Powitajki przy kawie 73

26 stycznia 2023 07:20 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Dwa dni tylko z seniorka.  Niby senior nie wymagający ale popristu denerwujący . Ostatnio nawet pokazał środkowy palec Pflege . No nie będę się wyrażać co o tym pomyślałam ale brak kultury . Dobrze , że on nie wie co o nim sądza bo by się strasznie zdziwił. 
No cóż charakter to on ma. 
Pije sobie kawkę czekam na Pfkege a potem się zobaczy. Może do rewe się wybiorę. 
Póki co spokojnego dnia. 
26 stycznia 2023 07:49 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry szybciutko bo ja już przed gabinetem lekarskim znowu trzęsę portkami ☹
Trzymajcie kciuki. 
Dobrego dnia życzę 
26 stycznia 2023 07:50 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień doberek opiekunkowo wszystkim miłego i spokojnego dzionka 
26 stycznia 2023 07:50 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie 
26 stycznia 2023 08:03 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry szybciutko bo ja już przed gabinetem lekarskim znowu trzęsę portkami ☹
Trzymajcie kciuki. 
Dobrego dnia życzę :angel3:

26 stycznia 2023 08:06 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzień dobry. :-) Dwa dni tylko z seniorka. :radosc1: Niby senior nie wymagający ale popristu denerwujący . Ostatnio nawet pokazał środkowy palec Pflege . No nie będę się wyrażać co o tym pomyślałam ale brak kultury . Dobrze , że on nie wie co o nim sądza bo by się strasznie zdziwił. :zaskoczenie1:
No cóż charakter to on ma. 
Pije sobie kawkę czekam na Pfkege a potem się zobaczy. Może do rewe się wybiorę. 
Póki co spokojnego dnia. 

Może dłużej  zostanie  w szpitalu. Moj poprzedni  PDP poszedł  na trzy dni a został  16.
26 stycznia 2023 08:09 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo ?
26 stycznia 2023 08:21 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

Może dłużej  zostanie  w szpitalu. Moj poprzedni  PDP poszedł  na trzy dni a został  16.:-):super:

No tęsknić to ja nie będę. Sory że jestem szczera ale taka jest prawda. Póki co narazie do jutra . 
26 stycznia 2023 08:39 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

No tęsknić to ja nie będę. Sory że jestem szczera ale taka jest prawda. Póki co narazie do jutra . 

26 stycznia 2023 09:20 / 8 osobom podoba się ten post
Zapomniałam się przywitaćDzień dobry 
26 stycznia 2023 11:25 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  - fajna pogoda ,obiad podszykowany , od rana sprzątałam. I taki to mój czwartek .
Gusiu bądź dzielna, wszystko będzie bardzo dobrze .
Dobrego dnia  
26 stycznia 2023 13:33 / 8 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dzień dobry  - fajna pogoda ,obiad podszykowany , od rana sprzątałam. I taki to mój czwartek .
Gusiu bądź dzielna, wszystko będzie bardzo dobrze .
Dobrego dnia  :radosc1::kwiatek dla ciebie2::kwiatek dla ciebie1:

Dziękuję 
Poszło dobrze, nie kopałam ,nie płakałam chociaż zastrzyk ze znieczuleniem bolał trochę ☹
Później nic nie czułam, nie bolało a bałam się bardzo. Dopiero jak zeszłam z łóżka to zaczęłam cała dygotać,aż  zęby  dzwoniły 
Telepało mnie tak dłuższy czas. Teraz znów mam pietra że znieczulenie odejdzie i będzie bolało. Jakby co, to Apap Extra przygotowany 
Za dwa tygodnie na zdjęcie szwów 
26 stycznia 2023 15:38 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dziękuję :aniolki:
Poszło dobrze, nie kopałam ,nie płakałam chociaż zastrzyk ze znieczuleniem bolał trochę ☹
Później nic nie czułam, nie bolało a bałam się bardzo. Dopiero jak zeszłam z łóżka to zaczęłam cała dygotać,aż  zęby  dzwoniły :lol1:
Telepało mnie tak dłuższy czas. Teraz znów mam pietra że znieczulenie odejdzie i będzie bolało. Jakby co, to Apap Extra przygotowany :lol1:

26 stycznia 2023 15:39 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dziękuję :aniolki:
Później nic nie czułam, nie bolało a bałam się bardzo. Dopiero jak zeszłam z łóżka to zaczęłam cała dygotać,aż  zęby  dzwoniły :lol1:
Telepało mnie tak dłuższy czas. Teraz znów mam pietra że znieczulenie odejdzie i będzie bolało. Jakby co, to Apap Extra przygotowany :lol1:

26 stycznia 2023 17:39 / 10 osobom podoba się ten post
Witam wieczorkiem? Po rundzie w plenerze z Seniorką i jej kumplem rolatorem .Słońca brak lecimy na D3 ,drzewa łyse szaro,buro i ponuro.Ja chce do lata piechotą czy tam czymkolwiek
Miłego jeszcze czwartku ?