Kultura nie wyklucza głaskania:)Głaskanie nie wyklucza kultury:)
B.ciekawy artykuł nt głaskania właśnie:)Naukowy,żadne chichy śmichy.
http://www.focus.pl/artykul/przytulanie-gaskanie-dotyk-niezbdne-do-ycia
Kultura nie wyklucza głaskania:)Głaskanie nie wyklucza kultury:)
B.ciekawy artykuł nt głaskania właśnie:)Naukowy,żadne chichy śmichy.
http://www.focus.pl/artykul/przytulanie-gaskanie-dotyk-niezbdne-do-ycia
No, tak mam. Stety dla mojego tż, niestety dla koleżanek :) Ale ja lubię tego swojego milczka.Wolę konkrety niż "paplaninę". ;) i ciszę lubię.
Chodziło mi o wchodzenie w odbyt. Takiego głaskania nie lubię. Wolę wiedzieć jak nie mam racji. Robię coś źle, wolę wiedzieć. Nie darciem, histerią :D :D Wystarczy kulturalna rozmowa.
Bo milczeć we dwoje też trzeba umieć:):):)
Kasia, jak już cię mam na livie, to z innej beczki zapytam, wiesz może ( a ty dużo wiesz :) ) , co jest dobre na przebarwienia? na twarzy ,np od słońca czy od tab.anty ( hormonów) ? Masz może coś sprawdzonego i skutecznego? Ja smaruję się Bioliq, serum punktowe. Ale nie widzę poprawy.... :bezradny:
Z domowych sposobów napar z zielonej pietruszki i sok z cytryny,ale o kosmetyki to mnie nie pytaj,prawie nie używam,nie znam się za bardzo więc się wypowiadac nie śmiem:)Może coś z apteki byłoby skuteczniejsze od zwykłego kremu.Najlepiej to by chyba dermatolog zalecił ,bo wydaje mi się ,że dobranie leku czy nawet kosmetyku zależy od rodzaju przebarwień.Ale jak pisałam w tej dziedzinie żaden ze mnie autorytet:)Na forum duzo dziewczyn,któe w kosmetycznych tematach czują się jak ryba w wodzie-coś doradzą.Zapytaj w URODOWYM topiku jeszcze raz bo inaczej umknie:)
oki. Sprawdzę ten sok z cytryny. A przy okazji i w innym topiku. :aniolki:
Chodziło mi o wchodzenie w odbyt. Takiego głaskania nie lubię. Wolę wiedzieć jak nie mam racji. Robię coś źle, wolę wiedzieć. Nie darciem, histerią :D :D Wystarczy kulturalna rozmowa.
Darko coś ty narobił ??! po co majstrujesz przy tym awatarze ? wszak z "tamtym " Darkiem znacznie przyjemniej było pisać :-) Ja nie zoofilka :hihi:
Nie sam ,rozrzedzony z wodą .I sprawdz najpierw na wewnętrznej stronie przedramienia,tam gdzie skóra delikatniejsza czy uczulenia nie masz!Bo będzie na mnie!!!!:):):)
Tak wyglądam :D Zaraz wracam do Dudka :D :D
To jest właśnie różnica między tymi z Marsa a tymi z Wenus. Poważny temat a za chwilę Wenusjanki i przebarwieniach i kremie...szkoda...a taki ciekawy temat był...
Bo my podzielną uwagę mamy:)
My także... ale poważny temat nie przerywamy w połowie...no...chyba, że jest propozycja...to co innego...