Powitajki przy kawie 75

06 lipca 2023 22:12 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Wierzę Ci Luke . Jak najbardziej. Mnie rwa po dwóch dniach szczęścliwie opuściła. Nie musiałam nikiomu głowy zawracać, ale wtedy byłam sporo młodsza, zresztą na dyskopatię np. nie cierpię do tej pory. A znów moja koleżanka, mlodsza o 2 lata  ode mnie-ma kręgosłup w kiepskim stanie. Była na kuracjach w sanatorium. Pomagało ale wraca niestety. 

Tak bywa,nie wiadomo kiedy napadnie i skąd przychodzi. Ja,po 3 tygodniach mordęgi,jak tylko rwa odpuściła,wzięłam siebie w obroty. Staram się systematycznie tak "siebie obracać " i...to działa. Póki co,rwa o mnie zapomniała na moje szczęście .
A tak z innej beczki,to jutro biegnę do kosmetyczki,a właściwie do kosmetyczka ,bo to młody chłop . Będę się oczyszczać. To znaczy moja twarz,szyja i dekolt. Umówiłam się na oczyszczanie wodorowe. Podobno super zabieg. Jak jest naprawdę,dowiem się jutro ?
06 lipca 2023 22:27 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Tak bywa,nie wiadomo kiedy napadnie i skąd przychodzi. Ja,po 3 tygodniach mordęgi,jak tylko rwa odpuściła,wzięłam siebie w obroty. Staram się systematycznie tak "siebie obracać " i...to działa. Póki co,rwa o mnie zapomniała na moje szczęście :-).
A tak z innej beczki,to jutro biegnę do kosmetyczki,a właściwie do kosmetyczka ,bo to młody chłop :-). Będę się oczyszczać. To znaczy moja twarz,szyja i dekolt. Umówiłam się na oczyszczanie wodorowe. Podobno super zabieg. Jak jest naprawdę,dowiem się jutro ?

Najgorzej jak coś napadnie nie wiadomo skąd  
Daj znać o wynikach tego oczyszczania wodorowego. Może peelingi będzie mozna odstawić? Kto wie? 
06 lipca 2023 22:29 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Najgorzej jak coś napadnie nie wiadomo skąd :lol1: 
Daj znać o wynikach tego oczyszczania wodorowego. Może peelingi będzie mozna odstawić? Kto wie? 

Podobno lepsze od peelingu. Podobno przyjemne. Póki co,to wszystko podobno . Jutro będę wiedziała na pewno. Dam znać,co i jak 
06 lipca 2023 22:55 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Najgorzej jak coś napadnie nie wiadomo skąd :lol1: 

Byłam 3 razy w duzym odstępie czasowym,super sprawa . Twarz ,szyja dekolt , efekt  po 2, 3dniach ,skóra może być trochę zaczerwieniona chociaż za pierwszym razem nic nie miałam .Ale za każdym razem robiła mi to inna pani .Nic nie boli  , wręcz przeciwnie .A i masaż po jest obledny .bardzo relaksuje.Skora jest napięta,gładka i ma zdrowy wygląd.Koszt w zeszłym roku 150zl.
06 lipca 2023 22:57 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Podobno lepsze od peelingu. Podobno przyjemne. Póki co,to wszystko podobno :-). Jutro będę wiedziała na pewno. Dam znać,co i jak 

Można nawet zasnąć ☺️
06 lipca 2023 22:58 / 3 osobom podoba się ten post
Dobrej nocy jutro FD czyli rano?
06 lipca 2023 22:59 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Byłam 3 razy w duzym odstępie czasowym,super sprawa . Twarz ,szyja dekolt , efekt  po 2, 3dniach ,skóra może być trochę zaczerwieniona chociaż za pierwszym razem nic nie miałam .Ale za każdym razem robiła mi to inna pani .Nic nie boli  , wręcz przeciwnie .A i masaż po jest obledny .bardzo relaksuje.Skora jest napięta,gładka i ma zdrowy wygląd.Koszt w zeszłym roku 150zl.

Poczytałam sobie własnie i wygląda obiecująco. Piszą, że o każdej porze roku mozna taki zabieg przeprowadzić. Mam cerę mieszaną i trochę problematyczną z tego względu. Może będzie dobry dla mnie ten zabieg. Jak piszesz, że ok i nie boli :) to się  wybiorę. Dzięki za info :) 
06 lipca 2023 23:01 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Poczytałam sobie własnie i wygląda obiecująco. Piszą, że o każdej porze roku mozna taki zabieg przeprowadzić. Mam cerę mieszaną i trochę problematyczną z tego względu. Może będzie dobry dla mnie ten zabieg. Jak piszesz, że ok i nie boli :) to się  wybiorę. Dzięki za info :) 

Warto ,myślę że będziesz zadowolona ?☺️
07 lipca 2023 06:38 / 3 osobom podoba się ten post
 Zazwyczaj z rana zostawiam internety w spokoju, ale dziś  chciałam zobaczyć ile rannych ptaszków już wstało 
Już zaczęłam dzien roboczy . Dzień dobry 
07 lipca 2023 06:57 / 3 osobom podoba się ten post
Witam.  Ja już nie śpię od 5 bo duchota nie dała spać mimo otwartych okien. Teraz popijam sobie kawkę plus kromeczka mojego chlebka z maselkiem.    Na 9 jadę do Nałęczowa na reha / masaze. Dziś gorąco ma być więc życzę Wam trochę chłodu. 
Miłego dnia opiekunkowo. 
07 lipca 2023 08:44 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo słońce już w oelni
07 lipca 2023 09:19 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ja już po śniadaniu z deserem . Teraz kawa przede mną. Ale od rana pracuje 
Wysprzatalam łazienkę łącznie z myciem ścian  .Muszę poprosić rodzinnego o jakiś lek na wstrzymanie , nie daje rady .
Dobrego spokojnego dnia 
07 lipca 2023 09:46 / 4 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich serdecznie i życzę miłego dnia wszystkim 
07 lipca 2023 11:02 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  witam i pozdrawiam serdecznie, życząc miłego dnia 
07 lipca 2023 15:17 / 1 osobie podoba się ten post
Hilfe! Wywołałam Blitzkrieg w nocniken  A nie byłoby tego, gdyby jedna pani nastawiła aparat słuchowy na właściwą częstotliwość. Nic to, słowo sie rzekło ,muszę się okopać. To do wieczora . Chiba  c.d.n.