Mija w domciu. Spokojniej już. Pewnie sprawy wyjaśnione . Byly łzy ale już lepiej to wygląda...z każdym dniem spoglądam na tę sprawę inaczej i coś jest zawsze po cos...żeby zrozumieć co w życiu ważne. ? :bezradny:
Mija w domciu. Spokojniej już. Pewnie sprawy wyjaśnione . Byly łzy ale już lepiej to wygląda...z każdym dniem spoglądam na tę sprawę inaczej i coś jest zawsze po cos...żeby zrozumieć co w życiu ważne. ? :bezradny:
Dbaj o siebie :aniolki:
Mija niedziela, przedostatnia na zleceniu.
Wzruszyłem się, nie tylko ja, tą fotografią.
To Anże Lanisek, który dzięki absencji Dawida Kubackiego w ostatnich konkursach, wyprzedził Polaka i zajął trzecie miejsce. Uważa, że jemu to podium się uczciwie nie należało. Dawid zakończył sezon wcześniej, gdyż musiał zjechać wcześniej do ciężko chorej żony.
Słoweński skoczek wziął ze sobą na podium makietę Dawida.
Piękny gest, nieprawda? :-)
Oj, co Wam powiem, to Wam powiem... :mycie podlogi: ale się dziś narobiłem :-( na fakcie...
:smiech3:
Zmieniłem im pościel, chociaż babcia nic nie mówiła. Uprzątnąłem mieszkanko, jej pokój, schody, stołowy, kuchnię i korytarz i biuro Bodo. No i łazienki trzy. Dwie godzinki, tak kompleksowo, ale z przerwami. Jeszcze pokoik na dole, bo ma jakaś szwagierka przyjechać, nie wiem kiedy. Jutro powlekę świeżą pościel, bo będzie nocować. Syn z dziećmi zawitają w niedzielę. A zakupy z Bodo robimy w sobotę. Tak zarządził, pytawszy się wcześniej o moje zdanie.
Przy kolacji on się z nią lekko posprzeczał, bo jutro babcia nie je ryby, w święta mięska nie zje, haha. To stanęło na tym, że ekstra dla niej zrobię jutro naleśniki z nutellą :gotuje: a nam rybkę. Pdp dziś też nie zadowolony specjalnie z menu. To pytam się, kto kupił tortellini... Nie wiem. Taka gadka :smiech3:
Trzeba zaraz ruszyć d..ę i podejść do Lidla, jakąś czekoladę albo czipsy sobie kupić. Bo jutro wszędzie wszystko pozamykane, ale o tym chyba wiecie. Poza niektórymi piekarniami, jak to w Niemczech.