Mars nie mysli,a wenus potrafi duzo tylko trzeba to z niej wydobyc bo sama nie mysli hihi
Mars nie mysli,a wenus potrafi duzo tylko trzeba to z niej wydobyc bo sama nie mysli hihi
A w ogole my tutaj bardzo generalizujemy.
No i osobiście ciągle czekam aż pojawi się przede mną taki co powali mnie z nóg :DDDDDDD
I ja jego :DDDDDDDD
Moja nadzieja nigdy nie umarła mimo melncholii, cynizmu, rozczarowań. Nadal chce mi się chcieć :)
A co to jest seks w dobrym wydaniu? Czami dobre wydanie to pzednie siedzenie samochodu,kiedy za 30min trzeba przywieść teściowej produkty na obiad,a czasami dobre wydanie to smaczna kolacja z mężem i mnóstwo czasu we własnym łóżku.A jeszcze kiedy indziej to nieznajomy przy barze czy kolega z klasy i sie urywacie na 2h.Czy dobre wydanie to 2 orgazmy jednego wieczoru? Czy zwyczajnie wspaniałe uczcie,a w myślach "kurcze będę to wspominać długo".Dla kazdej z nas dobre wydanie to co innego.Bo też lubimy inne "książki" :) A ja wolałabym policzyć moje klapy,bo tego było zdecydowanie mniej :)
Ja to chyba Wenusjanka wyemancypowana;)Uwielbiam elegancki minimalizm jako wystrój wnętrz,a bibelotów nie lubię.Jak to Kasia63 nazwała"durnostojek";)
Bardzo spodobała mi się ta nazwa:)
Tak szczerze mówiąc,nie wiem,czy chciałoby mi się tracić czas na oswajanie,no i jaki byłby tego efekt.A jak by mnie się nie spodobał:))).
Niech sobie ten Marsjanin pozostanie dziki i naturalny;)
Zastrzegam jednak,że taki pogląd jest spowodowany tym,że póki co,nie mam parcia na przywiązywanie kogokolwiek do siebie,ale...może mi się zmienić:)))
Jesli mowimy o Marsie,ktory ma rodzine to ciekawe jak tzaki maczo mysli czym nakarmic noworodka,czy jakie pieluchy kupic;kobieta mysli za wszystkich.Facetowi zawsze bedzie czegos brakowalo,zawsze bedzie chcial czegos wiecej.Nie mozna wszystkiego zwalac na barki kobiety,dlaczego to ona ma oswajac Marsjanina
http://www.youtube.com/watch?v=n9tjpcS-5CU
a to odp na filmiki Orima :))))))))))))
czyz to nie sa samcze teksty w ustach Wenus hihi Ciekawe,ze te sliczniejsze polowy maja tak samo a zarzekaja sie jak zaba blota hihi
Te same :)))))))
Mamy wreszcie tą możliwość w XXI w.
A co? Wolisz rozmemłane ciepłe kluchy wieszające się na ramieniu mężczyzny czy kobiety z własnym zdaniem? Albo nie - w łóżku z włąsnym zdaniem a na co dzień rozmemłane :DDDDDDDD
Tylko nie wiem czy takie istnieją bo to jak schizofrenia :)
prawo natury ha ha
Ja troszke wiec odstaje od maczo.po mleko jezdzilem do Brzegu ( tam produkowali) a po spiochy na Wegry bo to co mozna bylo w Polsce kupic to bylo szaro-niebieskie hihi.Nic nie zwalalem na barki Wenus,bo pralem i gotowalem pieluchy.Pampersy trzymalo sie na wrazie W.Widac na marsie tez sa rozne dzielnice hihi
tacy jak Ty Orim to sa wyjatki,moze teraz wraz z emancypacja kobiet jest ich troche wiecej,ale i tak wyjatki
hihi wiec zostane przy lozku i wlasnym zdaniu kobiet w tym wzgledzie.Na co dzien - hymmmm zjem na miescie ha ha
troche wyjatek,a troche samiec
hihi wiec zostane przy lozku i wlasnym zdaniu kobiet w tym wzgledzie.Na co dzien - hymmmm zjem na miescie ha ha