Powitajki przy kawie 73

04 kwietnia 2023 22:27 / 4 osobom podoba się ten post
A człowiek się martwi że ma 5kg wiecej
04 kwietnia 2023 22:38 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Przy takiej otyłości trzeba działać wspólnie z lekarzem. Nie wydaje mi się że aż tak schudnie,że fałdy skóry będą wisiały

Jedna znajoma schudła tak, że potem miała operację usunięcia nadmiaru skóry z podbrzusza,
04 kwietnia 2023 22:38 / 6 osobom podoba się ten post
Witam wieczorową porą. Zaganiana jestem i to wcale nie świątecznymi przygotowaniami. Nerwówka z tym moim telefonem. Był tak załadowany i na dodatek spierdzielony,że nie było możliwości żeby przesłać dane na nowy telefon ☹️. Całe szczęście że kontakty i pocztę udało się przenieść. Niestety,wszystko inne poszło się pier...,no w pin.u poszłooo... Mam prośbę do wszystkich,którzy mają na mnie prywatne namiary. Odezwijcie się proszę,choćby blablabla na VhatsAppie. Aplikacja już zainstalowana. Tina,Ciebie proszę,bo,niestety,wcięło mi naszą ostatnią korespondencję☹️. Nie chce mi się dzisiaj już dłużej grzebać w nowym telefonie,poinstalowałam to co najważniejsze i na dzisiaj finito. Jutro też jest dzień?. 
04 kwietnia 2023 22:39 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

Jedna znajoma schudła tak, że potem miała operację usunięcia nadmiaru skóry z podbrzusza,

Ale schudła,a to chyba było dla niej najważniejsze
04 kwietnia 2023 22:40 / 4 osobom podoba się ten post
Tamara

A człowiek się martwi że ma 5kg wiecej

Ja tam bym się nie martwiła,byle zdrową być
04 kwietnia 2023 22:44 / 3 osobom podoba się ten post
Tamara

Tak, ona ogląda i podala dalej. Problem w tym że jak gadka o stawce..to tak jakby niższa (bo z psem.. ), zawsze firmy próbują wysepic więcej dla siebie.Koniec końców będzie musiała się zgodzić, inaczej nie wyjedzie.

04 kwietnia 2023 22:54 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

https://dobrasztela.pl/oferta/71419

05 kwietnia 2023 03:43 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry to Ty Gusiu ? Widzę.
05 kwietnia 2023 03:48 / 4 osobom podoba się ten post
Kot niecnota  wrócił.do domu i mnie zbudził 
Teraz muszę się chwilkę po męczyć i usnę 
 Przyjdzie taki obibok i puka w szybę . Jeden jest taki cwany .Puka aż  mu otworzę.
Chyba przeniose się na piętro  Ciekawe co wtedy zrobi 
05 kwietnia 2023 04:19 / 4 osobom podoba się ten post
Ziewam a to sygnał , że czas wyluzować, będę spala . 
05 kwietnia 2023 06:19 / 5 osobom podoba się ten post
05 kwietnia 2023 06:31 / 5 osobom podoba się ten post
Witam środowo
Środa minie - tydzień zginie
Miłego dnia wszystkim
05 kwietnia 2023 06:34 / 6 osobom podoba się ten post
Gusia29

Witam wieczorową porą. Zaganiana jestem i to wcale nie świątecznymi przygotowaniami. Nerwówka z tym moim telefonem. Był tak załadowany i na dodatek spierdzielony,że nie było możliwości żeby przesłać dane na nowy telefon ☹️. Całe szczęście że kontakty i pocztę udało się przenieść. Niestety,wszystko inne poszło się pier...,no w pin.u poszłooo..:nerwowa1:. Mam prośbę do wszystkich,którzy mają na mnie prywatne namiary. Odezwijcie się proszę,choćby blablabla na VhatsAppie. Aplikacja już zainstalowana. Tina,Ciebie proszę,bo,niestety,wcięło mi naszą ostatnią korespondencję☹️. Nie chce mi się dzisiaj już dłużej grzebać w nowym telefonie,poinstalowałam to co najważniejsze i na dzisiaj finito. Jutro też jest dzień?. 

Już się zameldowalam. Wczoraj nie wchodziłam wieczorem na forum bo już spałam ?.
No i dzień dobry rodacy i do pracy 
05 kwietnia 2023 06:54 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Witam wieczorową porą. Zaganiana jestem i to wcale nie świątecznymi przygotowaniami. Nerwówka z tym moim telefonem. Był tak załadowany i na dodatek spierdzielony,że nie było możliwości żeby przesłać dane na nowy telefon ☹️. Całe szczęście że kontakty i pocztę udało się przenieść. Niestety,wszystko inne poszło się pier...,no w pin.u poszłooo..:nerwowa1:. Mam prośbę do wszystkich,którzy mają na mnie prywatne namiary. Odezwijcie się proszę,choćby blablabla na VhatsAppie. Aplikacja już zainstalowana. Tina,Ciebie proszę,bo,niestety,wcięło mi naszą ostatnią korespondencję☹️. Nie chce mi się dzisiaj już dłużej grzebać w nowym telefonie,poinstalowałam to co najważniejsze i na dzisiaj finito. Jutro też jest dzień?. 

Moje namiary masz w moim profilu, jak będzuesz potrzebować
05 kwietnia 2023 07:02 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  już środek tygodnia, witam i pozdrawiam serdecznie