Odpuść. Ona próbuje Twoja cierpliwość. Spacery są zdrowe dla serca i ciala. Dobre buty do marszów i można spacerować. ?
Odpuść. Ona próbuje Twoja cierpliwość. Spacery są zdrowe dla serca i ciala. Dobre buty do marszów i można spacerować. ?
Spacery ok ale nie w ukropie.... ,?
Dokładnie.Przerwa tylko godzinę,usiadłam w cieniu,to mi kazała wywalić papiery do kontenera i tak w kółko Macieju.
Dokładnie.Przerwa tylko godzinę,usiadłam w cieniu,to mi kazała wywalić papiery do kontenera i tak w kółko Macieju.
Ustal z rodziną wspólnie i z seniorka jak kumata jakiś plan dnia. Powiedz, że te spacery w upał i dla niej są niebezpieczne.
Maluda czy nie jest tak , że łapiesz pierwsze wolne zlecenie bez zastanowienia? Zmienniczki tam nie było żeby z nią wcześniej porozmawiać ?
Duża dziewczynka,porwać się raczej nie dała a telefon raz wykąpany może szwankować ale,jak pisała,ma jeszcze laptopa.
Może policjanci byli przystojni? Zgubiła telefon? Oby nic się nie stało.
Witam! Jestem cała i zdrowa:-)zrobiłam sobie mały reset! Czasu dla siebie mam jeszcze wiecej.Plusy braku telefonu to przeczytana książka :super:pisać mi się nie chcialo ale poczytywałam Was:kwiatek dla ciebie:Dzisiaj poda drobny deszczk ale temp.30 st Byłam poszaleć w ,, Globus '' i przytuliłam cudeńko od Coco....rozpieszczania ciąg dalszy:piekna:Miłego popołudnia kochani:buziaki2:
Cieszę się bardzo :-) A telefon już działa ?
Rozmawiałam,miała tak samo.
jamby działał to bys pierwsza wiedziła:-):aniolki: naprawa znacznie przekroczy wartosc mojego staruszka...on i tak juz ma zajete miejsce w kolejce do salonu tele.