Powitajki przy kawie 74

29 maja 2023 11:24 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

To tak jak i ja :-)
Już pajączka na plecy przymierzyłam,celulit rollerem pogonilam i aromaterapię też mam za sobą :lol2:. Wszystko w głowie oczywiście ?

Też taka pielęgnację wykonuje  Właśnie leżę do góry kołami  i  burze  sobie plan dnia . Na złość 
29 maja 2023 11:34 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Eee tam, liściom mata nie pomoże :-)

Ojej , taka Twiggy to ja nie jestem
Koscie
29 maja 2023 12:05 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Eee tam, liściom mata nie pomoże :-)

Kto wie ,?    Zależy czy liść dobrze skręcony 
29 maja 2023 12:43 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Kto wie ,?    Zależy czy liść dobrze skręcony :-)

Poczekajmy aż Canabis będzie w De legalny.

29 maja 2023 13:09 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Kto wie ,?    Zależy czy liść dobrze skręcony :-)

Jeszcze nie próbowałam,czas najwyższy chyba na takiego, skręconego liścia 
Zestarzeję się i będę żałowała że nie spróbowałam. I to całkiem serio,serio mówię 
29 maja 2023 16:07 / 2 osobom podoba się ten post
Ja używam  oleku z kopopii włóknistych CBD 30%.Sprawdzony sklep w Szczecinie , ul.Jagielońska 5 a
29 maja 2023 18:21 / 2 osobom podoba się ten post
Damessa

Ja używam  oleku z kopopii włóknistych CBD 30%.:super:Sprawdzony sklep w Szczecinie , ul.Jagielońska 5 a:-)

Super,ale ja bym chciała z takiego skręconego liścia zadymić 
29 maja 2023 18:28 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia chyba gdzieś pytała o wagę tej akumaty. Otóż jest leciutka,może pół kg waży? Na pewno mniej niż kilogram. Moja po złożeniu na pół idealnie mieści się w walizce.
Siostra ma taką krótszą, też z poduszką i była do niej w komplecie wygodna, płócienna torba. Ja chciałam tę dłuższą i do niej torby niestety nie ma.
29 maja 2023 18:29 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dusia chyba gdzieś pytała o wagę tej akumaty. Otóż jest leciutka,może pół kg waży? Na pewno mniej niż kilogram. Moja po złożeniu na pół idealnie mieści się w walizce.
Siostra ma taką krótszą, też z poduszką i była do niej w komplecie wygodna, płócienna torba. Ja chciałam tę dłuższą i do niej torby niestety nie ma.

Tak pytałam , dziekuje za info. 
29 maja 2023 22:45 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Jeszcze nie próbowałam,czas najwyższy chyba na takiego, skręconego liścia :-)
Zestarzeję się i będę żałowała że nie spróbowałam. I to całkiem serio,serio mówię :lol1:

Gusiu , pojedziemy do Hawany to będziemy same sobie skręcały liście .I to na udzie 
29 maja 2023 22:52 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

A ja już zamówiłam, Jutro mam odebrać przedylkey 

Nie wiem czy mi się przyda ,,? Byłam kiedyś pociągiem przyjaźni w Moskwie , może za kontakty z obcą cywilizacja będę pociągnięta do odpowiedzialności 
Wpływu nie miałam 
Wylosowalam wycieczkę i pojechałam .
29 maja 2023 22:54 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Poczekajmy aż Canabis będzie w De legalny.

A w Polsce? Może i ja się zalapie 
30 maja 2023 07:14 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Słońce ☀️ gdzie jesteś?
Miłego i dobrego dnia opiekunkowo. 
30 maja 2023 07:35 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo słońce w Dusseldorfie zapraszam 
Ale mimo słońca zimno . 6 stopni
30 maja 2023 07:58 / 5 osobom podoba się ten post
Witam!  Za oknem  ptaki, słońce  i samochody.Miasto budzi się. Fajnego dzinka życzę