Kiedyś też tak lubiłam jeździć, teraz dłuższe podróże są dla mnie męczące. Już bym się nie dała namówić na Chorwację autem :-)
Kiedyś też tak lubiłam jeździć, teraz dłuższe podróże są dla mnie męczące. Już bym się nie dała namówić na Chorwację autem :-)
Mała ma infekcję wirusową. Na razie bez antybiotyku, tylko uważać na gorączkę, jeśli będzie nie do zbicia to schładzanie w temp wody nieco nizszej od temp. ciała. Sposób skuteczny, żadne czary mary. Najgorzej jak się nie wie i się zapomni, toteż młodzi wysłuchali uważnie co ma doktórka do powiedzenia. Michałek na razie ok. Jeżeli mu się w ciągu 2 dni nic nie objawi, to już będzie zdrowy.
Po obiadokolacji która się odbyła w domu a ofiarą była karkówka w kapuście. Czekam na posłanca :kontuzja: od bauera z jajkami i mlekiem . Oraz woła mnie zamrażarka z otchłani. Muszę wywalić przeterminowaną pitce , ale dziś się nie przemogę . Może w weekend :dwa piwa:
Zdrowia:aniolki:
Dziękuję Dorotko , już jest dobrze, tylko młodzi rodzice trochę zmęczeni. Przyznam się bez bicia że byłam zaniepokojona . Wędrówki mi dobrze zrobiły.
Tutaj od razu się z wami przywitam i powiem dobranoc.
Na dobry sen i jutro. Jedna z moich ulubionych.
Całe szczęście, że się poprawiło. Dużo sił dla rodziców :aniolki:
Są, ale zajęci :) Może ktoś chce przepis na bułeczki ? :oczko:
Ja chętnie przepis przygarnę, co to za bułeczki? :)
Oj, jeszcze nie koniec atrakcji. Chyba jakaś alergia się objawiła. Testy jak skończy wnuczka roczek. Daje rodzicom trochę popalić. Syn trochę zdezorientowany, mało komunikatywny. Czasem coś tam z siebie wyrzuci . Skoczę w piątek do Polski i w poniedziałek wrócę. Temat już ogarnięty, bilety zabukowane, bo mnie nerw zezre.