Powitajki przy kawie 73

24 stycznia 2023 22:51 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

:serce:

Nic się nie bój ,nic nie boli znieczulenie jak zwykły zastrzyk  .Szwy weg po tygodniu zazwyczaj .Potem trochę boli jak przestanie działać znieczulenie.  Trzymam kciuki ?Dobranoc  Wam bom padnięta po dzisiejszym wolnym ☺
25 stycznia 2023 05:18 / 5 osobom podoba się ten post
Witam środowo
Dziś ciąg dalszy wizyt dzieci seniorki - dla mnie to już jest trochę męczące
Mam nadzieję, że mimo przeziębienia jutro seniorka pojedzie do przedszkola i będę miała swoje wolne
Miłego dnia wszystkim
25 stycznia 2023 05:24 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

Witam środowo:chaplin:
Dziś ciąg dalszy wizyt dzieci seniorki - dla mnie to już jest trochę męczące:strach przed noca:
Mam nadzieję, że mimo przeziębienia jutro seniorka pojedzie do przedszkola i będę miała swoje wolne:wiezienie:
Miłego dnia wszystkim:angel1:

25 stycznia 2023 05:31 / 5 osobom podoba się ten post
Doberek srodowo.Poprzedni post mi wcieło, więc szybko się witam i zmykam na kawę.
25 stycznia 2023 07:14 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry trza się wynurzyć z pod pierzyny  

Dobrego dnia 
25 stycznia 2023 07:47 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo 
25 stycznia 2023 07:51 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Obudziłam się ?
I to już jest powód do radości 
Wstałam z łóżka o własnych siłach ?
Radość mnożę razy dwa 
Wszystkim życzę miłego i spokojnego dnia, oraz wielu powodów do zadowolenia, nawet jak pozornie ich nie ma, to w zwykłej szarzyźnie dnia codziennego można z łatwością ich się doszukać 
Słoneczka u mnie brak, już kolejny dzień taki posępny, raczej pasujący do listopada niż do stycznia, ale dnia przybywa i wiosna coraz bliżej
25 stycznia 2023 08:27 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, możecie już zwolnić kciuki, zabieg przeniesiony na jutro ☹
Czwartek rano,tak jak dzisiaj ,kciuki proszę  trzymajcie . 
I zawiedziona jestem, bo strach podwójny, i zadowolona, bo doktor zrobi mi na NFZ, więc kasa w kieszeni zostanie. Ponieważ doktor nie ma gabinetu prywatnego, odpłatnie wykonuje badania i zabiegi dla osób nieubezpieczonych w Polsce. Ale moja synowa która jest jego pacjentką(ona z tych co to ciągle coś usuwają, zawsze kiedy jest w Polsce to biegnie do tego lekarza ?), nie mogła o tym wiedzieć a ja tym bardziej. Pan doktor myślał , że ja też "zagraniczna "jak synowa,która mnie z nim umówiła,a tu przyszła polska emerytka 
Czekam teraz na moją rodzinną żeby skierowanie dała i dalej będę trzęsła portkami aż do jutra. 
Przyjemnego, dobrego dnia życzę 
25 stycznia 2023 08:32 / 2 osobom podoba się ten post
Trzymaj mi kolejkę 
25 stycznia 2023 08:37 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry, możecie już zwolnić kciuki, zabieg przeniesiony na jutro ☹
Czwartek rano,tak jak dzisiaj ,kciuki proszę  trzymajcie . 
I zawiedziona jestem, bo strach podwójny, i zadowolona, bo doktor zrobi mi na NFZ, więc kasa w kieszeni zostanie. Ponieważ doktor nie ma gabinetu prywatnego, odpłatnie wykonuje badania i zabiegi dla osób nieubezpieczonych w Polsce. Ale moja synowa która jest jego pacjentką(ona z tych co to ciągle coś usuwają, zawsze kiedy jest w Polsce to biegnie do tego lekarza ?), nie mogła o tym wiedzieć a ja tym bardziej. Pan doktor myślał , że ja też "zagraniczna "jak synowa,która mnie z nim umówiła,a tu przyszła polska emerytka :-)
Czekam teraz na moją rodzinną żeby skierowanie dała i dalej będę trzęsła portkami aż do jutra. 
Przyjemnego, dobrego dnia życzę :najlepszego3:

Jutro też będziem  trzymać 
 Spokojnie wezmę się za obiad , myślałam jak go zrobię bez użycia kciuków .
25 stycznia 2023 08:47 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 
25 stycznia 2023 08:50 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry!
25 stycznia 2023 09:15 / 4 osobom podoba się ten post
Kika67

Dzień dobry 
Obudziłam się ?
I to już jest powód do radości :radosc1:
Wstałam z łóżka o własnych siłach ?
Radość mnożę razy dwa :radosc1::radosc1:
Wszystkim życzę miłego i spokojnego dnia, oraz wielu powodów do zadowolenia, nawet jak pozornie ich nie ma, to w zwykłej szarzyźnie dnia codziennego można z łatwością ich się doszukać :najlepszego3:
Słoneczka u mnie brak, już kolejny dzień taki posępny, raczej pasujący do listopada niż do stycznia, ale dnia przybywa i wiosna coraz bliżej :-):-):-)

Super postawaTeż  tak myślę 
25 stycznia 2023 09:45 / 2 osobom podoba się ten post
Damessa

Super postawa:-)Też  tak myślę :taniec2:

25 stycznia 2023 10:06 / 2 osobom podoba się ten post
Nie wiem czy łomen czy omen ale "co ma być to będzie ",bo choć się odwlekło to nie odwlekło ?