Zakupy

15 maja 2014 14:01 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Proszę o wyjaśnienie starszej pani co to są-spodnie alladynki:):):)I fotke tyż poproszę:):):)Spodni fotkę:)

Broń mnie Panie Boże od takich skejtowskich spodni jak tamte, co kolezanka wkleila :D O cos takiego mi chodzi bardzoej:

https://www.google.pl/search?q=spodnie+alladynki&rlz=1C1SAVI_enPL528PL528&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=_6t0U7aYNo-u7AaFx4CYDg&ved=0CAgQ_AUoAQ#q=spodnie%20alladynki%20we%20wzory&revid=1053098129&tbm=isch&facrc=_&imgdii=_&imgrc=Bx1fyPUn9J1YbM%253A%3BJnYNAdFQHW_mSM%3Bhttp%253A%252F%252Fbryczesy.com.pl%252Fp%252F2013%252F08%252Fspodnie-zdobione-romby-alladynki-azteckie-wzory-3387996418.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fbryczesy.com.pl%252Fgaleria%252F%253Fcudne-alladynki-spodnie-pumpy-haremki-wzory-hit-13%3B640%3B480

15 maja 2014 14:03
amelka

Podobno mężczyznom wyjątkowo nie podobają się kobiety w balerinkach i alladynkach właśnie.:-))

Do takich spodni pasują tez idealnie sandalki na obcasie, do tego obcisły top i juz jest sexi (jesli ktos ma fajne ksztalty i plaski brzuszek :))
15 maja 2014 14:43
W outlecie "Starej Mydlarni" są duże reczniki w cenie od 26 do 39 zł.Na zdjęciu wyglądają na porządne.Zamówiłam kilka sztuk,ciekawe,czy na żywo tez będą się tak fajnie prezentowały:)
15 maja 2014 15:34 / 1 osobie podoba się ten post
Aż tyle nie piję;)))
15 maja 2014 15:41 / 1 osobie podoba się ten post
Żeby uciekające ręczniki widzieć,to trzeba jakiegoś dopingu:)Chyba,że po e-papierosie,którym się teraz inhaluję:)
15 maja 2014 17:13
Ja te chusteczki wkładam tez za kaloryfery ładnie w domu pachnie a do suszarki zakupilam inne one faktycznie zastępują płyn pranie pięknie pachnie :)
15 maja 2014 17:25
Te wilgotne chusteczki spotkałam tylko w DM firma Denk mit Trocknertucher Wasche Traum :)polecam :)
15 maja 2014 17:27
takaja

Ja te chusteczki wkładam tez za kaloryfery ładnie w domu pachnie a do suszarki zakupilam inne one faktycznie zastępują płyn pranie pięknie pachnie :)

Super - dobry pomysł, chyba skopiuję:)
15 maja 2014 17:30
takaja

Te wilgotne chusteczki spotkałam tylko w DM firma Denk mit Trocknertucher Wasche Traum :)polecam :)

Te Lenora to chyba nie są wilgotne.
O ile pamięć mnie nie myli. 
Ale mówisz, że też ładnie i długo pachną?
15 maja 2014 17:42
Cześć dziewczyny i chłopaki tez. Wprawdzie jest to wątek o ciuchach, kosmetykach i takich tam innych, ale ja nie wiem gdzie się wstrzelić z moim pytaniem, na które odpowiedź ma dla mnie niebagatelne znaczenie. Otóż potrzebuję kupić nawigację do samochodu, bo mnie juz szlag trafia jak mam znów błądzić , chcąc dojechać tam gdzie potrzebuję. O ile w małych miejscowościach radze sobie bardzo dobrze, o tyle w duzych miastach wiecznie mam problemy. Niemcy sa uprzejmi, więc juz pare razy zdazyło mi się, że ktoś mnie po prostu poprowadził, ale ja wolę być niezalezna i wklepać sobie w nowoczesność adres do jakiego potrzebuję dojechać. Wie ktoś coś jak ugryźć temat? Czy lepiej kupic w Polsce czy tutaj, czy da się wgrać kilka map i tak dalej. Jestem kierowcą od 30 lat , codziennie jeżdżącym, ale cholera na nowoczesności to ja się mało znam. Pomóżcie proszę :)
15 maja 2014 17:52 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Cześć dziewczyny i chłopaki tez. Wprawdzie jest to wątek o ciuchach, kosmetykach i takich tam innych, ale ja nie wiem gdzie się wstrzelić z moim pytaniem, na które odpowiedź ma dla mnie niebagatelne znaczenie. Otóż potrzebuję kupić nawigację do samochodu, bo mnie juz szlag trafia jak mam znów błądzić , chcąc dojechać tam gdzie potrzebuję. O ile w małych miejscowościach radze sobie bardzo dobrze, o tyle w duzych miastach wiecznie mam problemy. Niemcy sa uprzejmi, więc juz pare razy zdazyło mi się, że ktoś mnie po prostu poprowadził, ale ja wolę być niezalezna i wklepać sobie w nowoczesność adres do jakiego potrzebuję dojechać. Wie ktoś coś jak ugryźć temat? Czy lepiej kupic w Polsce czy tutaj, czy da się wgrać kilka map i tak dalej. Jestem kierowcą od 30 lat , codziennie jeżdżącym, ale cholera na nowoczesności to ja się mało znam. Pomóżcie proszę :)

Ważne jest, by kupić taką nawigację, która ma darmoą dożywotnią aktualizację. Bo w przeciwnym razie po jakimś czasie przestaje być aktualna i albo musisz sobie wgrać pirata (co samemu jest dosyć trudne), albo wykupić aktualizację u producenta (co pół nowej nawigacji kosztuje) lub wkurzać się co chwilę, że droga nie zgadza się, bo coś nowego pobudowali. A tak to masz darmowe aktualizacje, podłączasz nawigację do kompa, włączasz programik i nowe aktualizacje Ci się wgrywają. W mojej mogę za darmo 4 razy rocznie aktualizować. Kupiłam taką  http://archiwum.allegro.pl/oferta/mio-spirit-695-lm-europa-44-tmc-5-cala-690lm-i3495007382.html#delivery i spisuje się dobrze. 
15 maja 2014 18:08
wichurra

Te Lenora to chyba nie są wilgotne.
O ile pamięć mnie nie myli. 
Ale mówisz, że też ładnie i długo pachną?

Tak te z Lenora są suche  a te drugie polecam 100% zadowolenia :) jeszcze uzywam chusteczek w razie farbowania wrzucam 1-2 do pralki i mam pewność że bluzka nie złapie koloru np z innej bluzki :)
15 maja 2014 18:17
wichurra

Ważne jest, by kupić taką nawigację, która ma darmoą dożywotnią aktualizację. Bo w przeciwnym razie po jakimś czasie przestaje być aktualna i albo musisz sobie wgrać pirata (co samemu jest dosyć trudne), albo wykupić aktualizację u producenta (co pół nowej nawigacji kosztuje) lub wkurzać się co chwilę, że droga nie zgadza się, bo coś nowego pobudowali. A tak to masz darmowe aktualizacje, podłączasz nawigację do kompa, włączasz programik i nowe aktualizacje Ci się wgrywają. W mojej mogę za darmo 4 razy rocznie aktualizować. Kupiłam taką  http://archiwum.allegro.pl/oferta/mio-spirit-695-lm-europa-44-tmc-5-cala-690lm-i3495007382.html#delivery i spisuje się dobrze. 

Dziękuję za informacje. Wprawdzie dość droga ta nawigacja, ale rzeczywiscie ma  zalety, jak chocby te darmowe mapy. Dziękuję jeszcze raz, nie miałam pojęcia jak ugryźć ten temat.
15 maja 2014 18:21 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

W outlecie "Starej Mydlarni" są duże reczniki w cenie od 26 do 39 zł.Na zdjęciu wyglądają na porządne.Zamówiłam kilka sztuk,ciekawe,czy na żywo tez będą się tak fajnie prezentowały:)

Najlepsze ręczniki, jakie udało mi się kupić w Niemczech to te z Aldiego. Nie mają sobie równych. Bywają rzadko, ale jak się trafi, to rewelacja. Prawdziwa , przedwojenna frotte ;) . Za duży, kapielowy płaciłam bodajże 7 euro. Na prawdę warto.
15 maja 2014 18:23 / 1 osobie podoba się ten post
Misiaka

Do takich spodni pasują tez idealnie sandalki na obcasie, do tego obcisły top i juz jest sexi (jesli ktos ma fajne ksztalty i plaski brzuszek :))

Top z dużym dekoltem oczywiście odwróci uwagę od "wiszących" pośladków w tych portkach )