Powitajki przy kawie 75

28 lipca 2023 08:48 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

:telefon1:

Dopiero się obudziłam Gosiu .Deszcz pada, ochłodziło się i można jakoś żyć .Ogarnę się i dojdę do siebie 
28 lipca 2023 08:50 / 2 osobom podoba się ten post
creyzy

Dzień doberek opiekunkowo i już mamy piątek na nie też dopadła jakąś handra chyba dlatego że pogoda deszczowa nic mi sie nie chce a jeszcze muszę zostać dłużej w pracy niż  planowalam wszystkim spokojnego i miłego dnia:aniolki:

A mnie już przeszło , bo deszcz pada 
28 lipca 2023 08:57 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, jestem po  nocnej szychcie  dolezam  to co nie dospałam w robocie .
Musze że dwie trzy nocki obskoczyc , bo urlopy , randki , wypady na łono natury należą się wszystkim .Miałam obawy , że nie dam sobie rady z komputerem jednak obawy były na wyrost .Śmigam jak trza .
Dobrego dnia i dobrego samopoczucia życzę .
28 lipca 2023 08:59 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Tobie też dobrych chwil :aniolki:
Pochandruj się ,ale tylko trochę,szybko zrobi się lepiej :-)

Jakoś daje radę , odzywaj się częściej, bo smutno bez Ciebie .
28 lipca 2023 09:40 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry,bloga cisza,wszyscy jeszcze śpią,dzieci też. W miękkim szlafroku i skarpetach popijam kawę na balkonie. Gdzie te czasy,kiedy lipiec grzał słońcem od rana do wieczora a i noce piękne były?
Zdecydowanie wolę goronc w czasie wakacji niż taką huśtawkę pogodową. To upał,to pogoda bardziej jesienna niż w środku lata. Spokojnego,dobrego dnia Wam życzę :angel3:

Ja wolę deszcz . Oczywiście nie ciurkiem tylko tak na przemiennie .Dochodzę do siebie po mocnym przeżyciu .Musiałam uśpić kota ,.......... To nie do wiary zachorował na kocia wirusowa białaczkę i nie było ratunku . 
Zastanawiałam się jak to jest, jak to może być, że po  zbadaniu krwi lekarz postawił diagnozę.Patrzac w wyniku zrobił mi wyklad , że nawet transfuzja krwi nie pomoże . Dobrze, że to kot a nie człowiek , bo musiałby czekać parę lat w kolejce .Bardzo przeżyłam odejście kotka .Bo to taki znajdek był, przeszedł w swoim krótkim życiu głód i poniewierkę . Jeszcze poplakuje. Dobrze, że mam jeszcze dwa ?? to trochę mi łagodzą ból. 
28 lipca 2023 09:46 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Ja wolę deszcz . Oczywiście nie ciurkiem tylko tak na przemiennie .Dochodzę do siebie po mocnym przeżyciu .Musiałam uśpić kota ,.......... To nie do wiary zachorował na kocia wirusowa białaczkę i nie było ratunku . 
Zastanawiałam się jak to jest, jak to może być, że po  zbadaniu krwi lekarz postawił diagnozę.Patrzac w wyniku zrobił mi wyklad , że nawet transfuzja krwi nie pomoże . Dobrze, że to kot a nie człowiek , bo musiałby czekać parę lat w kolejce .Bardzo przeżyłam odejście kotka .Bo to taki znajdek był, przeszedł w swoim krótkim życiu głód i poniewierkę . Jeszcze poplakuje. Dobrze, że mam jeszcze dwa ?? to trochę mi łagodzą ból. 

Chociaź dobrze,że nie bliska osoba odeszła,to rozumiem Twój smutek
Musiałaś pożegnać członka rodziny 
28 lipca 2023 09:55 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Chociaź dobrze,że nie bliska osoba odeszła,to rozumiem Twój smutek:-(
Musiałaś pożegnać członka rodziny :aniolki:

Ciężko mi było . Odczułam to fizycznie . Obiecałam sobie żadnych więcej zwierząt , a już się rozglądam  potem będzie płacz .
28 lipca 2023 14:15 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Ciężko mi było . Odczułam to fizycznie . Obiecałam sobie żadnych więcej zwierząt , a już się rozglądam :-( potem będzie płacz .

Dobrze to przemyśl,masz jeszcze dwa kocurki i pieseła . Towarzystwo do przytulania,zabaw i spacerów zapewnione
28 lipca 2023 21:11 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dobrze to przemyśl,masz jeszcze dwa kocurki i pieseła :aniolki:. Towarzystwo do przytulania,zabaw i spacerów zapewnione:przytula:

Gusiu ja koty, buty , samochody , kwiaty  -   to moje życie .Żebym się nie wstydziła to kupiłabym sobie auto na lato .  Muszę jednak poskromić swoje fanaberie .
28 lipca 2023 21:34 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Gusiu ja koty, buty , samochody , kwiaty  -   to moje życie .Żebym się nie wstydziła to kupiłabym sobie auto na lato .  Muszę jednak poskromić swoje fanaberie .:placze1:

Lepiej weź koteła z ochronki, albo porozglądaj się po okolicy. Może za rogiem chowa się jakaś "znajda"?
28 lipca 2023 22:38 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Gusiu ja koty, buty , samochody , kwiaty  -   to moje życie .Żebym się nie wstydziła to kupiłabym sobie auto na lato .  Muszę jednak poskromić swoje fanaberie .:placze1:

Wstyd?Jaki wstyd? A kup sobie, może nawet pomaluj je w kwiatki i kotki . A kto Ci zabroni mieć fantazję ? Nitkt . Co najwyżej pozazdrości ktoś. I auta na lato,i fantazji ?
29 lipca 2023 07:09 / 6 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich serdecznie w sobotkę!
Zaraz do pracy, ale tylko na kilka h i wreszcie wolny weekend.
Jutro jadę z tortem do Lubego :) niestety sama nie robiłam, bo nie miałam totalnie czasu,a  tak, znajoma sobie zarobi.
Pracującym - niech czas leci szybko, a wakacjującym się- jak najwolniej :)
Miłego, pozdrowionka z Jeleniej G!

29 lipca 2023 08:49 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry,już dom budzi się do życia. Wczoraj późno wróciliśmy ze Starówki,są dni Olsztyna i Jarmark Jakubowy. Posiedzieliśmy przy amfiteatrze a za ogrodzeniem koncert Baranovskiego. Nie kupowaliśmy biletów żeby wejść do amfiteatru, myśleliśmy że dla czterolatków nie będzie to żadna atrakcja,a akarut one tańcowały w ogródku kawiarnianym że hej ?. Dzisiaj jeszcze tylko obiad w liczniejszym gronie,a po południu już tylko córka zostanie . Wieczorem planujemy znów Starówkę,dzisiaj wystąpi Zalewski.
Po wczorajszym ochłodzeniu,dzisiaj znów upał od rana. Chyba na plażę się wybierzemy.
wszystkim życzę pięknego dnia 
29 lipca 2023 12:26 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry pogoda piękna, jadę do siostry, rodzinne popołudnie, stęskniłam się już za wspólnie spędzanym czasem  spokojnego popołudnia życzę wszystkim 
29 lipca 2023 13:13 / 4 osobom podoba się ten post
Witam opiekunkowo i życzę wszystkim miłego i spokojnego weekendu