:serce:
:serce:
Witam środowo:chaplin:
Dziś ciąg dalszy wizyt dzieci seniorki - dla mnie to już jest trochę męczące:strach przed noca:
Mam nadzieję, że mimo przeziębienia jutro seniorka pojedzie do przedszkola i będę miała swoje wolne:wiezienie:
Miłego dnia wszystkim:angel1:
Dzień dobry, możecie już zwolnić kciuki, zabieg przeniesiony na jutro ☹
Czwartek rano,tak jak dzisiaj ,kciuki proszę trzymajcie .
I zawiedziona jestem, bo strach podwójny, i zadowolona, bo doktor zrobi mi na NFZ, więc kasa w kieszeni zostanie. Ponieważ doktor nie ma gabinetu prywatnego, odpłatnie wykonuje badania i zabiegi dla osób nieubezpieczonych w Polsce. Ale moja synowa która jest jego pacjentką(ona z tych co to ciągle coś usuwają, zawsze kiedy jest w Polsce to biegnie do tego lekarza ?), nie mogła o tym wiedzieć a ja tym bardziej. Pan doktor myślał , że ja też "zagraniczna "jak synowa,która mnie z nim umówiła,a tu przyszła polska emerytka :-)
Czekam teraz na moją rodzinną żeby skierowanie dała i dalej będę trzęsła portkami aż do jutra.
Przyjemnego, dobrego dnia życzę :najlepszego3:
Dzień dobry
Obudziłam się ?
I to już jest powód do radości :radosc1:
Wstałam z łóżka o własnych siłach ?
Radość mnożę razy dwa :radosc1::radosc1:
Wszystkim życzę miłego i spokojnego dnia, oraz wielu powodów do zadowolenia, nawet jak pozornie ich nie ma, to w zwykłej szarzyźnie dnia codziennego można z łatwością ich się doszukać :najlepszego3:
Słoneczka u mnie brak, już kolejny dzień taki posępny, raczej pasujący do listopada niż do stycznia, ale dnia przybywa i wiosna coraz bliżej :-):-):-)
Super postawa:-)Też tak myślę :taniec2: