Mam pytanie czy ktoś może mi udzieć informacji na temat Gewerbe?Dostałam.propozycję pracy ale trzeba założyć działalność w Niemczech dla mnie to czarna magia.Proszę o pomoc.
Mam pytanie czy ktoś może mi udzieć informacji na temat Gewerbe?Dostałam.propozycję pracy ale trzeba założyć działalność w Niemczech dla mnie to czarna magia.Proszę o pomoc.
Najważniejsze że impreza była udana,wszyscy zadowoleni i babcia też :-)
Jeśli mielibyście czas i ochotę,to warto wpaść w Warszawie do Darów Natury,przy Mokotowskiej czy Marszałkowskiej. Fajny lokal,pachnący ziołami,ze swoim klimatem. Można napić się herbatek,kawy( z żołędzi np), zjeść coś nieoczywistego ?. Ale pewnie nocować będziecie w którymś z hoteli przy lotnisku,no to może Wam się nie chcieć. W każdym razie wszystkim,którzy będą w stolicy,ten lokalik polecam. Fajnego,ciekawego urlopu życzę ✈️
Dzień dobry ,w końcu zmiana pogody. Wczoraj wieczorem i w nocy popadało,nawet pogrzmiało trochę ale pięknej burzy z błyskawicami nie było . Teraz tylko 18st,dobrze że część tarasu jest zadaszona,to można kawkę na powietrzu wypić. Wyciągnęłam jednak,po raz pierwszy tutaj,miękki szlafrok bo chłodno trochę po ostatnich upałach . Tydzień deszczu i chłodek,a znów zatęsknimy za słońcem i będziemy na pogodę narzekać. Rozleniwiłam się trochę,wstaję później niż zazwyczaj,czy to w domu,czy w pracy. No ale spieszyć się z niczym nie muszę. Wolałabym,żeby jednak w dzień nie padało. Dla mojej seniorki to dramat,autem nigdzie jej nie zawiozę i będzie w domu uwięziona. Najgorsze co może dla niej być,to dzień bez wyjścia do kawiarni czy restauracji i brak spotkań ze znajomymi :-)
Może zaprosimy jej koleżankę do nas,na kawkę i sekta?,będzie miała rozrywkę oprócz telewizorni:lol1:
Dobrego dnia życzę :angel3: