Powitajki przy kawie 73

25 stycznia 2023 10:19 / 3 osobom podoba się ten post
Brzydko piszesz.Po co to ?   
25 stycznia 2023 10:24 / 5 osobom podoba się ten post
Malgi

Witam środowo:chaplin:
Dziś ciąg dalszy wizyt dzieci seniorki - dla mnie to już jest trochę męczące:strach przed noca:
Mam nadzieję, że mimo przeziębienia jutro seniorka pojedzie do przedszkola i będę miała swoje wolne:wiezienie:
Miłego dnia wszystkim:angel1:

Gosia pamiętasz mozah ? Mam z nią cały czas kontakt .Wróciła ze Szwajcarii gdzie parę ładnych lat pracowała 
Szkoda,.że nie może zalogować  się na forum  ( może moderator pomoże ) 
Fajnie przyrodę opisywała a i o opiece umiała coś napisać dowcipnie 
Pozdrawia wszystkich znajomych i nieznajomych .Podziękowałam w naszym  irnieniu 
25 stycznia 2023 15:15 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

Gosia pamiętasz mozah ? Mam z nią cały czas kontakt .Wróciła ze Szwajcarii gdzie parę ładnych lat pracowała 
Szkoda,.że nie może zalogować  się na forum  ( może moderator pomoże ) 
Fajnie przyrodę opisywała a i o opiece umiała coś napisać dowcipnie 
Pozdrawia wszystkich znajomych i nieznajomych .Podziękowałam w naszym  irnieniu :-)

Pewnie, że pamiętam. Pozdrów ją od nas
25 stycznia 2023 15:18 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Brzydko piszesz.Po co to ?  :-( 

Ciekawe czy sam się usunął, czy moduś go zablokował?
Ale już Luke może spokojnie wrócić.
25 stycznia 2023 15:23 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Zdarzylam  przeczytać . Dali mu porządną reprymendę i chyba dostał bana 
Ale to chyba żyworódka  zamelduje się znów . 
25 stycznia 2023 15:27 / 5 osobom podoba się ten post
Malgi

Zablokowali go admin. Przez pomyłkę i mnie ??? i przepraszali mnie na meilu. ???
25 stycznia 2023 15:32 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Zablokowali go admin. Przez pomyłkę i mnie ??? i przepraszali mnie na meilu. ???

Dusia pisz co w trawie piszczy 
25 stycznia 2023 15:35 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

A co ? Czepiał się Luke ?  
25 stycznia 2023 15:35 / 6 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dusia pisz co w trawie piszczy :serce:

Wszystko ok. Babka jeszcze żyje. Pfkege obsługę robi. Dziadek też . Dziś miał chemię i ze względu na to że anemia i hemoglobiny tylko 7 do piątku zostaje w szpitalu . Takie info  dostałam od niego i będę gospodarzyć z babka sama. Kasa leży w znanym miejscu jakby co , sklepy blisko, w domu ciepło, coś się ugotuje, dziś wysprzatalam i mam spokój. 
25 stycznia 2023 15:42 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Wszystko ok. Babka jeszcze żyje. Pfkege obsługę robi. Dziadek też . Dziś miał chemię i ze względu na to że anemia i hemoglobiny tylko 7 do piątku zostaje w szpitalu . Takie info  dostałam od niego i będę gospodarzyć z babka sama. Kasa leży w znanym miejscu jakby co , sklepy blisko, w domu ciepło, coś się ugotuje, dziś wysprzatalam i mam spokój. 

No to luzik  masz.Cieszę się 
25 stycznia 2023 15:46 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Kiedyś dawno temu założyłam  taki temat " Dla tych co mają doła," bardzo przeżywałam choroby podopiecznych i swoją bezsilność . Trzeba było czasu  żeby wszystko poukładać w głowie 
 Muszę jednak przyznać, że jestem bardzo obowiązkowa i wrażliwa na czyjś ból .Sama często w opiece cierpię fizycznie jak już nic zrobić nie mogę . I chociaż obecnie jest mi dużo lżej , to  potrzebowałam sporo czasu 

25 stycznia 2023 15:47 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witaj Dusiu ?
Fajnie że jesteś ?
Już zaczęłyśmy zbierać podpisy pod petycją w sprawie Twojego powrotu ?
25 stycznia 2023 15:50 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Witaj Dusiu ?
Fajnie że jesteś ?
Już zaczęłyśmy zbierać podpisy pod petycją w sprawie Twojego powrotu ?

Trochę że złamaniem prawa .Głosowanie na dwie ręce 
25 stycznia 2023 15:55 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Trochę że złamaniem prawa .Głosowanie na dwie ręce :lol3:

Malgi to chyba jeszcze nogi dodała 
25 stycznia 2023 15:57 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Malgi to chyba jeszcze nogi dodała :lol2:

To już kryminał