Proszę o wyjaśnienie starszej pani co to są-spodnie alladynki:):):)I fotke tyż poproszę:):):)Spodni fotkę:)
Proszę o wyjaśnienie starszej pani co to są-spodnie alladynki:):):)I fotke tyż poproszę:):):)Spodni fotkę:)
Podobno mężczyznom wyjątkowo nie podobają się kobiety w balerinkach i alladynkach właśnie.:-))
Ja te chusteczki wkładam tez za kaloryfery ładnie w domu pachnie a do suszarki zakupilam inne one faktycznie zastępują płyn pranie pięknie pachnie :)
Te wilgotne chusteczki spotkałam tylko w DM firma Denk mit Trocknertucher Wasche Traum :)polecam :)
Cześć dziewczyny i chłopaki tez. Wprawdzie jest to wątek o ciuchach, kosmetykach i takich tam innych, ale ja nie wiem gdzie się wstrzelić z moim pytaniem, na które odpowiedź ma dla mnie niebagatelne znaczenie. Otóż potrzebuję kupić nawigację do samochodu, bo mnie juz szlag trafia jak mam znów błądzić , chcąc dojechać tam gdzie potrzebuję. O ile w małych miejscowościach radze sobie bardzo dobrze, o tyle w duzych miastach wiecznie mam problemy. Niemcy sa uprzejmi, więc juz pare razy zdazyło mi się, że ktoś mnie po prostu poprowadził, ale ja wolę być niezalezna i wklepać sobie w nowoczesność adres do jakiego potrzebuję dojechać. Wie ktoś coś jak ugryźć temat? Czy lepiej kupic w Polsce czy tutaj, czy da się wgrać kilka map i tak dalej. Jestem kierowcą od 30 lat , codziennie jeżdżącym, ale cholera na nowoczesności to ja się mało znam. Pomóżcie proszę :)
Te Lenora to chyba nie są wilgotne.
O ile pamięć mnie nie myli.
Ale mówisz, że też ładnie i długo pachną?
Ważne jest, by kupić taką nawigację, która ma darmoą dożywotnią aktualizację. Bo w przeciwnym razie po jakimś czasie przestaje być aktualna i albo musisz sobie wgrać pirata (co samemu jest dosyć trudne), albo wykupić aktualizację u producenta (co pół nowej nawigacji kosztuje) lub wkurzać się co chwilę, że droga nie zgadza się, bo coś nowego pobudowali. A tak to masz darmowe aktualizacje, podłączasz nawigację do kompa, włączasz programik i nowe aktualizacje Ci się wgrywają. W mojej mogę za darmo 4 razy rocznie aktualizować. Kupiłam taką http://archiwum.allegro.pl/oferta/mio-spirit-695-lm-europa-44-tmc-5-cala-690lm-i3495007382.html#delivery i spisuje się dobrze.
W outlecie "Starej Mydlarni" są duże reczniki w cenie od 26 do 39 zł.Na zdjęciu wyglądają na porządne.Zamówiłam kilka sztuk,ciekawe,czy na żywo tez będą się tak fajnie prezentowały:)
Do takich spodni pasują tez idealnie sandalki na obcasie, do tego obcisły top i juz jest sexi (jesli ktos ma fajne ksztalty i plaski brzuszek :))