Wiadomości meteo!U mnie i padało i grzmiało i luft w sam raz na spacery, ale póki co robota czeka,nic za darmo?No to miłego dnia.Dwie fotki zapodaje :Łyska zwyczajna (chyba)i Kot nadzwyczaj ciekawski?

Wiadomości meteo!U mnie i padało i grzmiało i luft w sam raz na spacery, ale póki co robota czeka,nic za darmo?No to miłego dnia.Dwie fotki zapodaje :Łyska zwyczajna (chyba)i Kot nadzwyczaj ciekawski?
Witam i pozdrawiam :kwiatek dla ciebie1::kawa1:
Też popadało i powietrze już jest super.
Dziś spokojny dzionek, jak zawsze tutaj.
Miłego dnia:buziaki2:
Aha, bym zapomniał... Z cyklu... Poszukiwany, poszukiwana...
Ten oto synek wyszedł z domu przed czterdziestoma pięcioma laty:-( ...
Ale wrócił. Zawsze wracał. A teraz błąka się po Badenii:smiech3:
Nosz aksamitkę do białej bluzki na apel mi podprowadziłes ?
Fotki super,a kot pewnie z centralnej Polski??
Fotki super,a kot pewnie z centralnej Polski??
Witam w niedzielę :chaplin:
Pogoda super, w nocy lekko popadało.
Dziadka już nie ma wśród żywych. Leży sobie spokojnie, po południu przyjedzie karawan. Jeszcze go nie zabrali, bo druga córka przyjedzie i chce zobaczyć ojca. Dziś trochę gosci. Tylko śniadanie zrobiłem dla czterech osób, a na obiad oni zamówią pizzę. Nie było płaczu, bo wszyscy się tego spodziewaliśmy. Jeszcze zdążył mojej zupki zjeść, a raczej wypić. Po godzinie zmarł. Jest spoko.
Życzę Wam miłego dnia :buziaki2:
Witam w niedzielę :chaplin:
Pogoda super, w nocy lekko popadało.
Dziadka już nie ma wśród żywych. Leży sobie spokojnie, po południu przyjedzie karawan. Jeszcze go nie zabrali, bo druga córka przyjedzie i chce zobaczyć ojca. Dziś trochę gosci. Tylko śniadanie zrobiłem dla czterech osób, a na obiad oni zamówią pizzę. Nie było płaczu, bo wszyscy się tego spodziewaliśmy. Jeszcze zdążył mojej zupki zjeść, a raczej wypić. Po godzinie zmarł. Jest spoko.
Życzę Wam miłego dnia :buziaki2: