Zakupy

16 czerwca 2014 16:09
ivanilia40

Pozostaje się modlić o niedoczynnośc tarczycy....

raczej o nadczynnosc bo przy niej sie chudnie.
16 czerwca 2014 17:19
Kupiłam dziś krem z Lidla za 4,95 CHF , zobaczymy czy coś potrafi,jak nie, to żużyję go do pięt.
16 czerwca 2014 19:43
Kupiłam sobie wagę mierzącą zawartość tłuszczu, wody, masy mięśniowej i kości.
I się załamałam - po pierwsze - ważę 67kg - 3 kg więcej niż myślałam.
Po drugie - wyświetliło mi się overfeat :(:( Mam 1,4% tłuszczu ponad górną granicę w stosunku do mojego wieku, wzrostu i aktywności. Wody mam minimalnie za mało. Jedynym pocieszeniem, że masa mięśniowa i kości są w normie.
16 czerwca 2014 19:45
wichurra

Po drugie - wyświetliło mi się overfeat :(:( Mam 1,4% tłuszczu ponad górną granicę w stosunku do mojego wieku, wzrostu i aktywności. Wody mam minimalnie za mało. Jedynym pocieszeniem, że masa mięśniowa i kości są w normie.

jestem rozzalona przegrana portugali a tobie udalo sie rozbawic mnie -dziekuje;-
16 czerwca 2014 19:47 / 2 osobom podoba się ten post
Tak, taak - ładnie to tak się śmiać z cudzego nieszczęścia? :)
No nic - jeszcze 2 tygodnie do wyjazdu do domu, więc może ze 2 kg uda mi się zrzucić.
16 czerwca 2014 20:13 / 3 osobom podoba się ten post
Ja myśle,że waga dodaje kg, moja domowa jest taka wredna:)
16 czerwca 2014 20:20
anna40

Polecam ślicznie pachnie i odmałada o 10 lat:D.....tylko trzeba sie mocno skupić :) http://www.rossmann.de/verbraucherportal/marken/rqm/wellness-beauty/produkt-pool/Wellness---Beauty/Geschenkset-himmelhoch-gluecklich-mit-Mango--und-Papaya-Extrakt/4305615284354.html#-2044190784-20 Dziś dokupiłam Peeling,jeszcze go nie zastosowałam ale juz od samego patrzenia czuje sie jak w niebie :D http://www.rossmann.de/verbraucherportal/marken/rqm/wellness-beauty/produkt-pool/Wellness---Beauty/Zucker-Oel-Peeling-himmelhoch-gluecklich-mit-Mangokernoel-und-Kokos/4305615283913.html#-2044193543-56
Oczywiście jest jeszcze sporo innych opcji,do wyboru do koloru:)

czy mi ktos przetlumaczy o co chodzi z tymi preparatami pliiiiis
16 czerwca 2014 20:25
siwa

nie ma co tłumaczyć,bo nie ma opisu =D
16 czerwca 2014 20:25
wichurra

No to wygląda że wszystko Ciebie ok:)Ten odsetek tłuszu ponad normę to nic takiego.Zwłaszcza,że taka waga nie może zmierzyć faktycznej zawartosci tłuszczu ,tylko oszacować  http://forum.dobreprogramy.pl/na-jakiej-zasadzie-wagi-lazienkowe-mierzą-zawartość-tłuszczu-t219008/ Zgadzam się z tym w 100%. Nie załamuj się zatem:)
16 czerwca 2014 20:31
Teraz się czuję zdopingowana - za 2 tygodnie do domu i tam dam sobie wycisk - więcej biegania i codziennie minimum 20km na rowerze, w dobrym tempie. Tak dalej być przecież nie może!
16 czerwca 2014 20:41
siwa

Koleżanko to zestaw żel pod prysznic i mleczko do ciała,drugi link to peeling do ciała.Wszystkie produkty maja bardzo ładny zapach w tym przypadku owocowy mango&papaja,po zastosowaniu długo utrzymmuje sie na skórze:) Są również o zapachu wanilii i inne:) ....a z tym odmładzaniem o 10 lat to oczywiście żart był :):)
16 czerwca 2014 20:45
Kupiłam sobie też olejek z drzewa herbacianego - działa niby dobrze na niedoskonałości skórne. Można dodać kilka kropel do toniku, czy do innych kosmetyków płynnych. Zobaczymy.

Aha - jako, że niektóre Koleżanki już starsze są i może mają reumatyzm (czego oczywiście nie życzę) i mogłyby polecić mi jakąś maść drogeryjną na bóle reumatyczne? Kupiłam dzisiaj dwie, no ale jakby ktoś znał naprawdę dobrą to może i trzecią bym dokupiła. 
Dodam, że nie dla mnie tylko dla mojej babci. 

16 czerwca 2014 20:52 / 1 osobie podoba się ten post
Lindofliud- to nie masć ale płyn do smarowania,tu masz link http://www.gesundheit.de/krankheiten/knochen-und-gelenke/produkte-und-therapien-fuer-knochen-und-gelenke/lindofluid

Ja jestem nim zachwycona,bo miałam właśnie bóle reumatyczne kolan i miałam straszne skurcze mięśni,po kilku smarowaniach przeszlo. Kosztuje około 10 €
16 czerwca 2014 21:02
wichurra

Kupiłam sobie też olejek z drzewa herbacianego - działa niby dobrze na niedoskonałości skórne. Można dodać kilka kropel do toniku, czy do innych kosmetyków płynnych. Zobaczymy.

Aha - jako, że niektóre Koleżanki już starsze są i może mają reumatyzm (czego oczywiście nie życzę) i mogłyby polecić mi jakąś maść drogeryjną na bóle reumatyczne? Kupiłam dzisiaj dwie, no ale jakby ktoś znał naprawdę dobrą to może i trzecią bym dokupiła. 

Ten olejek, jeżeli jest prawdziwy, bo sporo jest podróbek, ma cudowne działanie bakteriobójcze i grzybobójcze. Przy katarze, albo zapaleniu zatok można robić inhalacje. Komary nie lubią tego zapachu. Nie powinny go stosować kobiety w ciąży.
Moje corki nie trawią zapachu tego olejku, więc stoi sobie w szafce i nabiera mocy urzędowej:))))
16 czerwca 2014 21:04
wichurra

Gdzie kupiłas ten olejek z drzewa herbacianego ?