Dobry wieczór - u nas też pada,chyba jestem blisko Gusi :-) Byłam na spotkaniu emerytów w Pałacu Kultury .Posiedziałam trochę , coś nie coś zjadłam , a że nie było nic mocniejszego :wino: to pojechałam do domu . Fajnego wieczoru :buziaki2:
Dobry wieczór - u nas też pada,chyba jestem blisko Gusi :-) Byłam na spotkaniu emerytów w Pałacu Kultury .Posiedziałam trochę , coś nie coś zjadłam , a że nie było nic mocniejszego :wino: to pojechałam do domu . Fajnego wieczoru :buziaki2:
Dzień dobry :chaplin::kawa::kawa1:na urlopie czas płynie inaczej, szybciej niestety :-) cieszmy się chwilą... pozdrawiam serdecznie i życzę spokojnego dnia :najlepszego3:
Witam czwartkowo całe szanowne Grono ?.Akcept już mam i od poniedziałku stacjonujęwe Friedbergu w Hesji.Zależało mi , żeby jeszcze w niedzielę być w domu,aby spełnić obywatelski obowiązek przy urnie wyborczej.Wczoraj trochę polatałam,załatwiłam leki,kupiłam ortezę na kolano i ciepłe,bezuciskowe skarpetuszki.Doszły nowe książki z Empiku ?,wiec będzie co czytać.Wieczorem przyszła moja "księgowa" i robiłyśmy mój miesięczny audyt ?.Po wszystkim na stronie -ma pozostało trochę kasy i mogę pomóc Córce dołożyć do kredytu na zakup domu.Dla mnie i tak jeszcze zostało i zostawiłam to w ? na koncie.Dzisiaj jeszcze zakupy,potem przyjdzie paczka z jeansami i zakup czegoś dobrego z %,bo wpadnie przyjaciółka na całodzienne plotki.Tak,że program artystyczny też przygotowany, łącznie z tekstem -Góralu,czy Ci nie żal...?Dobra,bo Wy na tym detoksie?bedziecie mi zazdrościć?. Boszsze,mechaniki przyszli i pukają w rury,a mieli być dwa dni temu...??