BabkaPiękne rymy :brawo1::brawo1 idąc dali WODĄ dzisiaj nas oblali....jak z wnukami tos ty w domu i nie mówiąc nic nikomu z pracy zwiała Gusia mała a że numer 29 znczy jeszcze przed 30ci i to dobre dla niej wiesci. Gusiu tak przy ŚWIETACH po malusiu witam Was wszystkich serdecznie wszak po ŚWIETACH JEST BAJECZNIE ,więc czekajmy jutra proszę bo Świąt jakoś tu nie znoszę.:kocha nie kocha:
Ja cichaczem nie uciekłam,odliczajki się skończyły, to do domu się powlekłam . Niezbyt długo posiedziałam,tydzień temu w Szkocji już wylądowałam ✈️. Nie z wnukami tylko z wnukiem, tydzień jeszcze posiedzę w nie swojej chałupie
.
Witam w świąteczny poniedziałek. Nie lubię dyngusa ,cieszę się że tutaj go nie znają. Całe szczęście że wnuk nie wie o takim zwyczaju,dopiero by się działo
. Wystarczy że z nieba się leje ale fajnie że sobota i niedziela były pogodne,ciepłe i słoneczne . Całe dwa dni były wyjazdowe,do ogromnego parku rozrywki dla małych i dużych ,położonego nad jeziorem. Ja co prawda w ciepłej jeszcze kurtce a Szkoci na letniaka,dzieci w krótkich spodenkach,sukieneczkach,niektórzy nawet się kąpali w jeziorze. Od samego patrzenia zimno mi się robiło ,bo ja ciepłolubna jestem☀️. Dzisiaj trzeba będzie pogłówkować,czym tu wnusia zająć ,żeby w domu nie zwariować
. Chyba pojedziemy do znajomych córki,tam są dzieci co prawda dużo starsze,ale to akurat mojemu wnusiowi nie przeszkadza ,już mi powiedział że On kocha Kylah i chce do niej jechać
Spokojnego,pogodnego drugiego dnia świąt życzę