24 stycznia 2023 09:43 / 5 osobom podoba się ten post
MleczkoDzień dobry ja już po godzinnym marszu czekam w kolejce do lekarza rodzinnego . Dawno , dawno temu częściej chodziłam przez miasto pieszkom:-) teraz częściej idę w pola i lasy .Ciasno, duży ruch samochodowy,
błoto po śniegowe .Ogólnie brzydko .Jestem trzecia w kolejce, wszyscy w maskach.Ludzie ze sobą nie rozmawiają ,bo nie wiadomo kto jest kto :-)
Dobrego dnia :-)
Zachorzałaś czy kontrolna wizyta u lekarza?
Ja jutro raniutko mam wizytę u chirurga onkologa. Nie nie, spokojnie, wszystko dobrze, wytnę sobie coś na plecach?.
No niestety, z wiekiem pieprzyk który kiedyś były ozdobą?, teraz sprawia że nie czuję się komfortowo ☹.
Sama co prawda nie muszę go oglądać, ale latem zakrywam . Chciałabym jeszcze przez jakiś czas, w czasie upałów, ponosić sukienki na ramiączkach czy trochę więcej pleców odkryć,albo na plaży lub basenie nie myśleć o tym "cycku " nad łopatką ?.
Dojrzałam do tego ,żeby się go pozbyć. Mam pietra bo w życiu nie miałam nic wycinane, szyte, złamane, pęknięte,w szpitalu tylko dzieci rodziłam albo innych odwiedzałam.
Jutro zabieg w przychodni ale prywatnie. Ponieważ to tylko ze względów estetycznych,nie ma na NFZ,trzeba będzie zabulić. Trzymajcie za mnie kciuki jutro o 8ej rano, bo chociaż w znieczuleniu, to zastrzyków też się boję ☹