To tak jak i ja :-)
Już pajączka na plecy przymierzyłam,celulit rollerem pogonilam i aromaterapię też mam za sobą :lol2:. Wszystko w głowie oczywiście ?

To tak jak i ja :-)
Już pajączka na plecy przymierzyłam,celulit rollerem pogonilam i aromaterapię też mam za sobą :lol2:. Wszystko w głowie oczywiście ?
Eee tam, liściom mata nie pomoże :-)
Eee tam, liściom mata nie pomoże :-)
Kto wie ,? Zależy czy liść dobrze skręcony :-)
Kto wie ,? Zależy czy liść dobrze skręcony :-)
Ja używam oleku z kopopii włóknistych CBD 30%.:super:Sprawdzony sklep w Szczecinie , ul.Jagielońska 5 a:-)
Dusia chyba gdzieś pytała o wagę tej akumaty. Otóż jest leciutka,może pół kg waży? Na pewno mniej niż kilogram. Moja po złożeniu na pół idealnie mieści się w walizce.
Siostra ma taką krótszą, też z poduszką i była do niej w komplecie wygodna, płócienna torba. Ja chciałam tę dłuższą i do niej torby niestety nie ma.
Jeszcze nie próbowałam,czas najwyższy chyba na takiego, skręconego liścia :-)
Zestarzeję się i będę żałowała że nie spróbowałam. I to całkiem serio,serio mówię :lol1:
Dusia chyba gdzieś pytała o wagę tej akumaty. Otóż jest leciutka,może pół kg waży? Na pewno mniej niż kilogram. Moja po złożeniu na pół idealnie mieści się w walizce.
Siostra ma taką krótszą, też z poduszką i była do niej w komplecie wygodna, płócienna torba. Ja chciałam tę dłuższą i do niej torby niestety nie ma.
Poczekajmy aż Canabis będzie w De legalny.