Powitajki przy kawie 71

21 sierpnia 2022 07:51 / 3 osobom podoba się ten post
Fiore

Dzien doberek wszystkim:-)
Dzisiaj kierunek Polska :flaga Polski:
Spokojnego dzionka dla was :przytula::radosc:

Szerokości ! 
21 sierpnia 2022 08:00 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  przyjemnej niedzieli 
21 sierpnia 2022 08:52 / 4 osobom podoba się ten post
Fiore

Spokojnej drogi i wspaniałego urlopowania ?
21 sierpnia 2022 09:06 / 6 osobom podoba się ten post
Witam i pozdrawiam
Spokojny poranek, podopieczny już z powrotem w łóżku, podopieczna je śniadanie. Żyje w swoim świecie. Ogólnie cicho i spokojnie. Nikt się do niczego nie wtrąca. Czegóż można chcieć więcej. W południe obiad, jakieś pranko zrobić i nie przemęczając się, wieczorem stwierdzić, że był to kolejny dobry dzień.
A Wam wszystkim życzę pogodnego i dobrego dnia 
21 sierpnia 2022 09:09 / 3 osobom podoba się ten post
Fiore

Szczęśliwej drogi i fajnego urlopu
21 sierpnia 2022 11:51 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry - tu (Okolice Monachium)  po dwóch dniach deszczu... Tak bardzo potrzebnego wstało słoneczko ?
miłej i spokojnej niedzieli ?
21 sierpnia 2022 13:43 / 3 osobom podoba się ten post
Fiore

szszęśliwej podróży iudanego urlopu
22 sierpnia 2022 06:01 / 6 osobom podoba się ten post
Doberek poniedzialkowo.Kolejny tydzień przed Nami.Wczoraj był jeden z tych dołujących dni i dodatkowo Seniorka na wieczór dołożyła swój demencyjny nastrój.Ech,bylam szczęśliwa gdy piz...m się na łóżku u siebie.Coz z tego -po kilku minutach zawołał mnie Senior, żebym przyniosła mu wodę z dołu,bo Kati się obraziła i udawala, że śpi... Córka zadzwoniła wieczorem zdając nam relację z odwiedzin u znajomych.Nosz,nie zdzierzylam już i napisalam zaraz na What's appie,kiedy mam wolne popołudnie?Do tej pory nie odczytała...Dobra, kończę kawę, trzymajcie się ☕?☘️
22 sierpnia 2022 06:39 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Zaczynam 4ty tydzień na szteli. Jeszcze ponad miesiąc. Oby zleciało bez większych niespodzianek bo wczoraj było pogotowie u dziadka. Źle się czuje, ciśnienie wysokie, duszno mu , boli go dół( wiemy co) bo ma raka prostaty, ciągle jedzie na środkach przeciw bólowych, coraz częściej odmawia jedzenia, pokłada się. No coś ..jakąś przyczyną do śmierci musi być i w końcu w listopadzie skończy 96 lat. 
Wam życzę spokojnego dnia i całego tygodnia. 

22 sierpnia 2022 09:29 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry kawa już dawno wypita,teraz witam się już w czasie pracy  spokojnego dzionka 
22 sierpnia 2022 10:23 / 7 osobom podoba się ten post
Cześć ?
A pomasujemy plecki kociaka a co ?Miłego dnia u mnie ładnie mało  chmur będzie spacer.
22 sierpnia 2022 13:35 / 6 osobom podoba się ten post
Witam i pozdrawiam z Heilbronn

Miłego popołudnia 
23 sierpnia 2022 05:05 / 8 osobom podoba się ten post
Doberek wtorkowo,u mnie pachnie już kawą.Jedyna dobra wiadomość to ta, że wywalczyłam wreszcie wolne popołudnie.Jutro Ellen zabierze Rodziców do siebie na obiad i tak do kolacji,dobre i to,bo inaczej zaczelabym chyba myśleć o skróceniu kontraktu.Pozdrawiam śpiące Opiekunkowo i do popisania ?☕.
23 sierpnia 2022 06:51 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry czas powoli powitać nowy piękny dzionek przyjemnego wtorku, głowa do góry i do przodu 
23 sierpnia 2022 07:12 / 7 osobom podoba się ten post
Witam we wtorek
Pogoda sprzyja, już nie ma takich upałów, niemniej słupek pokaże dziś u mnie 30 stopni.
Za godzinę zbieram i ciąg dalszy włóczęgostwa
Miłego dnia Opiekunkowo