że ze słoneczkiem zawsze fajniej . macie jakieś szczególne plany albo wyzwania w tym tygodniu? ja bym chciała trochę koło domu w ogrodzie popracować.. czas najwyższy jakieś kwiatuszki podosadzać , skalniak ogarnąć... :zakochany2:

Pewnie bym byka w domu to na bank zrobiłabym pierwsze mycie okien w nowym domu. Wiem, że może to bez sensu bo jeszcze trochę do przeprowadzki i nie wszystko skończone ale muszę zrobić pierwsze mycie okien w tym roku. A moj ogród? Szkoda gadać 🙈. Może za rok dwa będzie ładniejszy. 
10 czerwca 2024 09:18 / 2 osobom podoba się ten post
Ja dziś już piorę swoje ubrania,będzie słoneczko ☀️ to szybko wyschną na balkonie, na przerwie to już muszę się pakować pomału, bo jutro wieczorem to już na zichet muszę być spakowana i zostawić trochę miejsca na resztówki  
10 czerwca 2024 09:34 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Pewnie bym byka w domu to na bank zrobiłabym pierwsze mycie okien w nowym domu. Wiem, że może to bez sensu bo jeszcze trochę do przeprowadzki i nie wszystko skończone ale muszę zrobić pierwsze mycie okien w tym roku. A moj ogród? Szkoda gadać 🙈. Może za rok dwa będzie ładniejszy. 

Na ogród przyjdzie pora. dobrze go sobie zaplanuj najpierw. dużą masz działkę?
10 czerwca 2024 09:51 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 😊 pada  nic nie zapowiadało deszczu . Plany ? Trzeba zmienić 
10 czerwca 2024 10:32 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo 😊 pada :pada_deszcz: nic nie zapowiadało deszczu . Plany ? Trzeba zmienić :najlepszego2:

Tak to z planami bywa. My wczoraj miałyśmy zaplanowany wyjazd do Kolonii,do przyjaciółki babci na party w ogrodzie,,basen,jacuzzi i inne atrakcje. Niestety ,musiałam odmówić. Pdp całą prawie noc wędrowała na trasie sypialnia-kibelek,nad ranem zdarzyło się nie nie dotrzeć na czas 
Prysznic,pranie,przed południem była wykończona i nie miała ochoty jechać. Szkoda,cieszyłam się na ten wyjazd,tym bardziej że pogoda była piękna.
I dzień dobry wszystkim ☀️. Słoneczko tylko na obrazku,ochłodziło się znacznie i zaczyna kropić,zapowiada się raczej nudnawo . Po śniadaniu Pedepcia pod prysznic,muszę koniecznie umyć Jej włosy,jutro byłoby nerwowo trochę,bo wyjeżdżamy do Bad Neuenahr. Ona z córką na pogrzeb a ja poszwendam się po pięknej okolicy. Może moja przyjaciółka z Bonn do mnie dojedzie.
Dzisiaj po południu przyjedzie córka seniorki na kilka dni,będę miała sporo luzu,ale nic nie planuję,pogoda nieciekawie się zapowiada.
Przyjemnego,spokojnego dnia życzę 
10 czerwca 2024 10:37 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Tak to z planami bywa. My wczoraj miałyśmy zaplanowany wyjazd do Kolonii,do przyjaciółki babci na party w ogrodzie,,basen,jacuzzi i inne atrakcje. Niestety ,musiałam odmówić. Pdp całą prawie noc wędrowała na trasie sypialnia-kibelek,nad ranem zdarzyło się nie nie dotrzeć na czas :-)
Prysznic,pranie,przed południem była wykończona i nie miała ochoty jechać. Szkoda,cieszyłam się na ten wyjazd,tym bardziej że pogoda była piękna.
I dzień dobry wszystkim ☀️. Słoneczko tylko na obrazku,ochłodziło się znacznie i zaczyna kropić,zapowiada się raczej nudnawo :-(. Po śniadaniu Pedepcia pod prysznic,muszę koniecznie umyć Jej włosy,jutro byłoby nerwowo trochę,bo wyjeżdżamy do Bad Neuenahr. Ona z córką na pogrzeb a ja poszwendam się po pięknej okolicy. Może moja przyjaciółka z Bonn do mnie dojedzie.
Dzisiaj po południu przyjedzie córka seniorki na kilka dni,będę miała sporo luzu,ale nic nie planuję,pogoda nieciekawie się zapowiada.
Przyjemnego,spokojnego dnia życzę :angel3:

☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️
10 czerwca 2024 10:47 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️

,nie lubię,lubię jak parasol stoi sobie w kącie 🌂. Lubię jak w nocy pada,rano gorąco i wszystko paruje i powietrze pyszne 
10 czerwca 2024 10:50 / 3 osobom podoba się ten post
Janka333

Na ogród przyjdzie pora. dobrze go sobie zaplanuj najpierw. dużą masz działkę? :kwiaty_serca:

1.14 hektara 🤔 w tym 60 arów gęstego lasu i 10 arów sadzawka z rybami. Reszta to dom, garaże u stary dom , który będzie do wyburzenia a w którym jeszcze mieszkamy póki co . Więc jakieś 20 arów do podmsuania świeżej trawki. No wiadomo dojdzye chodnik, wjazd i takie tam ale planuje disadzuc świerków jak już będę wiedzieć co i gdzie na stale zostanie. 
10 czerwca 2024 12:26 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Popadało to i będzie co na działce robić w tym tygodniu