Zakupy

16 czerwca 2014 21:09
ivanilia40

Lindofliud- to nie masć ale płyn do smarowania,tu masz link http://www.gesundheit.de/krankheiten/knochen-und-gelenke/produkte-und-therapien-fuer-knochen-und-gelenke/lindofluid

Ja jestem nim zachwycona,bo miałam właśnie bóle reumatyczne kolan i miałam straszne skurcze mięśni,po kilku smarowaniach przeszlo. Kosztuje około 10 €

a gdzie to mogę kupić
16 czerwca 2014 21:35 / 1 osobie podoba się ten post
jowitaliber

a gdzie to mogę kupić

W każdej aptece.
16 czerwca 2014 21:54 / 1 osobie podoba się ten post
ania37

Gdzie kupiłas ten olejek z drzewa herbacianego ?

W DMie, w dziale z wszelkimi suplementami diety, maściami itd. Kosztował niecałe 3 euro i jest napisane, że w 100% naturalny. 
Ten -   http://www.dm.de/de_homepage/dasgesundeplus_home/dgp_produkte/dgp_produkte_pharma/dgp_produkte_pharma_schoenheit/36780/dgp_australisches_teebaumoel.html
16 czerwca 2014 22:08
A ja mam pytanie tak na szybko. Ile wydajecie średnio pieniędzy w miesiącu na zakupy (na jedzenie [plus ew. środki czystości])?

I drugie pytanie: czy 50EUR starczy na dwie osoby (ja, czyli opiekun, plus PDP) tygodniowo?
16 czerwca 2014 22:12
betrojer

A ja mam pytanie tak na szybko. Ile wydajecie średnio pieniędzy w miesiącu na zakupy (na jedzenie [plus ew. środki czystości])?

I drugie pytanie: czy 50EUR starczy na dwie osoby (ja, czyli opiekun, plus PDP) tygodniowo?

Ja miałam 50eur na siebie i PDP na tydzień , szału nie było , ale jakoś dawałam rade .
16 czerwca 2014 22:12
Koło 80 euro tygodniowo, nieraz 90. Czasami dochodzą dodatkowe wydatki - nie ma w tych 80 euro piwa, wody mineralnej, benzyny, mleka, proszku do prania, papieru kuchennego i toaletowego. 50 euro to mało, ale też się da wyżyć.
16 czerwca 2014 22:16 / 1 osobie podoba się ten post
A ja polecam tez Japanischeol mozna go dostac w DM ja stosowalam jak sobie wykrecilam noge w biodrze i kolanie daje uczucie zimna ma w sobie miete dosc ciekawy specyfik bole reumatyczne przechodza i przeziebienia katary .dziala na migreny w jakis sposob dobry na stres...mozna robic inchalacje i kosztuje niecale 1,70 e warty sprobowania ja bez niego sie nie ruszam w polsce nie spotkalam pozdrawiam
16 czerwca 2014 22:21
Tutaj jest opisane zastosowanie olejku z drzewa herbacianego http://kalistabloguje.blogspot.de/2013/05/olejek-z-drzewa-herbacianego-pogromca.html
Jak widać ma szerokie zastosowanie.
17 czerwca 2014 10:26 / 3 osobom podoba się ten post
Pochwalę się, bo nie mogę nacieszyć się tymi butami :)))))))))
17 czerwca 2014 10:27
Śliczne:)
17 czerwca 2014 11:21 / 1 osobie podoba się ten post
Ale szalejecie z tymi zakupami ----- ja tez juz porobilam ich troche i az sie boje jak ja sie zabiore .....a zostal jeszcze miesiac ......
Chyba tylko do prarku bede chodzic ........... bo nie branie kasy nic nie pomaga bo na drugi dzien sie wroce i kupie jeszcze wiecej ......a dzis musze jeszcze podskoczyc do reala ..... :)
17 czerwca 2014 18:46
Nabyłam drogą kupna w dm to (19,95eur) : http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_produkte_fusspflege/balea_produkte_fusspflege_feilen_und_sohlen/404622/elektrischer-hornhautentferner-produkt.html   Jeszcze nie wiem jak jest skuteczny. Gdy użyję to podzielę się wrażeniami. Zawiera 2 baterie, 2 rolki z drobniejszym papieremściernym i 2 z grubszym. No i oczywiście gryf (podobny wyglądem do depilatorów).
17 czerwca 2014 18:59 / 4 osobom podoba się ten post
A ja dziś w kiku sobie cienkie elastyczne dzinsy w kwiatki za 4E kupiłam :)))
17 czerwca 2014 19:02
nomka

A ja dziś w kiku sobie cienkie elastyczne dzinsy w kwiatki za 4E kupiłam :)))

Kochana to zaszalałaś . Ja szukałam w moim miasteczku sklepu KIK , aldo NKD ale jakoś nie znalazłam . Za to zakupiłam sobie torebke i jeszcze poluje na klapki , ale klapki to w Kauflandzie widziałam takie jakie ja chcę kupić.
17 czerwca 2014 19:05
alinka1339

Kochana to zaszalałaś . Ja szukałam w moim miasteczku sklepu KIK , aldo NKD ale jakoś nie znalazłam . Za to zakupiłam sobie torebke i jeszcze poluje na klapki , ale klapki to w Kauflandzie widziałam takie jakie ja chcę kupić.

No i chłopakom po koszulce za 6E