Zakupy

14 maja 2014 18:44
kasia63

Proszę o wyjaśnienie starszej pani co to są-spodnie alladynki:):):)I fotke tyż poproszę:):):)Spodni fotkę:)

Takie cienkie spodnie ala dresowe z niskim krokiem, prawie przy kolanach.
14 maja 2014 18:46
14 maja 2014 18:55 / 5 osobom podoba się ten post
Sówka

Fajne:)Pampersa w nich nie widać:):):)
14 maja 2014 18:58 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Zboczenie zawodowe:))
14 maja 2014 19:11 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Są dwa rodzaje spodni o tej nazwie, te drugie są z normalnym krokiem ale z szerokimi nogawkami ze ściągaczem na dole. Kasia nie oglądałaś baśni 1001 nocy? Alladyn, Sindbad, Alibaba 40 rozbójników? Oni tam wszyscy w tych spodniach śmigali ;-)
14 maja 2014 19:23
A ja kupilam mate masujaca w Netto w PL za niecałe 130, 00 i jak sie zepsuła grzalka oddalam na paragon do reklamacji i oddali kasę, a niedawno znów byly i znów kupilam, bo swietnie masuje i grzeje, moze ta sie nie zepsuje, tak sobie myślę, czy Netto ma podbna oferte w Pl i w De?
14 maja 2014 20:00
Sówka

Są dwa rodzaje spodni o tej nazwie, te drugie są z normalnym krokiem ale z szerokimi nogawkami ze ściągaczem na dole. Kasia nie oglądałaś baśni 1001 nocy? Alladyn, Sindbad, Alibaba 40 rozbójników? Oni tam wszyscy w tych spodniach śmigali ;-)

Nie skojarzyłam:(
14 maja 2014 20:05 / 1 osobie podoba się ten post
Misiaka

Ja poluje obecnie na jakis fajne ogrodniczki, albo - jesczze lepiej - na spodnie "alladynki" :)

Podobno mężczyznom wyjątkowo nie podobają się kobiety w balerinkach i alladynkach właśnie.)
14 maja 2014 21:29
wichurra

Kiedyś kupiłam sobie trampki i tylko raz na nogach je miałam, bo farbowały. Tym razem postawiłam więc na Conversy i mam nadzieję, że nie farbują. Tyle pozytywnych opinii słyszałam, więc nie powinny.

No niestety, Conversy od zwyklych trampek roznia sie jedynie cena, dla mnie absurdalna, jak za zwykle trampki. okragle logo to za malo.
14 maja 2014 21:52
moniangela

No niestety, Conversy od zwyklych trampek roznia sie jedynie cena, dla mnie absurdalna, jak za zwykle trampki. okragle logo to za malo.

Ale przynajmniej nie farbują:) Sprawdziłam już. Poza tym zapłaciłam za nie 47 euro, co nie jest jakąś astronomiczną kwotą za buty w ogóle. A za buty kultowej firmy, to już w ogóle mało.  
Za zwykłe trampki zapłaciłam 60zł, ale miałam je na nogach tylko raz z powodu farbowania. Więc jednak Conversy są bardziej opłacalne, zwłaszcza, że ludzie potrafią je przez kilka lat intensywnie użytkować.
14 maja 2014 22:04
Byłam - tydzień:)

Więc zaczynamy zbieranie od nowa:) A tym razem samochodem jestem:)

Już mam zamówienia na proszki od mamy i siostry, a jak będzie miejsce to jeszcze od mamy szwagra.
I dwie skrzynki pustych butelek od piwa - skrzynki wrócą pełne:)

14 maja 2014 22:11 / 1 osobie podoba się ten post
Też je kupowałam, aczkolwiek do prania nie próbowałam jeszcze - używam jako zapachu do szaf:)
14 maja 2014 22:23
A bo na opakowaniu było zalecenie, że dobrze je włożyć do torby sportowej. To pomyślałam, że w szafie też się sprawdzą. Do prania też wypróbuję.
14 maja 2014 22:54
W tym tygodniu jest w Penny na promocji SIL.Jest to spray do wybawiania plam.Butla 0,75 litra ,a cena ok 2,5E.Normalnie jest w butelkach 0,5 i kosztuje więcej.Ja jestem zadowolona , bo jak jakaś plama się przytrafi to używam i po kłopocie.
14 maja 2014 22:54
Żeby nie było efektu maski można używać spray utrwalający makijaż, albo zwykła woda termalna też wystarczy. Po zrobieniu makijażu spryskać twarz i efekt maski znika. Albo jak się za dużo pudru nałoży i to widać, to spray lub woda też pomagają.
Ja podkład pasujący mi mam, chociaż też mam dwa i mieszam, bo nawet jak w marcu jeden kolor jest dobry, to w czerwcu już nie jest:) Gorzej mam z pudrem - nie znalazłam jeszcze ideału.