Ja też znalazłam na allegro właśnie taha. Dziękuję . Kupię sobie. Może mnie przestanie boleć głowa.
Ja też znalazłam na allegro właśnie taha. Dziękuję . Kupię sobie. Może mnie przestanie boleć głowa.
Nawet gdzieś zdjęcie wystawiałam. Pomaga na wiele rzeczy :-). Na kręgosłup,migreny,pobudza krążenie,to taki rodzaj akupunktury. Na pewno wpływa na jakość snu. Ja co prawda problemów ze snem nie miałam,ale czytałam po nocach a teraz zasypiam przed 23cią.
Dusiu,upewnij się że oryginalna. Wiesz,chodzi o to z jakich materiałów jest zrobiona. No i polski produkt a nie chińszczyzna.Ja kupiłam w sklepie na akumata.pl. Nazywa się Długa mata do akupresury z poduszką. Właśnie zajrzałam na stronę i widzę że są w promocji. Jest też blog,na tej stronie,z różnymi ciekawostkami. Ja kupiłam sobie jeszcze szczotkę do masażu na sucho. Qrcze,drapie, albo się jeszcze nie przyzwyczaiłam,ale działa lepiej niż najlepszy pilling ?
Pozdrawiam ekipę pracującą ?
Ooo coś nowego ,może też sobie kupię ? Kości od czasu do czasu dają znać, że je mam
:bzy_bzy:
Tak jak napisałam wcześniej,zajrzyj na akumata.pl , dowiesz się więcej o tej macie tortur :-)
Już z samego rana zajrzałam
.Od patrzenia nic nie bolało :lol3:
Dzień dobry Opiekunkowo:-) po wczorajszlych wojażach wszystkie liście się odzywają Może też czas na matę?
Udanego pfingstowania:moje_wakacje: