Powitajki przy kawie 71

27 sierpnia 2022 07:46 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry u mnie też wczoraj wieczorem deszczyk zawitał i zmoczyl wszystko porządnie, także jest nieco chłodniej i powietrze świeże wszystkim przyjemnej soboty życzę 
27 sierpnia 2022 10:49 / 4 osobom podoba się ten post
Witam i pozdrawiam 
Też popadało i powietrze już jest super. 
Dziś spokojny dzionek, jak zawsze tutaj. 
Miłego dnia

Aha, bym zapomniał... Z cyklu... Poszukiwany, poszukiwana... 
Ten oto synek wyszedł z domu przed czterdziestoma pięcioma laty  ...
Ale wrócił.  Zawsze wracał. A teraz błąka się po Badenii

27 sierpnia 2022 11:32 / 3 osobom podoba się ten post
Wiadomości  meteo!U mnie i padało i grzmiało i luft w sam raz na spacery, ale póki co robota czeka,nic za darmo?No to miłego dnia.Dwie fotki zapodaje :Łyska zwyczajna (chyba)i Kot nadzwyczaj ciekawski?
27 sierpnia 2022 13:31 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Wiadomości  meteo!U mnie i padało i grzmiało i luft w sam raz na spacery, ale póki co robota czeka,nic za darmo?No to miłego dnia.Dwie fotki zapodaje :Łyska zwyczajna (chyba)i Kot nadzwyczaj ciekawski?

Fotki super,a kot pewnie z centralnej Polski??
27 sierpnia 2022 13:32 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Witam i pozdrawiam :kwiatek dla ciebie1::kawa1:
Też popadało i powietrze już jest super. 
Dziś spokojny dzionek, jak zawsze tutaj. 
Miłego dnia:buziaki2:

Aha, bym zapomniał... Z cyklu... Poszukiwany, poszukiwana... 
Ten oto synek wyszedł z domu przed czterdziestoma pięcioma laty:-(  ...
Ale wrócił.  Zawsze wracał. A teraz błąka się po Badenii:smiech3:

Nosz aksamitkę do białej bluzki na apel mi podprowadziłes ?
27 sierpnia 2022 14:56 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

Nosz aksamitkę do białej bluzki na apel mi podprowadziłes ?

Chyba Zuzi podj....łem ?Bo Ty wtedy powiedziałaś, o kurcze.... zostawiłam aksamitkę na szafce w toalecie w domu?
27 sierpnia 2022 16:31 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

??? Oj na pewno ?? byle tylko jakis Kargul sie zaraz nie znalazł ???
27 sierpnia 2022 17:14 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

Ja się przedstawiłam a on nie . No to nie wiem ?Ale to już drugi co mi do torby zagłąda ?
27 sierpnia 2022 18:26 / 4 osobom podoba się ten post
Witam opiekunkowo wszystkim miłego wieczoru życzę 
28 sierpnia 2022 05:29 / 4 osobom podoba się ten post
No i nastała ostatnia,sierpniowa niedziela...i bardzo dobrze,bo we wrześniu to już z górki.Teraz kawa,lukniecie na portale społecznościowe i fruu do pracy.Wczoraj to miałam hardcor,i pracy dużo i Seniorzy byli między sobą w stanie wojny.Musialam to wszystko jakoś ogarnąć,ale byłam padnięta.Spokojnej niedzieli Wszystkim, wpadnę później.
28 sierpnia 2022 07:10 / 3 osobom podoba się ten post
Witam.  U mnie pada deszczyk i super że się ochłodziło w końcu bo już byłam zmęczona tymi upałami. Lubię ciepło ale bez przesady. Dziś obiad w restauracji no chyba że znowu nie daj Boże karetka będzie wzywana do dziadka. Mimo branych nowych leków ciśnienie wysokie ma. Żartowaliśmy z babcią , że jak ma umierać to po weekendzie bo my chcemy mieć spokojna niedzielę. Dziadek obiecał, że nam niedzieli nie popsuje jak tydzień temu. 
Żarty, żartami ale to nie my decydujemy, kiedy się ze światem żegnamy. Dobrze, że są świadomi że starzy już są i w każdej chwili może śmierć przyjść. 
Koniec marudzenia. Spokojnego dnia dla Was. 
28 sierpnia 2022 07:49 / 3 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich niedzielnie spokojnego dnia i jak najmniej pracy 
28 sierpnia 2022 09:18 / 2 osobom podoba się ten post
Witam w niedzielę 
Pogoda super, w nocy lekko popadało. 
Dziadka już nie ma wśród żywych. Leży sobie spokojnie, po południu przyjedzie karawan. Jeszcze go nie zabrali, bo druga córka przyjedzie i chce zobaczyć ojca. Dziś trochę gosci. Tylko śniadanie zrobiłem dla czterech osób, a na obiad oni zamówią pizzę. Nie było płaczu, bo wszyscy się tego spodziewaliśmy. Jeszcze zdążył mojej zupki zjeść, a raczej wypić. Po godzinie zmarł. Jest spoko.
Życzę Wam miłego dnia 
28 sierpnia 2022 09:47 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Witam w niedzielę :chaplin:
Dziadka już nie ma wśród żywych. Leży sobie spokojnie, po południu przyjedzie karawan. Jeszcze go nie zabrali, bo druga córka przyjedzie i chce zobaczyć ojca. Dziś trochę gosci. Tylko śniadanie zrobiłem dla czterech osób, a na obiad oni zamówią pizzę. Nie było płaczu, bo wszyscy się tego spodziewaliśmy. Jeszcze zdążył mojej zupki zjeść, a raczej wypić. Po godzinie zmarł. Jest spoko.
Życzę Wam miłego dnia :buziaki2:

28 sierpnia 2022 10:21 / 1 osobie podoba się ten post
Luke

Witam w niedzielę :chaplin:
Życzę Wam miłego dnia :buziaki2: