:telefon1:

:telefon1:
Dzień doberek opiekunkowo i już mamy piątek na nie też dopadła jakąś handra chyba dlatego że pogoda deszczowa nic mi sie nie chce a jeszcze muszę zostać dłużej w pracy niż planowalam wszystkim spokojnego i miłego dnia:aniolki:
Tobie też dobrych chwil :aniolki:
Pochandruj się ,ale tylko trochę,szybko zrobi się lepiej :-)
Dzień dobry,bloga cisza,wszyscy jeszcze śpią,dzieci też. W miękkim szlafroku i skarpetach popijam kawę na balkonie. Gdzie te czasy,kiedy lipiec grzał słońcem od rana do wieczora a i noce piękne były?
Zdecydowanie wolę goronc w czasie wakacji niż taką huśtawkę pogodową. To upał,to pogoda bardziej jesienna niż w środku lata. Spokojnego,dobrego dnia Wam życzę :angel3:
Ja wolę deszcz . Oczywiście nie ciurkiem tylko tak na przemiennie .Dochodzę do siebie po mocnym przeżyciu .Musiałam uśpić kota ,.......... To nie do wiary zachorował na kocia wirusowa białaczkę i nie było ratunku .
Zastanawiałam się jak to jest, jak to może być, że po zbadaniu krwi lekarz postawił diagnozę.Patrzac w wyniku zrobił mi wyklad , że nawet transfuzja krwi nie pomoże . Dobrze, że to kot a nie człowiek , bo musiałby czekać parę lat w kolejce .Bardzo przeżyłam odejście kotka .Bo to taki znajdek był, przeszedł w swoim krótkim życiu głód i poniewierkę . Jeszcze poplakuje. Dobrze, że mam jeszcze dwa ?? to trochę mi łagodzą ból.
Chociaź dobrze,że nie bliska osoba odeszła,to rozumiem Twój smutek:-(
Musiałaś pożegnać członka rodziny :aniolki:
Ciężko mi było . Odczułam to fizycznie . Obiecałam sobie żadnych więcej zwierząt , a już się rozglądam :-( potem będzie płacz .
Dobrze to przemyśl,masz jeszcze dwa kocurki i pieseła :aniolki:. Towarzystwo do przytulania,zabaw i spacerów zapewnione:przytula:
Gusiu ja koty, buty , samochody , kwiaty - to moje życie .Żebym się nie wstydziła to kupiłabym sobie auto na lato . Muszę jednak poskromić swoje fanaberie .:placze1:
Gusiu ja koty, buty , samochody , kwiaty - to moje życie .Żebym się nie wstydziła to kupiłabym sobie auto na lato . Muszę jednak poskromić swoje fanaberie .:placze1: