Pozostaje się modlić o niedoczynnośc tarczycy....
Pozostaje się modlić o niedoczynnośc tarczycy....
Kupiłam sobie wagę mierzącą zawartość tłuszczu, wody, masy mięśniowej i kości.
I się załamałam - po pierwsze - ważę 67kg - 3 kg więcej niż myślałam.
Po drugie - wyświetliło mi się overfeat :(:( Mam 1,4% tłuszczu ponad górną granicę w stosunku do mojego wieku, wzrostu i aktywności. Wody mam minimalnie za mało. Jedynym pocieszeniem, że masa mięśniowa i kości są w normie.
Polecam ślicznie pachnie i odmałada o 10 lat:D.....tylko trzeba sie mocno skupić :) http://www.rossmann.de/verbraucherportal/marken/rqm/wellness-beauty/produkt-pool/Wellness---Beauty/Geschenkset-himmelhoch-gluecklich-mit-Mango--und-Papaya-Extrakt/4305615284354.html#-2044190784-20 Dziś dokupiłam Peeling,jeszcze go nie zastosowałam ale juz od samego patrzenia czuje sie jak w niebie :D http://www.rossmann.de/verbraucherportal/marken/rqm/wellness-beauty/produkt-pool/Wellness---Beauty/Zucker-Oel-Peeling-himmelhoch-gluecklich-mit-Mangokernoel-und-Kokos/4305615283913.html#-2044193543-56
Oczywiście jest jeszcze sporo innych opcji,do wyboru do koloru:)
czy mi ktos przetlumaczy o co chodzi z tymi preparatami pliiiiis
Kupiłam sobie wagę mierzącą zawartość tłuszczu, wody, masy mięśniowej i kości.
I się załamałam - po pierwsze - ważę 67kg - 3 kg więcej niż myślałam.
Po drugie - wyświetliło mi się overfeat :(:( Mam 1,4% tłuszczu ponad górną granicę w stosunku do mojego wieku, wzrostu i aktywności. Wody mam minimalnie za mało. Jedynym pocieszeniem, że masa mięśniowa i kości są w normie.
czy mi ktos przetlumaczy o co chodzi z tymi preparatami pliiiiis
Kupiłam sobie też olejek z drzewa herbacianego - działa niby dobrze na niedoskonałości skórne. Można dodać kilka kropel do toniku, czy do innych kosmetyków płynnych. Zobaczymy.
Aha - jako, że niektóre Koleżanki już starsze są i może mają reumatyzm (czego oczywiście nie życzę) i mogłyby polecić mi jakąś maść drogeryjną na bóle reumatyczne? Kupiłam dzisiaj dwie, no ale jakby ktoś znał naprawdę dobrą to może i trzecią bym dokupiła.
Dodam, że nie dla mnie tylko dla mojej babci.
Kupiłam sobie też olejek z drzewa herbacianego - działa niby dobrze na niedoskonałości skórne. Można dodać kilka kropel do toniku, czy do innych kosmetyków płynnych. Zobaczymy.
Aha - jako, że niektóre Koleżanki już starsze są i może mają reumatyzm (czego oczywiście nie życzę) i mogłyby polecić mi jakąś maść drogeryjną na bóle reumatyczne? Kupiłam dzisiaj dwie, no ale jakby ktoś znał naprawdę dobrą to może i trzecią bym dokupiła.
Dodam, że nie dla mnie tylko dla mojej babci.